2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kizlar bana 14 haftalikken kiz dediler bugunde erkek dedi ay cok kafam karisti simdi 16 haftaligim ama ben kiz hissediyorum ya netti nedir bunun bence bugunki kiz tam emin degildi
Cnm 1 2 hafta sonra yine git istersen bence artık kolay kolay yanilmazlar bence ama insan böyle olunca ne hissedeceğini bilemeiyor

Kizlar bana 14 haftalikken kiz dediler bugunde erkek dedi ay cok kafam karisti simdi 16 haftaligim ama ben kiz hissediyorum ya netti nedir bunun bence bugunki kiz tam emin degildi
Çok kötü bi durum insan alışıyor, farklı bısey söyleyınce dumur oluyosun

Bnada 14+2 de erkek
15+2 de kız dediler, doktor yüzde yüz dedi
Kız olarak kabul ettım, inşallh değişmez

canım ultrasonların görüntü kalitesi vs çok etkiliyormuş bilemedim şuan ne diyeceğimi bilemedim aynı doktorunuza mı gittiniz?

Merhaba kıstınız için tedavi uygulandı mi ? Benim 3.5 cm sol yumurtaligimda icine kanayan kıstım var. Ne uygulamam lazım bilmiyorum doktor benim hormon değerlerinden ötürü normal yolla gebe kalamayacağım tup bebek merkezine basvurmami soyledi. Ama sağlığım daha önce geliyor o yüzden bu kisti nasıl yok edebilirim bilmiyorum doğum kontrol hapı verdi ama siz ne kullandınız acaba ve gitti mi kıstınız

Cnm ben hamıleyım
Oyuzden kist için bısey kullanamam
Senin durumun farklı, hamiş olmayanlara ne tedavi uygulanıyor bılmıyorum,

Cnm ben hamıleyım
Oyuzden kist için bısey kullanamam
Senin durumun farklı, hamiş olmayanlara ne tedavi uygulanıyor bılmıyorum,
Canım sen hamileyken mi kisti ogrendin yoksa hamilelik öncesi varmıydı? Bi de kistin benimkiyle aynı mi acaba içine kanayan kistmi ? Muayenede filan illa ki kiste ilgili bilgi verirler sana da şu durumda diye soylenilmedi mi cnm

Canım sen hamileyken mi kisti ogrendin yoksa hamilelik öncesi varmıydı? Bi de kistin benimkiyle aynı mi acaba içine kanayan kistmi ? Muayenede filan illa ki kiste ilgili bilgi verirler sana da şu durumda diye soylenilmedi mi cnm
Cnm hamile kaldıgımda o kist varmış
Oyuzden bısey yapılamadı
Bi tedavısı yok, küçülmesını bekledım ve küçüldü 11. Haftada 4,5 cm'e düştü
14. Haftada yıne büyümüş dediler
Dün farklı bi doktor bn kist göremedim dedi, doğumda alınacak kistım

Senin durumun farklı cnm, sen tedavi olacaksın, bnım kistım hemorajık yani kanamalı kist

Canm bu arada bizim ismimiz belli oldu inşallah fikir degistirmeyiz diye düşünüyoruz tabloya yazar misnz RANA olarak teşekkür ederim

Çok çok geçmiş olsun canım

16. Hafta daha guvenilirdir canim sende kendini belki kiza alistirdiysan o yuzden boyle hissediyosundur ama icin rahat etmezse baska bir doktora daha gore 1 hafta sonra en kesin o olur Rabbim hayirli uzun omurler versin bebislerimize
Canm bu arada bizim ismimiz belli oldu inşallah fikir degistirmeyiz diye düşünüyoruz tabloya yazar misnz RANA olarak teşekkür ederim
Adiyla yaşasın güzel kızcemiz B Buddy x bizimde kesinleşti Eymen olacak insallah oglusumin adı

Benimkide hemorajik kist kanamalı cnm ilaçla gider dedi doktor. Teşekkür ederim cevabın için

kızlar size bişey sormak istiyorum, AVM lerde falan geçilen xray cihazlarının bebeğe bir zararı var mı?
kuzum ben geçmiyorum ama geçen instagramda bir video da doktor onun zararının olmadığını söyledi. Sadece vurguladığı şey xray cihazlarından bir yiyeceğiniz geçtiyse eğer onu yemeyin dedi video önüme düşerse tekrardan atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…