2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyyy akşaam akşaam canım tatli çekmişti ayıptır söylemesi iki dilim soğuk baklava yedimm, pişmaaaanımmmm

Benim mola saatlerimi düzenlediler haftalık 43 saat falan çalışıyor oluyorum saat 10 da 25 dk öğlen 40 dk 3 te 25 dk ve beşte çıkıyorum cumartesi günü 1 de çıkıyorum işten denetimci haftada 40 saat çalışman gerekiyor maaşından kesmemesi gerekiyor ben konuşacağım dedi bu sekilde ayarladilar

Ayyyy akşaam akşaam canım tatli çekmişti ayıptır söylemesi iki dilim soğuk baklava yedimm, pişmaaaanımmmm
Tatlı yasak mı neden ki ben pek sevmiyorum ama yasak diye bir şey denilmemişti bana gerçi çok şekerli zararlı olabilir ama şeker sorunun yoksa bir şey olmaz ki

çok teşekkürler benim de öncekilerde hayal kırıklığı yaşayınca kendimi herşeye hazırlıyorum. o yüzden bu tutumum ben de çok dua etim Yasin hep okurum allahım hayırlısını bilir tabii ki ama önceki tedavilerim doktorlar çok iyi değilmiş en sonuncuyu görünce doktorum çok titiz davrandı çünkü zaten ilk denemem de tutmamıştı

Bakalım bana bu haftada 8 6 gel önümüzdeki hafta bakalım dediler doktordan çalışabiliyor raporu filan getirsem dedim bi araştıralım dediler siz normalde kaç kaç çalışıyorsunuz peki

Kizlar bana 13 haftalikken kiz 16 haftalikken erkek 17 de tekrar kiz dendi bugunde 18 haftanin sonlarindayim erkek dendi sizce hangisine inanmaliyim
Çok enteresan, en korktuğum şeydi gerçekten ve bacak arasını gösterdiyse ayrımı çok net aslında muayenelerinde tahmini mi denildi yoksa çocuk bacak arasını gösterdiği halde mi böyle farklı yorumlar yapıldı

İyi akşamlar kızlar 16.haftam bitti biraz önce lavaboda 2 damla Kahverengi leke geldi birazda kasık ağrısı var bu lekelemeyin normalmi yaşayan var mı acaba

Canım sizin sektör bizden farklı sanırım biz de 7.5 saatten fazla zaten çalıştırmıyorlar 9/6 hafta içi hafta sonu çalışmıyorum hafta içine mesai veremiyorlar normal de 9 saat çalışıyorum 1.5 saati mola olunca 7.5 saat çalışmış oluyorum denetimci dalan gelmiyor direk firmanın ik kuralları bu hamileliği bildirdiğim an böyle başlattılar direk iş yeri söyledi böyle çalışacaksın diye

İyi akşamlar kızlar 16.haftam bitti biraz önce lavaboda 2 damla Kahverengi leke geldi birazda kasık ağrısı var bu lekelemeyin normalmi yaşayan var mı acaba
Doktorunuza bilgi verin isterseniz daha iyi yorumlar ilaç verir belki

Bakalım bana bu haftada 8 6 gel önümüzdeki hafta bakalım dediler doktordan çalışabiliyor raporu filan getirsem dedim bi araştıralım dediler siz normalde kaç kaç çalışıyorsunuz peki
Hamilelik bildirimi yapıldıktan sonra günde 7 buçuk saat çalışmak gerekiyor fazlası kesinlikle yasak dediler ben 8+5 çalışıyorum normalde böyle olursa cumartesi günü de 4 te çıkmam gerekiyordu bu şekilde işime gelmiyor dedim 4 te yüz okutup 5 e kadar çalışıyordum şimdi 70 dk mola yapıyorum işe de 20 dk kadar geç kalıyorum günlük 7 buçuk saat oluyor cumartesi ikide çik dediler uymuyor dedim iyi bir olsun dediler haftalık 40 saati kabul etselerdi cuma günü gelmeyecektim çok rahat olacaktu benim için

Tatlı yasak mı neden ki ben pek sevmiyorum ama yasak diye bir şey denilmemişti bana gerçi çok şekerli zararlı olabilir ama şeker sorunun yoksa bir şey olmaz ki
Yok yasak değil canım ama gebelik şekerinden korkuyorum biraz o yüzden iki dilim yiyince de amaaanin dedim. Ya ben tatlıya aşırı düşkünüm yaaa çok seviyorum ama kendimi durduruyorum hep

Tabii her şeyin fazlası zarar ama 2 dilimden bir şey olmaz bence erkek bebişlerde tatlı isteği daha çok oluyor sanırım benim de canım tatlı şeyler hiç istemiyor aksine ekşili sarma istiyor devamlı canım
Yok yasak değil canım ama gebelik şekerinden korkuyorum biraz o yüzden iki dilim yiyince de amaaanin dedim. Ya ben tatlıya aşırı düşkünüm yaaa çok seviyorum ama kendimi durduruyorum hep

Ne güzel benim bu zamana kadar kimse birsey demiyordu bende isim rahat diye birsey demiordum şimdi de denetimciler çıkardı benim zararına oldu valla sinir oldum kimse olmuyor idari bölümde ben cumartesi boş boş gideceğim ya sinir oluyorum doktordan rapor alacağım olursa 8 6 çalışmama engel yok diye kabul edilirse bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…