Ayy benimde ihtiyacım var nasil güzel mi canım rahat ettin mi ?Bunu aldım kuzumÖZKAN underwear Özkan 23582 3'lü Paket Kadın Beyaz Renk Pamuklu Likralı Süprem Hamile Lohusa Yüksek Bel Bato Külot - Fiyatı, Yorumları
ÖZKAN underwear Özkan 23582 3'lü Paket Kadın Beyaz Renk Pamuklu Likralı Süprem Hamile Lohusa Yüksek Bel Bato Külot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Dimi ama ben o kadar kasmıyorum zaten yaAman ye o kadarcıktan nolcak . Çocuğun mikroba da ihtiyacı var
Sağol kuzucumBunu aldım kuzumÖZKAN underwear Özkan 23582 3'lü Paket Kadın Beyaz Renk Pamuklu Likralı Süprem Hamile Lohusa Yüksek Bel Bato Külot - Fiyatı, Yorumları
ÖZKAN underwear Özkan 23582 3'lü Paket Kadın Beyaz Renk Pamuklu Likralı Süprem Hamile Lohusa Yüksek Bel Bato Külot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben normal zamanda aşırı sağlıksız beslenen biriyim ki o yüzden benim beslenme düzenim fenaBak oda olabilir normalde pek gidip yemem öyle çıtır tavuk falan. Buradaki avmlerden birinde popeyes gormustum ama kfc varmı bilmiyorum
Ben çok rahatım canım hatda yine alıcam çok uzun olanlarda var trendyolda ben kendim bilerekten onlardan almadım rahat edemezdimAyy benimde ihtiyacım var nasil güzel mi canım rahat ettin mi ?
Cnm aynı doktormu dıyor bunlarıKizlar bana 13 haftalikken kiz 16 haftalikken erkek 17 de tekrar kiz dendi bugunde 18 haftanin sonlarindayim erkek dendi sizce hangisine inanmaliyim
Teşekkürler canım kalitesi nasıl dı sizinBenim de 2 embriyoydu biriyle devam ediyoruz, inşallah senin ikisi de tutunur güzel haberlerle gel inşallah
İkisi de 4bc idiTeşekkürler canım kalitesi nasıl dı sizin
Hangi ilaçları kullandınız ? Bu arada transferden sonraİkisi de 4bc idi
Kan gününüz ne zaman inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız bende çift transfer olmuştum inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsunÇok Teşekkürler .5 gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı test yapmadım stres yapıp moralimi bozmak istemedim kan gününü bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Adetin ikinci günü estrofem ve coraspine başladım ve estrofemin sayısı 4 güne bir artırıldı en son sabah 2 akşam 2 kullanıyordum. Adetin 12. günü muayene oldu ve tahlil yapıldı tahliller ve rahim uygun olunca doktorum sabah akşam prolutex iğne ve 16mg prednol başlattı ve o gün kalçadan pruloton Depot iğne yapıldı. 5 gün sonra da transferim oldu ve transferden hemen önce pruloton Depot iğne yine yapıldı bir de transferin 7. günü yine bu iğneden yapıldı. Bu arada bu sürece girmeden bir ay önce de regenesis ve redostim diye vitamin ilaçları başlatmıştı ve ben bunları gebelik oluşunca da 12 hafta kullandım. Transferin 8. günü pembe kanamam olunca coraspini doktorum bıraktırdı. Diğerlerine aynı şekilde devam ettim. Bebek 8. haftaya gelince estrofemi kestik ve prednolun mg aşamalı olarak düşürüldü ve 11. hafta ona son verildi. Prolutex iğne ise 12. haftada kesildi. Bu arada transfer sonrası kese etrafında kanama alanım vardı o yüzden ekstra olarak o zaman progestan 200 mg fitil başladık ve bu fitili de sanırım 16. haftaydı bıraktık. Bu şekilde benim ilaç sürecimHangi ilaçları kullandınız ? Bu arada transferden sonra
