Minnaklar mama istiyoAyyy hiç bu açıdan bakmamıştık. Cidden bu sebeple olabilir he
ya yicemm yicemmm bir doğsun var yaaMinnaklar mama istiyo
Cnm 1 2 hafta sonra yine git istersen bence artık kolay kolay yanilmazlar bence ama insan böyle olunca ne hissedeceğini bilemeiyorKizlar bana 14 haftalikken kiz dediler bugunde erkek dedi ay cok kafam karisti simdi 16 haftaligim ama ben kiz hissediyorum ya netti nedir bunun bence bugunki kiz tam emin degildi
Çok kötü bi durum insan alışıyor, farklı bısey söyleyınce dumur oluyosunKizlar bana 14 haftalikken kiz dediler bugunde erkek dedi ay cok kafam karisti simdi 16 haftaligim ama ben kiz hissediyorum ya netti nedir bunun bence bugunki kiz tam emin degildi
canım ultrasonların görüntü kalitesi vs çok etkiliyormuş bilemedim şuan ne diyeceğimi bilemedim aynı doktorunuza mı gittiniz?Kizlar bana 14 haftalikken kiz dediler bugunde erkek dedi ay cok kafam karisti simdi 16 haftaligim ama ben kiz hissediyorum ya netti nedir bunun bence bugunki kiz tam emin degildi
Merhaba kıstınız için tedavi uygulandı mi ? Benim 3.5 cm sol yumurtaligimda icine kanayan kıstım var. Ne uygulamam lazım bilmiyorum doktor benim hormon değerlerinden ötürü normal yolla gebe kalamayacağım tup bebek merkezine basvurmami soyledi. Ama sağlığım daha önce geliyor o yüzden bu kisti nasıl yok edebilirim bilmiyorum doğum kontrol hapı verdi ama siz ne kullandınız acaba ve gitti mi kıstınızBnım kistım kanamalı hemorajik kist idi
8 cm kdr vardı
Moralım sıfırdı çok arastrdım
Küçülmüş çoğu kişininki
10 gün önce doktora gttim 4,5 cm'e düşmüş
Yarın yıne kontrolum var bakalım dahada küçülmüş mü
Cnm ben hamıleyımMerhaba kıstınız için tedavi uygulandı mi ? Benim 3.5 cm sol yumurtaligimda icine kanayan kıstım var. Ne uygulamam lazım bilmiyorum doktor benim hormon değerlerinden ötürü normal yolla gebe kalamayacağım tup bebek merkezine basvurmami soyledi. Ama sağlığım daha önce geliyor o yüzden bu kisti nasıl yok edebilirim bilmiyorum doğum kontrol hapı verdi ama siz ne kullandınız acaba ve gitti mi kıstınız
Nerden aldınız randevuyuKızlar bu arada ben detaylı randevusu aldım
8 kasım, 21+4 oluyorum
Çoğu yrde 1800 tl
Burası 2.000 tl
Canım sen hamileyken mi kisti ogrendin yoksa hamilelik öncesi varmıydı? Bi de kistin benimkiyle aynı mi acaba içine kanayan kistmi ? Muayenede filan illa ki kiste ilgili bilgi verirler sana da şu durumda diye soylenilmedi mi cnmCnm ben hamıleyım
Oyuzden kist için bısey kullanamam
Senin durumun farklı, hamiş olmayanlara ne tedavi uygulanıyor bılmıyorum,
Cnm hamile kaldıgımda o kist varmışCanım sen hamileyken mi kisti ogrendin yoksa hamilelik öncesi varmıydı? Bi de kistin benimkiyle aynı mi acaba içine kanayan kistmi ? Muayenede filan illa ki kiste ilgili bilgi verirler sana da şu durumda diye soylenilmedi mi cnm
Canm bu arada bizim ismimiz belli oldu inşallah fikir degistirmeyiz diye düşünüyoruz tabloya yazar misnz RANAAcaba dedim covid mi olduk enfeksiyon testi yaptılar kan alıp enfeksiyon yok dediler ama burnuma çubuk sokup yapmadılar test herhalde değilimdir ya endişelendim şimdi bir de mayıs 2023 de yeni covid geçirdim zaten şimdi yine olmuş muyumdur ki
Çok çok geçmiş olsun canımDün gece çok kötüydü çok endişelendim bebeklere bir şey olur mu diye bi hapşırıyorum bi öksürüyorum ağrılar gitmeye başladı rahmime evde kat kat giyindim yattım klima karlısında ama sadece titriyordum nefes de alamadım bir süre sonra ağzımdan ve burnumdan aldığım nefes yetmedi yolda da ateşim çıkmaya başladı acile gittik parol serum ve vitamin serum verdiler bir de crp enfeksiyon testi yapıldı testte enfeksiyon çıkmadı şükür herhalde bağışıklığım düştü bir anda kötü oldum vücut dinlenince acısı çıktı bu sabah daha iyiyim ateşim yok ama öksürük hapşırma ağrılar nefes darlığı burun tıkanıklık devam ediyor maalesef
16. Hafta daha guvenilirdir canimKizlar bana 14 haftalikken kiz dediler bugunde erkek dedi ay cok kafam karisti simdi 16 haftaligim ama ben kiz hissediyorum ya netti nedir bunun bence bugunki kiz tam emin degildi
Adiyla yaşasın güzel kızcemizCanm bu arada bizim ismimiz belli oldu inşallah fikir degistirmeyiz diye düşünüyoruz tabloya yazar misnz RANAolarak teşekkür ederim
Benimkide hemorajik kist kanamalı cnm ilaçla gider dedi doktor. Teşekkür ederim cevabın içinCnm hamile kaldıgımda o kist varmış
Oyuzden bısey yapılamadı
Bi tedavısı yok, küçülmesını bekledım ve küçüldü 11. Haftada 4,5 cm'e düştü
14. Haftada yıne büyümüş dediler
Dün farklı bi doktor bn kist göremedim dedi, doğumda alınacak kistım
Senin durumun farklı cnm, sen tedavi olacaksın, bnım kistım hemorajık yani kanamalı kist
kuzum ben geçmiyorum ama geçen instagramda bir video da doktor onun zararının olmadığını söyledi. Sadece vurguladığı şey xray cihazlarından bir yiyeceğiniz geçtiyse eğer onu yemeyin dedi video önüme düşerse tekrardan atarımkızlar size bişey sormak istiyorum, AVM lerde falan geçilen xray cihazlarının bebeğe bir zararı var mı?
hayırlı olsun kaç haftalıksınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?