2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım bazen benimde öyle oluyor hiç hissetmiyorum onu rahatsız ettiğim halde sıfır tepki sonra zaman geçiyor ince cılız bir tepki geliyor sabırla bekle mutlaka ben buradayım diyecektir
Bekliyorum canım inşallah hareket edince yazacağım

Kizlar bende yarin 17 hafta olucam. Bu hafta bebegin hareketlerini hissettim bazn balik gibi çirpinma oluyor bazende vuruyor pit pit oluyor. Eşim elini koydugunda hissetmiyordu 2 gun once oda hissetti. Ama benim sipa daha karin boslgna girmedi hala kasiklarimda. Uzaninca faln baya şişerek belli oluyor bebek. Ama bu gun harketini hissetmedim.

Benimkine doktor %100 kız demesine rağmen geçen hafta kayınvalideme ‘hiç hareketini hissetmiyorum’ deyince acaba erkek mi kiii dedi. Daha ne olsun belirtileri de geçtim yani doktor emin ama kv hala böyle

Benimkine doktor %100 kız demesine rağmen geçen hafta kayınvalideme ‘hiç hareketini hissetmiyorum’ deyince acaba erkek mi kiii dedi. Daha ne olsun belirtileri de geçtim yani doktor emin ama kv hala böyle
ayy cok gülüyorum brn bunlara benimkine br erkek bi kız dediler ya kv diyor ki acbaa ikiz mi ki bi biri gösteriyo bi biri kahkahaaa atmamak icin kendimi zor tuttum

Yeni cicileeeer

Eklentiler

• IMG_5307.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_5306.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_5305.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_5302.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_5303.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_5304.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_5301.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_5299.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 57
Of Allah om benim ki de beni aramış. Açmadım diye tansiyonu çıkmış. Bi şey oldu diye. Halbuki gündüz okuldan sonra uyurum demiştim

Tansiyonunun çıkası varmış onun her gün konuşuyor musunuz kuzum
Yok kuzum konuşmuyoruz. Ama bugün böyle olacağı tutmuş eşimi aramış eşim de açmamış. Her zaman açmaz o öyle olunca hemen aklına bi şey olacağı geliyor. Hep böyle. Eşim mesela biz onlardayken dışarı çıksın 5 dk geç kalsın kaza mı yaptı kavga mı etti acaba biriyle arasana. Delirtiyor beni

Ahahahhaahhahahahahahahqh Allah ım sınanıyoruz
bu ben hamileliğimi yeni öğrendiğimde rüyasında ikiz görmüş o ilk kontrol en geç 2.kontrolde belli oluyor diye açıklama yaptım ama hala umudu var doğumda birden 2.nin pırtlayacağını düsünüyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…