2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aaa bebislerimiz ayniii benimde bugün 25+1 hafta oldu kg 770 boyu 32 cm ayy bu kadar olur bana da OMEGA 3 kutu bitirdiğim için kan değerine bakıp tekrar al yada alma diycem dedi magnezyum bu haftada başlatıp 35. Haftada biraktiriyormus bide kan ilacı vericem kan değerine göre dedi ama haberi yok ben zaten içiyorum

Kuzum ben hava nemlendiricisi almadan önce bir odanın nemine bakmak istiyorum çünkü aldıklarıma bakıyorum çok fazla param çıkmış ama ortada giyimi yok yani birde fazla eşya sevmiyorum kesinlikle evde

Ben de 22 de üşüyorum. Bugün bunu düşündüm ben. Bebek üşümez mi diye. Hani 22-24 derece olmalıymış ya
Kuzum bende o yüzden evi 24 derece tutucam çünkü usutmuyorda bunaltmiyorda bebeklerin burnu ve elleri çok soğuk oluyor hep o yüzden vücut ısısına bakmak gerekiyormuş ben oğlumda onun yanılgısına düşüp evi çok sıcak yapmıştım soğuk terlemeye başlamıştı

Sevgili anneler selam bişeyi merak ettim sizlere sormak istedim gebeliğinizin ilk haftalarında (9 ve 14 flan ) sabah bulantıları ve kusmaları çok olan anne adayları beebginizin cinsiyetlerini söylermisiniz acaba kusura bakmayın ben cok heycanlı bir anneyim sozlere sormak istedim sevgilerr

Danimarka'da bebek arabasinin içinde kapıda bırakıyorlar 40 i çıkana kadar gece eve almayin diyor ebeleri

Bende aynı senin gibi düşündüm canım o yüzden nem makinesi yerine nebulizator aldım
Nebulizator aldım bende ama onu her defa kullanmak bilemedim yani uyuyunca burnu tıkanmasın istiyorum geçen gün instaqramda iyi yorumlar görmedim anneler yazıyor odanın nemi iyi olmadığı ağzı açık uyuyorlar çocukları sabah kalkıncada hasta kalkıyorlar

Kuzum benim odanın nemi iyi olduğu için nemlendirme makinesi almak yerine o bütçeyi nebulizatore ayırdım onu zaten kırgınlık yada hastalik baslangici durumlarında kullanıyorsun sürekli kullanım değil odanın nemi iyi ise kuruma da olmayacaktır burnunda

Aynen en mantıklısı iyiyse neden alıyorsunki bende öyle yapıcam takip etmek lazım

benim 10. haftadan 19. haftaya kadar cok mide bulantım oldu hep öğürdüm bebişim erkek :)

Erkek

Kuzum ben hava nemlendiricisi almadan önce bir odanın nemine bakmak istiyorum çünkü aldıklarıma bakıyorum çok fazla param çıkmış ama ortada giyimi yok yani birde fazla eşya sevmiyorum kesinlikle evde
Kuzum kesinlikle ben de az eşyacıyım. Evde hiç süs eşyam yoktur mesela hiç sevmem

Bende çok mide bulantısı ve halsizlik yaşadim ve bebişim erkek bir de çok uykum geliyordu

Kaç derece yapacaksın peki kuzum evi? Üşümesin de

Kuzum bu maalesef ki hurafe ama benim kız ben söylim. Bulantılarım hala devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…