Ben de bugün AFP testi yaptırdım 32.8 değerim senin değerin normal miymiş ne çıktı sonucun hiç bilgim yok bu konudaKızlar AFP testi yaptıran var mı? Benim AFP mom değeri 81 yazıyor ve referans değerleri belirtilmemiş o yüzden normal mi değil mi anlayamadım. Millet yazmış AFP mom 2 çıktı 3 çıktı doktorları normal demiş ben anlamadım bu durumu, doktoruma attım sonucu ama henüz görmedi. Bilen var mı
Evet öyle istıyorum. Ama doktorla konuşmadım dahaBunu da genel anestezi mi düşünüyorsun canım
Bnımde öyle cnmİkinci gebeliğini yaşayan bebek büyüdükce vajinada baskı oluyormu siz daha iyi biliyorsunuz mesela abdest alarken eğildim resmen ağrıdı sanki eskisi gibi diğilim karnım büyük olmasa bile ama aşağılar hep sızlıyor
Bizim burda ameliyat sirasinda bile çiplak oluyormussun. Goguslerin fln acik oluyomus. Basinda da bir erkek doktor dikkatini dagitmak icin sohbet ediyormus. Ameliyattan hemn sonra telefona izin veriyorlarmi. Mesela dikerlerken. Ameliyattan sonra yara yeri çokmu aci oluyor. Yurumekte faln zorlaniyormsn. Normal dogumda çok zor yurudum. Zor hareket etmistim. Yani dizlerinden alti hareket ediyordum yurumek için. Hastanede 2 3 gun kaliyorsun ya o gunler. Bebekle kendin ilgilenebiliyormsn. Ameliyattan sonra korse falan kullaniliyormu. Ay çok heyecenli.Önce hastane önlüğü ile ameliyathaneye alınıyorsun anestezi doktoru geliyor spinal anesteziyi yapıyor anestezi etki gösterince ameliyat sedyesine yatıyorsun ameliyathane kapısı kapanınca başının altına boyun kısmına boyundan aşağını görmemen için bir set koyuluyor genelde steril ameliyathane örtüsü oluyor sonra ameliyathane önlüğünü hemşireler ya da ameliyathane çalışanları çıkarıyor hemşire sonrayı takıyor çıplak kalmaya başlıyorsun kadın doğum uzmanı geliyor hemşireler o sırada bütün vücudunu batikonluyor steril etmek için bütün vücudun kahverengiye boyanıncasteril ameliyathane örtüleri hemşireler örtüyor sadece batın dediğimiz göbek bölgen açık bırakılıyor doktor o sırada ellerini steril edip steril eldiven önlüğünü giyiyor seni hemşireler hazır ettikten sonra doktor anestezi tuttu mu diye test yapıyor sen anlamıyorsun iğne batırabilir neşterle hafif dokunabilir cimcirebilir cımbız gibi bir aletle etini sıkabilir sen anlamadığın içni doktor anestezinin tuttuğunu anlayıp sezeryana başlıyor tüm dikişler bitince hemşireler üstünü siliyor steril bir şekilde altını bezliyorlar ameliyathane önlüğünü giydiriyorlar sonra odada üstüne örttükleri o pike gibi şeyi de serip üstüne ameliyathaneden çıkarıyorlar odaya
Benimde çillerim var ama hafif, makyaj yapacağım zaman burnuma çillerimin olduğu yerlere sürmüyorum kapatmasin diye kumralim ben deBen de sevmiyorumöğretmenlerim arkadaşlarım lisedeyken çok kızardı buna nasıl sevmezsin çok güzel diye ama artık kabullendim hiç yüzüme makyaj yapmam sadede göz makyajı. Bakalım nasıl olacak eşim de yeşil gözlü gözleri eşimden saçları benden alsın derim hep
Benimkine doktor düşük risk dedi benim de hiç bilgim yok doktor iyi dedi ben de bıraktım sorgulamayıBen de bugün AFP testi yaptırdım 32.8 değerim senin değerin normal miymiş ne çıktı sonucun hiç bilgim yok bu konuda
Ayıldığım gibi ameliyat yerım çok sızlamıştı taaki hemen ağrı kesıcı iğne vurulana kadar, çok zor ayaga kalktım ama yınede yürüyebıldım, zorluğu en dazla 2-3 gün.Bizim burda ameliyat sirasinda bile çiplak oluyormussun. Goguslerin fln acik oluyomus. Basinda da bir erkek doktor dikkatini dagitmak icin sohbet ediyormus. Ameliyattan hemn sonra telefona izin veriyorlarmi. Mesela dikerlerken. Ameliyattan sonra yara yeri çokmu aci oluyor. Yurumekte faln zorlaniyormsn. Normal dogumda çok zor yurudum. Zor hareket etmistim. Yani dizlerinden alti hareket ediyordum yurumek için. Hastanede 2 3 gun kaliyorsun ya o gunler. Bebekle kendin ilgilenebiliyormsn. Ameliyattan sonra korse falan kullaniliyormu. Ay çok heyecenli.