Adetin ikinci günü estrofem ve coraspine başladım ve estrofemin sayısı 4 güne bir artırıldı en son sabah 2 akşam 2 kullanıyordum. Adetin 12. günü muayene oldu ve tahlil yapıldı tahliller ve rahim uygun olunca doktorum sabah akşam prolutex iğne ve 16mg prednol başlattı ve o gün kalçadan pruloton Depot iğne yapıldı. 5 gün sonra da transferim oldu ve transferden hemen önce pruloton Depot iğne yine yapıldı bir de transferin 7. günü yine bu iğneden yapıldı. Bu arada bu sürece girmeden bir ay önce de regenesis ve redostim diye vitamin ilaçları başlatmıştı ve ben bunları gebelik oluşunca da 12 hafta kullandım. Transferin 8. günü pembe kanamam olunca coraspini doktorum bıraktırdı. Diğerlerine aynı şekilde devam ettim. Bebek 8. haftaya gelince estrofemi kestik ve prednolun mg aşamalı olarak düşürüldü ve 11. hafta ona son verildi. Prolutex iğne ise 12. haftada kesildi. Bu arada transfer sonrası kese etrafında kanama alanım vardı o yüzden ekstra olarak o zaman progestan 200 mg fitil başladık ve bu fitili de sanırım 16. haftaydı bıraktık. Bu şekilde benim ilaç sürecim
Prednol u transfer öncesi içiyordum transfer günü bıraktırdı son o gün içmiştimBen de prolutex iğne kullanıyorum estrofem de transferden sonra 5 e çıktı iğneden hemen sonra duphaston Seda içiyorum coraspirin ve folik asit de günde 1 tane ama bende pembe akıntı olmadı herkesin vücut yapısı farklı tepkiler verebilir ben de beyaz ve şeffaf akıntı bazen umutsuzluğa da düşüyorum kendimi en kötüsüne hazırlıyorum
Evet herkesin farklı gerçekten belirtileri de yaşadıkları da bu süreçte, ben kanamam olunca kimyasal diye düşünmüştüm çünkü testim pozitifti ama kanamam vardı aynısı 2. transferimde de olmuştu o kimyasal olarak ilerledi yine öyle oldu sanmıştım ama çok şükür öyle olmadı belki de ikinci bebekten dolayı oldu kanama orasını bilemiyorum ikinci bebeğin kesesi de 12. haftada kayboldu rahimde. Bu arada en kötüsüne hazırlama hiç hep dua et. Benim 4. transferimde yüzüm güldü ve kalan son embriyolarımdı olmasaydı her şey en baştan başlayacaktı. Bilmiyorum ama içimde rahatlık vardı artık Allah'a bırakmıştım. Transferden hemen önce 7 Ayetel Kürsi okudum eşimde aynı şekilde ve transferden sonra da 7 tane okudum eşimle beraber. Sonra her gün devam ettim 7 tane okumaya ve içim rahatlıyordu sanki negatif olsaydı tabii ki üzülürdüm ama artık çok yorulmuştum duygularım alınmış gibiydi o yüzden düşünmeyi bırakmıştım. İnşallah senin bu transferinle beraber yüzün güler ve sağlıkla evladına kavuşursun. O şu an ne aşamada olursa olsun senin karnında onu hissetBen de prolutex iğne kullanıyorum estrofem de transferden sonra 5 e çıktı iğneden hemen sonra duphaston Seda içiyorum coraspirin ve folik asit de günde 1 tane ama bende pembe akıntı olmadı herkesin vücut yapısı farklı tepkiler verebilir ben de beyaz ve şeffaf akıntı bazen umutsuzluğa da düşüyorum kendimi en kötüsüne hazırlıyorum
Benim de önceki transferlerimde öyleydi ama artık sürekli olmayınca doktor bir de böyle deneyelim dedi rahmin bebeği kabul etmesi için demiştiPrednol u transfer öncesi içiyordum transfer günü bıraktırdı son o gün içmiştim
Ben de annenizle aynı fikirdeyim acil gerekmedikçe almama kararındayim. Zaten yanında olacağım diye. Ha belli olmaz gerekirse sonradan da hemen alınabilecek bir şey. Oğlumda ilk 4 gün sütüm gelmedi mama ile besledim mecburen. Sonra o emdikçe çok arttı elimle sagıyordum. Ama buzluğa attığım o sütleri asla sevip içmiyordu hepsi ziyan olduAnladım kuzumyani araştırıyorum annem doğum yapalı 18 sene oldu etrafımda da hiç yok. Kitap da okuyorum ona göre karar vereceğim bakalım
Tamam tamam ben en sona bırakcam bunu. Baktım lazım a101 lerde bile gördüm burada kiwi ninkini hemen aşırımBen de annenizle aynı fikirdeyim acil gerekmedikçe almama kararındayim. Zaten yanında olacağım diye. Ha belli olmaz gerekirse sonradan da hemen alınabilecek bir şey. Oğlumda ilk 4 gün sütüm gelmedi mama ile besledim mecburen. Sonra o emdikçe çok arttı elimle sagıyordum. Ama buzluğa attığım o sütleri asla sevip içmiyordu hepsi ziyan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?