2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hgb değerim canim hemoglabin oluyor galiba kan değerim, demir değeri ile aynı şey mi bilmiyorum ben basliycam ya 11.5 olmuş sonra çok halsizlik başlıyor
Benim demir testim ayrı yapılmıştı da o yüzden sordum benim geçen hafta demir 157 ki bu normal değer ama hgb 12ydi ki 12 sınır ben de muhtemelen yakında başlamak zorunda kalacağım haftaya muayenem var bakalım gittikçe düşüyor bebiş yiyor beni ilk 13.5ti sonraki ay 12.5ti şimdi de 12 muhtemelen bir sonraki tahlilde düşmüş olur

Aslında evet senin en baştan zaten iyiymiş doktor raporu kabule fikir bence bizim iş yeri kabul ediyor hamile değilde normalde bir rahatsızlığı olan kişiler doktor raporu alıp mesaiye kalmıyor mesela inşallah seninde öyle hallolur

Kizlar bir bilgi öğrendim LCW de alışveriş yaptığınızda hamile olduğumuz için sıra beklememize gerek yokmuş (kesin benim dışımda herkes biliyordu)
Ay öyle bile olsa ben diyemem herhalde ya ben hamileyim beni önce alın diye

Kizlar bir bilgi öğrendim LCW de alışveriş yaptığınızda hamile olduğumuz için sıra beklememize gerek yokmuş (kesin benim dışımda herkes biliyordu)
Ay ben geçen 4 parça hamile kıyafeti alayım dedim 15 kişi bekledim en son dayanamadım eşim sen otur dedi son 5 kişi kalmıştı gittim oturacak yer buldum öyle bekledim eşim halletti. Onu da geçtim deneme kabinleri aşırı doluydu adla deneyemedim hamileyim dedim kimse öncelik de tanımadı çocuk bölümüne gittim giremezsiniz dediler kadın tarafına gidin dedim hamileyim çok sıra var burada denesem olmaz mı ancak öyle ona okey dediler

Oo maşallah sen baya iyi başlamışsın nasıl emmiş vampir mi bunlar ya benimde 12.8 di düşmüş 11.5 olmuş bende yarın sabah basliycam

Oo maşallah sen baya iyi başlamışsın nasıl emmiş vampir mi bunlar ya benimde 12.8 di düşmüş 11.5 olmuş bende yarın sabah basliycam
En azından şimdiye kadar kullanmadık kar sayıyorum çok midemi bulandırdı benim o ilaç onun da bulantı yapmayan alternatifini bulmam lazım bakalım haftaya detaylı ultrasonum var artık o zaman soracağım doktoruma

İyi akşamlar sağlıklı gebelikler kızlar, 15 haftalıkken erkeğe benziyor dedi değişir mi sizce

Bende geçen gün 1 parça bisey aldım yarım saat sıra bekledim artık migdem bulanmaya elim ayağım çekilmeye başladı sonra anneme anlattım ondada tiktok var ordan bulmuş bana dedi boşuna beklemissin dedim ben yandım siz yanmayin ama sana baya zorluk çıkarmis manyaklar ya insanlarda da vicdan kalmamış ben oğlumda 8 ay çalıştım minibüste kafalarini çevirip görmezden gelirlerdi yer vermemek için

Ben gyno Ferro kullanıyordum hamile kalmadan o bana hiç yan etki yapmadi evde bir kutu dolu var yine ona baslicam sen ne kullaniyordun canım

Kızlar internetten bakım seti almayın ya da aldınız diyelim mutlaka son kullanma tarihine bakın bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum ama yakın tarihlileri gönderiyorlar. Misal şampuan son kullanma tarihi şubat 2024tü e zaten bebiş Şubat'ın sonu gelecek çöp yani, aynı şekilde vücut yağı Nisan 2024tü e 2aydan uzun kullanılıyormuş yani o da sonra çöp olacaktı ve bunların hepsi 2021de üretilmiş ve satılamamış ürünler tarihi geçmeden elden çıkarmaya çalışıyorlar o yüzden iade hepsi. Mağazadan alacağım siz de bakın mutlaka siparişlerinizin son kullanma tarihine

İnsanların bazıları acımasız cidden yer vermemek nedir aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…