Hahaha kız senin çocuk Hollywood dizilerinden fırlamış gibi olcak deseneben de babam da çilliyizdir sarısınızdır eşimde açık kumral bakalım nasıl olacakerkek olunca kıza göre daha rahat güzelliği ama uzun boylu saçları açık kumral bal rengi gözlü amerikan vari bir erkek hayal ediyorım hep üstünde ralph lauren gömlek şort artık kızları kıskançlıkltan her gün botoxa giderim bahtları güzel olsun sağlıkları yerinde olsun da
Anladım canim ben de yazdım buraya ama başka yaptıran olmamış galiba inşallah güzeldir sonucum benim de Bütün sonuçlara birlikte bakacak bı on güne çıkacak sonuçlar inş o zamana kadar bununla kafayı bozmamBenimkine doktor düşük risk dedi benim de hiç bilgim yok doktor iyi dedi ben de bıraktım sorgulamayı
Sende öyleysen demek sorun yok canım eskisi gibi diğilim bazen alıştım bile ağrılara bu gün belimde ağrıdı mesela anneme diyorum bana tabi olucak diyor çocuk büyüyor diyorBnımde öyle cnm
Abdest alırken, çorap giyrerken şu son 1 haftadır bna bısey oldu
Hep bi sızlama, hafiften agrı, bol akıntı..
Bugun kursta sandalyeden ayağa kalkamadım, bi ağrı, aşağı bi baskı oldu, nden acabasonra wc gtttım duzeldi
Aaa bana bez takılmamıştı altımda şu alt değiştirme örtüleri gibi örtüler var ya onlardan vardı beni yatağa aldıklarındaÖnce hastane önlüğü ile ameliyathaneye alınıyorsun anestezi doktoru geliyor spinal anesteziyi yapıyor anestezi etki gösterince ameliyat sedyesine yatıyorsun ameliyathane kapısı kapanınca başının altına boyun kısmına boyundan aşağını görmemen için bir set koyuluyor genelde steril ameliyathane örtüsü oluyor sonra ameliyathane önlüğünü hemşireler ya da ameliyathane çalışanları çıkarıyor hemşire sonrayı takıyor çıplak kalmaya başlıyorsun kadın doğum uzmanı geliyor hemşireler o sırada bütün vücudunu batikonluyor steril etmek için bütün vücudun kahverengiye boyanıncasteril ameliyathane örtüleri hemşireler örtüyor sadece batın dediğimiz göbek bölgen açık bırakılıyor doktor o sırada ellerini steril edip steril eldiven önlüğünü giyiyor seni hemşireler hazır ettikten sonra doktor anestezi tuttu mu diye test yapıyor sen anlamıyorsun iğne batırabilir neşterle hafif dokunabilir cimcirebilir cımbız gibi bir aletle etini sıkabilir sen anlamadığın içni doktor anestezinin tuttuğunu anlayıp sezeryana başlıyor tüm dikişler bitince hemşireler üstünü siliyor steril bir şekilde altını bezliyorlar ameliyathane önlüğünü giydiriyorlar sonra odada üstüne örttükleri o pike gibi şeyi de serip üstüne ameliyathaneden çıkarıyorlar odaya
Tam uyuttularmi seni. Korse takinca aci olmuyormuAyıldığım gibi ameliyat yerım çok sızlamıştı taaki hemen ağrı kesıcı iğne vurulana kadar, çok zor ayaga kalktım ama yınede yürüyebıldım, zorluğu en dazla 2-3 gün.
Hemn korse giymiştim. Hiç göbeğim yok
Ben ilk gebeliğimde 10 saat sancının üstüne sezeryana alınınca o sürekli açılma varmı diye kontrol durumunu defalarca yaşamıştımNormal doğuma girdin mi.hiç canımonda da sürekli açılma var mı diye kontrol ediliyormuş . İkisi de çok zor geliyor
Evet bende de var pcos. Sor bence de içine dert olmasın. BEnce sorduuğumuz sorular gayet makul sorulabilecek sorular zaten.Ben de korkmuştum kuzum. Ara ara olacak sanırım. Ben de pcos var biliyorsun zaten. Hani böyle hamile değilken de onun ağrısı olurdu ya biliyorsundur sen de bazen o ağrı yine oluyor. Doktora gidince sorcam pcos u hamileyken nasıl diye
Cnm kist bebek büyüyünce baskılanır, küçülür dedi bna bıkaç doktor
Bnımde bıkaç gundur rahim ağrılarım, ani rahım sancılarım ve akıntım var
Noluyor blmıyorum
Bebiş kıpraştığı için içim rahat ama bu agrılarda ne?Aşagı baskı yapıuo
Kistten yada enfeksiyonumdan mı acaba
Evt genel anestezi olmuştuTam uyuttularmi seni. Korse takinca aci olmuyormu
Benim tanıdığım 3 doktorda 22 haftalık en uygun zaman demistiCanım ben 20+5 te giricem 22 den sonra bebek çok büyüdüğü için organlari iyi goremiyorlarmis 20-21 de organlar daha rahat görülüyormuş
Evet bende eve gelir gelmez korse kullanmaya başladım iki sezeryan doğumumda da. Gerçekten oturup kalması yatıp kalması daha rahat oluyor. Doğumdan 1 hafta sonra dikişlerimin kontrolü için doktoruma gitmiştim. Sedyeye kendim yatıp kalkmıştım. Yardımcı kız çok şaşırmıştı. Nasıl kendi başına kalktın ben çoğu kişiyi hep elinden tutup çekerek zorla kaldırıyorum demişti.Evt genel anestezi olmuştu
Ben ertesi gun eve gelince korse kullanmaya başlamıştım, rahat etmiştım
İnşallah iyidir canım içini ferah tut iyi sonuçlar alasın inşallahAnladım canim ben de yazdım buraya ama başka yaptıran olmamış galiba inşallah güzeldir sonucum benim de Bütün sonuçlara birlikte bakacak bı on güne çıkacak sonuçlar inş o zamana kadar bununla kafayı bozmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?