2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bende de burun tıkanıklığı oluyordu özellikle geceleri uykumdan uyandırıyordu.KBB ye gittim durumu anlattım hamile olduğumu güzel bi burun spreyi verdi 2-3 gün kullandım çok şükür iyiyim şimdi.

Bilmiyorum ki canım valla hiç ama banu çiftçi de bu haftalarda hareketleri göbek çevresinde hissetmeye başlarsınız diyordu ama misal benim geçen hafta daha aşağıda pıt pıt oluyordu ama yine de kasık bölgesine uzaktı göbek deliğimin biraz daha aşağısıydı ama bu hafta göbek deliğime daha yakındı yine de eli mi kafası mı ayağı mı neyi oynadı bilmiyorum belki senin kasık bölgesine yakın bir organı oynamıştır. Tam olarak yerleşimleri ne şekilde bilemiyorum

Canım sen kaç haftalık oldun peki vallahi oturdum saatlerce ağladım bugün neden hissetmiyorum diye, birsey mi var diye düşünmekten kafamı yiyeceğim resmen
Canım saçmalama olur mu öyle şey. 22.haftaya kadar hissedilemeyebilir diyor doktorlar . Her gittiğimizde çok şükür bebeklerimizin iyi olduğunu öğreniyoruz zaten bu yüzden kendini hiç üzme lütfen. Sadece bizim bebekler biraz rahatına düşkün
Biraz daha kendimi dinleyeyim bakayım

Burun tıkanıklığı için kullandığım ilaç.Doktorunuza danışın ama benimki sürekli olmamak kaydıyla kullanabilirsin dedi bende 2-3 gün kullandım zaten iyiyim şimdi

Eklentiler

• IMG_1620.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 1.211
Canım ne zaman hissettin hareketi peki, hareketlenmeler ne zaman oldu
Sanırım 2-3 hafta önce ilk hissettim ama o zaman ciddiye almadım belki yanlıştır diye bağırsaktır falan diye pıt pıt şeklindeydi bir gün olup 2-3 gün olmadığı oluyordu ama geçen hafta ayırt ettim farkı bu hafta da daha net hissediyordum yani düne kadar öyleydi

Benim de Bahçeci Ankara Berfu Demir ilaçlarımız aynı olunca tahmin ettim yaş kaç sizin ben 43
Canım ben İlk defa yaptıracağım araştırma aşamasındayım. Berfu hocayı önerir misin? Ahmet erdemi de duydum. Bahçeci de Tüp bebek fiyatı hakında bilgi verebilir misin acaba?

Benim de öyle ama hiç olmayınca bugün şeyettim neyse artık yarın sabaha kadar hissetmezsem bir sağlık ocağına gidip kalbini dinlerim öyle rahatlarım anca
Dün ben akşama kadar hissetmedim dün burda da demiştim hatta akşam da çok az 1-2 vurdu gibi oldu sadece . Bugün de çok az hissettirdi minik minik belli belirsiz.

Canım sen kaç haftalık oldun peki vallahi oturdum saatlerce ağladım bugün neden hissetmiyorum diye, birsey mi var diye düşünmekten kafamı yiyeceğim resmen
dün ve bugün benimde aynısı oldu. Bir gün öncesi aşırı hareketliydi. Dün ve bugün hiç hissetmedim. Çok stres yaptım gerildim gerçekten. Çikolata yiyorum tatlı yiyorum yok hareket. Doktora gidip gitmemek arasında kaldım ama sabredeyim dedim. Biraz önce akşam yemeğini yiyince tekmeleye başladı. 18+2 deyim bende. Sanırım bu zamanlarda çoğu zaman uyuyorlar diye düşünüyorum. Bide benim 2 gebelik. İlkte zaten 21 gibi hissetmiştim ilk hareketlerini.

Kızlar ya bebeğin hareketlerini her gün net hissedenlere sorum var ben bugün bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim bu haftalarda normaldir değil mi tık yok hiç
Canım şöyle göbeğini tık tıkla bakayım mutlaka tepki verir. Uyuyordur belki miniş

Benim ilk 3 ay çok sivilcem vardı. Kesin kız olcak dedim . Cinsiyeti öğrendikten sonra geçti çocuğu evrene gönderdiğim tüm enerjimle kız olmaya zorladım

Ben güzelleştim, midem falan da bulanmadı ama iştahım kapalıydı yerken birden öğürme geliyodu kusuyodum. Karnımda baya baya öne doğru büyüyor Tatlıyı da ekşiyi de yiyorum ama ikisinide hiç aşermedm. Bu cinsiyet belirtileri külliyen yalan %70 kız dediler diyorum yok seninki erkek diyo millet bi diplomaları eksk

Her şey yaptım canım hiç tepki yok inşallah iyidir sabah sağlık ocağında kalp atışını duyarsam bir rahatlayacağım
Canım bazen benimde öyle oluyor hiç hissetmiyorum onu rahatsız ettiğim halde sıfır tepki sonra zaman geçiyor ince cılız bir tepki geliyor sabırla bekle mutlaka ben buradayım diyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…