Canım güzel haberlerini bekliyorum canım benim içime su serptin çok takıyorum hareket işini canım öyle ağladım ki ağlayarak uyumuşum gözlerimi açamıyorum resmen öyle şişmiş acaba birsey mi var demekten deli gibi oldum dün . Ay çok merak ediyorum senin için hep içimden erkek geçiyordu. Bakalım ne diyecek haberdar et bizi bebiş çok iyidir insallah. senin detaylı ne zaman canım
Canım benim bende net hissetmiyorum ama grip oldum falan onun da vardır belki etkisi bilemiyorum da hatta dün eşimle bayağı bekledik tepki yok önceden de net tekme gibi değil de kelebek uçuyor gibi hissediyordum hatta eşim dün akşam doktora gidelim vs dedi bende yok dedim oluruna bıraktım, belki ilk gebeliğim olduğu için anlayamıyorumdur. Kötü düşünmek istemiyorum, yarın kontrolüm var bakalım. Sende canını sıkma, kötü bir şey olsa hissedersin emin ol o yüzden kötü de düşünme kuzum sakin ol, sen sakin ol ki bebiş de rahat olsun orda
Kuzum ne olur kendini yıpratma bu kadar sen şimdi ne kadarlık oldun?ben 18 hiss etdim ama valla kendimi 20 sonraya hazırlamıştım hiç nedense takmıyordum.
İnan canım gözlerimi açamıyorum ağlamaktan. 18+2 oldum artık hissetsem bir nefes alacağım. Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Çok üzülüyorum çok
Canım hanımlar yaa, sabahı zor ettim grip yüzünden siz nasıl atlattiniz ? Çok şükür ateş yok ama boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı. Hatta burun tıkanıklığı için yüksek yastıkta yattım, çünkü alçakta yatınca da tıkanıklık oluyor. Nasıl ilaçsiz geçicek bilmiyorum. Zencefil limon bal karışımı çay hazirlicam şimdi.. umarım iyi gelir ve iyileşirim. Böyle kötü oldukça morel de bozuluyor tabi haliyle hasta olmak ve bir şey yapamamak kötü
Canım hanımlar yaa, sabahı zor ettim grip yüzünden siz nasıl atlattiniz ? Çok şükür ateş yok ama boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı. Hatta burun tıkanıklığı için yüksek yastıkta yattım, çünkü alçakta yatınca da tıkanıklık oluyor. Nasıl ilaçsiz geçicek bilmiyorum. Zencefil limon bal karışımı çay hazirlicam şimdi.. umarım iyi gelir ve iyileşirim. Böyle kötü oldukça morel de bozuluyor tabi haliyle hasta olmak ve bir şey yapamamak kötü
Canım geçmiş olsun. Geçenlerde sadece boğazımı rahatsız eden bi ağrı vardı. Ben de bir yemek kaşığı bal bir çay kaşığı karabiber bide biraz limon sıkıp karışım yapmıştım onu yedim iyi geldi boğazı biraz yakıyor ama sabah uyandığımda boğaz ağrım kalmadı çok şükür. Dene istersen
İnan canım gözlerimi açamıyorum ağlamaktan. 18+2 oldum artık hissetsem bir nefes alacağım. Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Çok üzülüyorum çok
Kuzum etme böyle ilk gebelik sonuçta bak geçen gün doktora gitmeden önce ağrılarımdan korktum ufacık ağladım normalde oturup çok ağlarım ama tuttum kendimi dedim ben ağlasam oğlum üzülecek sabahı zor etdim.Sende ağlıyorsun çocuk üzülüyor..birde belkide hiss ediyorsun sadece anlamıyorsun o da ola bilir bana doktor 16 demişti hiss edicen ama zayıf olmağıma bakmayarak tık yoktu.
Bende grip oldum banada doktor ilaç yazmadı midem bulanana kadar portağal kivi yedim ve 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı bal ve yarım limon günde 2 defa çok faydasını gördüm
Şimdi eve dönüyorum canımm benim bebiş erkek yine gördük bir yerlerini detaylıda kız çıkarsa hayatımın şokunu yaşarımsenin cinsiyeti de öğrenseydik rahat edecektim
18+4 canım ama benim üçüncü gebeligim ikinci bebeğimi 6 aylık kaybettim iki ay adet gördüm üçüncü ay bu bebeğime hamile kaldım yani 1 senedir hamileyim o yüzden benim böyle net hissetmem normal benimle kıyaslama kendini strese sokma
Görmüştüü hatta resmini bile çekti kıza benziyor dedi bu seferde gördü bak erkek diyor bence doktorunda kafasını karıştırdıkbizim bebişler bizle iyi oyun oynadı gerçekten ya
Görmüştüü hatta resmini bile çekti kıza benziyor dedi bu seferde gördü bak erkek diyor bence doktorunda kafasını karıştırdıkbizim bebişler bizle iyi oyun oynadı gerçekten ya
Evet ben yeni yeni atlatıyorum 1,5 ay sürer mi grip burun tıkanıklığı vs. sürdü işte :) hala gece yatarken burnum tıkanıyor o belki hamileliktendir emin değilim. Bide ben artık dönerken bile uyanmaya başladım geceleri sende öyle misin tuvalete ayrı dönerken ayrı uyanıyorum, sürekli sağ sol yattığım için 2 akşamdır belimde ağrı da hissediyorum gece uykusuz geceler yakındır
Kızlar yine kanamayla sabah 6 da acile geldik adet olacak gibi ağrılar giriyor hep. Bu süreçte sanırım bir şey ya da stres etkiledi diye düşünüyorum bir kaç gün buralarda olmayabilirim liste eklenme durumlarında beni etiketlerseniz girdiğim zaman hallederim.
Evet ben yeni yeni atlatıyorum 1,5 ay sürer mi grip burun tıkanıklığı vs. sürdü işte :) hala gece yatarken burnum tıkanıyor o belki hamileliktendir emin değilim. Bide ben artık dönerken bile uyanmaya başladım geceleri sende öyle misin tuvalete ayrı dönerken ayrı uyanıyorum, sürekli sağ sol yattığım için 2 akşamdır belimde ağrı da hissediyorum gece uykusuz geceler yakındır
18+4 canım ama benim üçüncü gebeligim ikinci bebeğimi 6 aylık kaybettim iki ay adet gördüm üçüncü ay bu bebeğime hamile kaldım yani 1 senedir hamileyim o yüzden benim böyle net hissetmem normal benimle kıyaslama kendini strese sokma