Zaten ne zaman dışarıdan bi şey yesem mahvoluyorumDokundu demek ki kuzum, soda mı içsen rahatlatsa seni biraz. Ben kendimi iki dilimle durdum yoksa devam ederdim ama durdum
Ben bilmiyordum kuzumKizlar bir bilgi öğrendim LCW de alışveriş yaptığınızda hamile olduğumuz için sıra beklememize gerek yokmuş(kesin benim dışımda herkes biliyordu )
Benim demir testim ayrı yapılmıştı da o yüzden sordum benim geçen hafta demir 157 ki bu normal değer ama hgb 12ydi ki 12 sınır ben de muhtemelen yakında başlamak zorunda kalacağım haftaya muayenem var bakalım gittikçe düşüyor bebiş yiyor beniHgb değerim canim hemoglabin oluyor galiba kan değerim, demir değeri ile aynı şey mi bilmiyorum ben basliycam ya 11.5 olmuş sonra çok halsizlik başlıyor
Aslında evet senin en baştan zaten iyiymiş doktor raporu kabule fikir bence bizim iş yeri kabul ediyor hamile değilde normalde bir rahatsızlığı olan kişiler doktor raporu alıp mesaiye kalmıyor mesela inşallah seninde öyle hallolurNe güzel benim bu zamana kadar kimse birsey demiyordu bende isim rahat diye birsey demiordum şimdi de denetimciler çıkardı benim zararına oldu valla sinir oldum kimse olmuyor idari bölümde ben cumartesi boş boş gideceğim ya sinir oluyorum doktordan rapor alacağım olursa 8 6 çalışmama engel yok diye kabul edilirse bakalım ne olcak
Ay öyle bile olsa ben diyemem herhalde ya ben hamileyim beni önce alın diyeKizlar bir bilgi öğrendim LCW de alışveriş yaptığınızda hamile olduğumuz için sıra beklememize gerek yokmuş(kesin benim dışımda herkes biliyordu )
Ben internetten secemiyorum kuzum ya elimle dokunup incelemem lazımBen bilmiyordum kuzumben internetten alcam herşeyi
Ay ben geçen 4 parça hamile kıyafeti alayım dedim 15 kişi bekledim en son dayanamadım eşim sen otur dedi son 5 kişi kalmıştı gittim oturacak yer buldum öyle bekledim eşim halletti. Onu da geçtim deneme kabinleri aşırı doluydu adla deneyemedim hamileyim dedim kimse öncelik de tanımadı çocuk bölümüne gittim giremezsiniz dediler kadın tarafına gidin dedim hamileyim çok sıra var burada denesem olmaz mı ancak öyle ona okey dedilerKizlar bir bilgi öğrendim LCW de alışveriş yaptığınızda hamile olduğumuz için sıra beklememize gerek yokmuş(kesin benim dışımda herkes biliyordu )
Oo maşallah sen baya iyi başlamışsın nasıl emmiş vampir mi bunlar yaBenim demir testim ayrı yapılmıştı da o yüzden sordum benim geçen hafta demir 157 ki bu normal değer ama hgb 12ydi ki 12 sınır ben de muhtemelen yakında başlamak zorunda kalacağım haftaya muayenem var bakalım gittikçe düşüyor bebiş yiyor beniilk 13.5ti sonraki ay 12.5ti şimdi de 12 muhtemelen bir sonraki tahlilde düşmüş olur
En azından şimdiye kadar kullanmadıkOo maşallah sen baya iyi başlamışsın nasıl emmiş vampir mi bunlar yabenimde 12.8 di düşmüş 11.5 olmuş bende yarın sabah basliycam
Bende geçen gün 1 parça bisey aldım yarım saat sıra bekledim artık migdem bulanmaya elim ayağım çekilmeye başladı sonra anneme anlattım ondada tiktok var ordan bulmuş bana dedi boşuna beklemissinAy ben geçen 4 parça hamile kıyafeti alayım dedim 15 kişi bekledim en son dayanamadım eşim sen otur dedi son 5 kişi kalmıştı gittim oturacak yer buldum öyle bekledim eşim halletti. Onu da geçtim deneme kabinleri aşırı doluydu adla deneyemedim hamileyim dedim kimse öncelik de tanımadı çocuk bölümüne gittim giremezsiniz dediler kadın tarafına gidin dedim hamileyim çok sıra var burada denesem olmaz mı ancak öyle ona okey dediler
Ben gyno Ferro kullanıyordum hamile kalmadan o bana hiç yan etki yapmadi evde bir kutu dolu var yine ona baslicam sen ne kullaniyordun canımEn azından şimdiye kadar kullanmadıkkar sayıyorum çok midemi bulandırdı benim o ilaç onun da bulantı yapmayan alternatifini bulmam lazım bakalım haftaya detaylı ultrasonum var artık o zaman soracağım doktoruma
Kuzum burada e bebek yok, hm yok hatta hiçbi şey yok lcw var o da eski sezon oluyorBen internetten secemiyorum kuzum ya elimle dokunup incelemem lazım
Bana da doktor bunu verdim bi ay içemedim bulantıdan. İçtiğimi kustumBen gyno Ferro kullanıyordum hamile kalmadan o bana hiç yan etki yapmadi evde bir kutu dolu var yine ona baslicam sen ne kullaniyordun canım
Yaaa öyle mi sen doğudaki öğretmen annelerimizden misin canimmKuzum burada e bebek yok, hm yok hatta hiçbi şey yok lcw var o da eski sezon oluyor
Benimki de oyduBen gyno Ferro kullanıyordum hamile kalmadan o bana hiç yan etki yapmadi evde bir kutu dolu var yine ona baslicam sen ne kullaniyordun canım
İnsanların bazıları acımasız cidden yer vermemek nedir aaaBende geçen gün 1 parça bisey aldım yarım saat sıra bekledim artık migdem bulanmaya elim ayağım çekilmeye başladı sonra anneme anlattım ondada tiktok var ordan bulmuş bana dedi boşuna beklemissindedim ben yandım siz yanmayin ama sana baya zorluk çıkarmis manyaklar ya insanlarda da vicdan kalmamış ben oğlumda 8 ay çalıştım minibüste kafalarini çevirip görmezden gelirlerdi yer vermemek için
Bende onu kullanıyorum sabah aç karnıma hiç yan etki olmadıBen gyno Ferro kullanıyordum hamile kalmadan o bana hiç yan etki yapmadi evde bir kutu dolu var yine ona baslicam sen ne kullaniyordun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?