Ya kızlar ben yiyip yiyip kilo alamıyorum yaaa ama yiyorum yani özellikle meyve vs çikolata bile yiyom günde bir kere canim çekiyor çünkü. sadece bir kilo aldım ve öyle kaldım anlamadım yani, sadece ekmek çok tüketmiyorum kahvaltıda iki dilim vs
Ya kızlar ben yiyip yiyip kilo alamıyorum yaaa ama yiyorum yani özellikle meyve vs çikolata bile yiyom günde bir kere canim çekiyor çünkü. sadece bir kilo aldım ve öyle kaldım anlamadım yani, sadece ekmek çok tüketmiyorum kahvaltıda iki dilim vs
Ay canım ne güzel kilo almamışsın ben o dilimi bile yemiyorum 4 kilo aldım boşver alma ne güzel demekki bebek güzel besleniyor senden asla takılma buna canım
Anladım canım doktor mu önerdi sen mi karar verdin bizimki direkt oraya gideceksiniz dedi bende başka yer araştırmadım anlaşmalıyım indirimli olacak dedi 3000 tl den 2000e düşürdüler
Anladım canım doktor mu önerdi sen mi karar verdin bizimki direkt oraya gideceksiniz dedi bende başka yer araştırmadım anlaşmalıyım indirimli olacak dedi 3000 tl den 2000e düşürdüler
Ben -4 kilo ile devam canım hiç takmıyorum çünkü bebiş sağlıklı ben de sağlıklı besleniyorum e zaten sağlıklı şeyler kilo yapmayan şeyler olduğu için + kilo almıyorum bu da şu an için iyi bir şey bence. En azından artık kilo vermem durdu ona seviniyorum 6 haftadır aynı kilodayım
Ben paylaşmadım biraz çekiniyorum açıkçası bir de benim hesabım herkese açık takipçi sayım da var biraz o yüzden daha çok çekiniyorum hep iyi olacağından emin olayım diyerek muayene günlerimi bekliyorum ama o gün gelince yine paylaşmaktan vazgeçiyorum hep bakalım detaylıyı atlatayım da bir reels yapmayı düşünüyorum bakalım
Ay canım ne güzel kilo almamışsın ben o dilimi bile yemiyorum 4 kilo aldım boşver alma ne güzel demekki bebek güzel besleniyor senden asla takılma buna canım