2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Dene gerçekten açılıyor bir dakika içinde maks. sürekli nemlendir canım, benim kendimi bildim bileli cildim çok kurudur sabah akşam nemlendirmeden duramam dökülüyor bildiğin nemlendirmezsem
Ben de buraya atanınca kurudu. Burası kuru. Karadeniz nemliyken iyiydi

İnşallah ya bende 1 ay sonra detaylıya giricem detaylıda daha net bilgi veririz dedi inşallah düzelmiş olur ikimizin de

Kızlar ya bebeğin hareketlerini her gün net hissedenlere sorum var ben bugün bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim bu haftalarda normaldir değil mi tık yok hiç

Kızlar ya bebeğin hareketlerini her gün net hissedenlere sorum var ben bugün bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim bu haftalarda normaldir değil mi tık yok hiç
Ben ilk çocuğumda 22. haftada hissetmeye başlamıştım, o da tekme şeklinde değildi, kelebek misali. Endişe etme canım

Kız anneleriiii hiç sivilceniz falan çıktı mı ben eşime diyorum ki hiiç çirkinlesmedim kızım çirkin mi olcak saçmalama diyo
Benim ilk 3 ay çok sivilcem vardı. Kesin kız olcak dedim . Cinsiyeti öğrendikten sonra geçti çocuğu evrene gönderdiğim tüm enerjimle kız olmaya zorladım

Bebek hareketlerini hissediyormusunuz
Birkaç gündür ben hissediyorum galiba ya womi sende böyle tam yumurtalıklarının olduğu yerde mi hissediyorsun

Ben ilk çocuğumda 22. haftada hissetmeye başlamıştım, o da tekme şeklinde değildi, kelebek misali. Endişe etme canım
Ben de ilk kelebek gibi hissetmiştim ama sonraki günlerde özellikle bu hafta minik vuruşlara dönmüştü yemekten sonra daha çok hissediyordum ama bugün hiç olmadı hareketi bu da normaldir değil mi

Yok canım ben göbek deliğimin hemen sol alt bölgesinde hissediyorum ama bugün hiç hissetmedim daha

Bence normal canım mesela ben ayakta olarken hiss etmiyorum bir tek uzanarken o da her an diğil bazen oluyor bazen olmuyor

arkadaşlar bebiş hareketlerini hissediyor musunuz biryenianneadayi sen başladın mı ? 18+1 olduk sadece bugün bir pıt hissettim o kadar, korkmaya başladım artık

Yok canım ben göbek deliğimin hemen sol alt bölgesinde hissediyorum ama bugün hiç hissetmedim daha
Canım yengem de aynı şeyi söylüyordu . 2 gün karnıma vurup vurup 5 gün ortadan kaybolduğunu biliyorum falan diyordu . Canını sıkma normal benim hissettiğim o zaman bağırsak hareketi mi acaba yine yaaaa. Tam sol yumurtalığımın olduğu yerde bi hareket oluyo

Bence normal canım mesela ben ayakta olarken hiss etmiyorum bir tek uzanarken o da her an diğil bazen oluyor bazen olmuyor
Benim de öyle ama hiç olmayınca bugün şeyettim neyse artık yarın sabaha kadar hissetmezsem bir sağlık ocağına gidip kalbini dinlerim öyle rahatlarım anca

Ersağ markasının masaj kremini kullanan var mı acaba kullansam sorun olur mu

Canım sen kaç haftalık oldun peki vallahi oturdum saatlerce ağladım bugün neden hissetmiyorum diye, birsey mi var diye düşünmekten kafamı yiyeceğim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…