- 10 Haziran 2022
- 4.530
- 7.074
- 108
Aaa bebislerimiz ayniiiAynen cnm bnde oğlumda hrseyden bı haber ayda 1 kontrole gdip gelırdım, prensesler gbıydımbilgi yok, düşğnce yok, kafaya takmak yok o goggle amca zaten Hepımzın psıkolojını bozdu.
Bn çıktım kontrolden sat 25+4 usg 25+1
Suyu güzel boy:31 cnm kg:770 gr dedi
10 gunde 70 gr almış
Hrsey iyi dedi, magnezyum kullandgım halde duzenli fena kasılıyorum, 2ye çıkarımmı dedim,olmaz dedi
Onlar hıkaye dedi. Guxel beslen yeter dedi. Çok faydası olmuyor, bnım bıle arada ellerım kasılıyor dedi,iğneye devam dedi, rapor çıkarttım yıne
Kuzum ben hava nemlendiricisi almadan önce bir odanın nemine bakmak istiyorum çünkü aldıklarıma bakıyorum çok fazla param çıkmış ama ortada giyimi yok yani birde fazla eşya sevmiyorum kesinlikle evdeAl kuzum çok tatlı ve minnoş. Eğer hava nemlendiricisi xiaomi alırsan birbirine de bağlanıyor. Bir de telefondan da kontrol edebiliyorsun mi home ile. Ben de kamera da mi zaten. Robotum Airfrey hepsi miTablete hepsini ekledim kamerayı da oradan kontrol edeceğim büyük ekran hem
Maşallah kuzum masallah, benim büyümüyor ya 25 haftalık olduk. Halen çok belli değil. Anlamadım kiEvet kuzum büyüdü vallahi
Kuzum bende o yüzden evi 24 derece tutucam çünkü usutmuyorda bunaltmiyorda bebeklerin burnu ve elleri çok soğuk oluyor hep o yüzden vücut ısısına bakmak gerekiyormuş ben oğlumda onun yanılgısına düşüp evi çok sıcak yapmıştım soğuk terlemeye başlamıştıBen de 22 de üşüyorum. Bugün bunu düşündüm ben. Bebek üşümez mi diye. Hani 22-24 derece olmalıymış ya
Bende aynı senin gibi düşündüm canım o yüzden nem makinesi yerine nebulizator aldımİyi canım o zaman bende alayım bir bakayım kendi odamla çocuk odasının nemi için makineye boşuna para vermek istemiyorum
Danimarka'da bebek arabasinin içinde kapıda bırakıyorlar 40 i çıkana kadar gece eve almayin diyor ebeleriyok yok, bebişler çok sıcağı sevmiyor aslında. Çoğu kişi bebeğinin neden uyumadığını anlayamıyormuş, aslında ortam sıcaklığı ile de alakalıymış bu durum. Serin ortamda daha rahat uyurmuş bebişler. Daha dün bir yazı okdum bununla ilgili. Yurtdışında soğuk iklimli ülkelerde -10 derece soğukta bebişlerini çıkartıyormuş anneler öğlen. Bebekler hemen uyuyormuş.
Nebulizator aldım bende ama onu her defa kullanmak bilemedim yani uyuyunca burnu tıkanmasın istiyorum geçen gün instaqramda iyi yorumlar görmedim anneler yazıyor odanın nemi iyi olmadığı ağzı açık uyuyorlar çocukları sabah kalkıncada hasta kalkıyorlarBende aynı senin gibi düşündüm canım o yüzden nem makinesi yerine nebulizator aldım
Kuzum benim odanın nemi iyi olduğu için nemlendirme makinesi almak yerine o bütçeyi nebulizatore ayırdım onu zaten kırgınlık yada hastalik baslangici durumlarında kullanıyorsun sürekli kullanım değil odanın nemi iyi ise kuruma da olmayacaktır burnundaNebulizator aldım bende ama onu her defa kullanmak bilemedim yani uyuyunca burnu tıkanmasın istiyorum geçen gün instaqramda iyi yorumlar görmedim anneler yazıyor odanın nemi iyi olmadığı ağzı açık uyuyorlar çocukları sabah kalkıncada hasta kalkıyorlar
Aynen en mantıklısı iyiyse neden alıyorsunki bende öyle yapıcam takip etmek lazımKuzum benim odanın nemi iyi olduğu için nemlendirme makinesi almak yerine o bütçeyi nebulizatore ayırdım onu zaten kırgınlık yada hastalik baslangici durumlarında kullanıyorsun sürekli kullanım değil odanın nemi iyi ise kuruma da olmayacaktır burnunda
benim 10. haftadan 19. haftaya kadar cok mide bulantım oldu hep öğürdüm bebişim erkek :)Sevgili anneler selam bişeyi merak ettim sizlere sormak istedim gebeliğinizin ilk haftalarında (9 ve 14 flan ) sabah bulantıları ve kusmaları çok olan anne adayları beebginizin cinsiyetlerini söylermisiniz acabakusura bakmayın ben cok heycanlı bir anneyim sozlere sormak istedim sevgilerr
ErkekSevgili anneler selam bişeyi merak ettim sizlere sormak istedim gebeliğinizin ilk haftalarında (9 ve 14 flan ) sabah bulantıları ve kusmaları çok olan anne adayları beebginizin cinsiyetlerini söylermisiniz acabakusura bakmayın ben cok heycanlı bir anneyim sozlere sormak istedim sevgilerr
Kuzum kesinlikle ben de az eşyacıyım. Evde hiç süs eşyam yoktur mesela hiç sevmemKuzum ben hava nemlendiricisi almadan önce bir odanın nemine bakmak istiyorum çünkü aldıklarıma bakıyorum çok fazla param çıkmış ama ortada giyimi yok yani birde fazla eşya sevmiyorum kesinlikle evde
Bende çok mide bulantısı ve halsizlik yaşadim ve bebişim erkekSevgili anneler selam bişeyi merak ettim sizlere sormak istedim gebeliğinizin ilk haftalarında (9 ve 14 flan ) sabah bulantıları ve kusmaları çok olan anne adayları beebginizin cinsiyetlerini söylermisiniz acabakusura bakmayın ben cok heycanlı bir anneyim sozlere sormak istedim sevgilerr
Sana öyle geliyor kuzum var aslındaMaşallah kuzum masallah, benim büyümüyor ya 25 haftalık olduk. Halen çok belli değil. Anlamadım ki
Kaç derece yapacaksın peki kuzum evi? Üşümesin deKuzum bende o yüzden evi 24 derece tutucam çünkü usutmuyorda bunaltmiyorda bebeklerin burnu ve elleri çok soğuk oluyor hep o yüzden vücut ısısına bakmak gerekiyormuş ben oğlumda onun yanılgısına düşüp evi çok sıcak yapmıştım soğuk terlemeye başlamıştı
Kuzum bu maalesef ki hurafeSevgili anneler selam bişeyi merak ettim sizlere sormak istedim gebeliğinizin ilk haftalarında (9 ve 14 flan ) sabah bulantıları ve kusmaları çok olan anne adayları beebginizin cinsiyetlerini söylermisiniz acabakusura bakmayın ben cok heycanlı bir anneyim sozlere sormak istedim sevgilerr
Ya cevap vermenize o kadar mutlu oldum ki sagsalim kucağınıza alın bebikinizi inşallahBende çok mide bulantısı ve halsizlik yaşadim ve bebişim erkekbir de çok uykum geliyordu
Ya cevap vermenize o kadar mutlu oldum ki sagsalim kucağınıza alın bebikinizi inşallahBende çok mide bulantısı ve halsizlik yaşadim ve bebişim erkekbir de çok uykum geliyordu
Ya cevap vermenize o kadar mutlu oldum ki sagsalim kucağınıza alın bebikinizi inşallahbenim 10. haftadan 19. haftaya kadar cok mide bulantım oldu hep öğürdüm bebişim erkek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?