2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Uyanıyorum kuzum. Gece sık sık uyanıyorum. Bazen nefes problemiyle de uyanıyorum. Dümdüz yatmayı severdim yatamıyorum hiç rahat değilim
Nefes problemi nasıl oluyor ki daralıyor mu nefesin ? Bence vücudumuz bebek doğduktan sonraki sürece hazırlıyor bizi bu uyanmalar ondan

Nefes problemi nasıl oluyor ki daralıyor mu nefesin ? Bence vücudumuz bebek doğduktan sonraki sürece hazırlıyor bizi bu uyanmalar ondan
Olabilir kuzum. Sabah da erken uyanıyorum. Nefesim kesiliyor böyle zorla nefes alıyorum sanki odada nefes alamıyormuş gibi oluyorum. Ama bu bence tıkanıklıktan oluyor

Olabilir kuzum. Sabah da erken uyanıyorum. Nefesim kesiliyor böyle zorla nefes alıyorum sanki odada nefes alamıyormuş gibi oluyorum. Ama bu bence tıkanıklıktan oluyor
Evet o da var önceden izinli olduğumda uyurdum yani 11 lere kadar şimdi mümkün değil 8 buçuk en geç ben ayaktayım uyuyamıyorum. Evet tıkanıklıktan olabilir şu burun kaldırma hareketi işe yarıyor bende ama sabaha kadar sürmüyor tabi yine tıkanıyor valla napcaz bilemedim doktor burnuna bol bol tuzlu su çek demişti sende dene istersen belki bir işe yarar

Ben de eskiden 11-12 oooo nasıl uyurdum şimdi dediğin gibi en geç 8 buçuk. Denim kuzum bir de sorayım doktora belki ürün verir

Oksapar falan kullandiysan aynı onun acısı var ama azaldı
Yok oksapar kullanmadım ben prolutex kullandım alışığız iğnelere ne günlerdi :) aşı için beni daha arayan olmadı 20+0 bugün , normal mi acaba ya ?

İnşallah canım çok üzülüyorum acaba birseyi mi var diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Ama çok yıpratıyorsun kendini de bebisini de canım benim önemli olan iyi ve sağlıklı olması zaten oynamaları hissedeceksin bunun kacari yok o zaman pişman olcaksin niye bu kadar kendimi üzdüm diye sen uzuldukce bebeğin strese giriyor yapma böyle içini ferah tut muayenelerinde bebeğin gayet iyi çok şükür

İlk haftalarda gaz oluyor zaten canım tam bir kız annesinin karnıbol giyinerken bendede görünmüyor
ben de ne giyeceğimi bulamıyorum ya. Hava da soğudu. Kadife diye bu lastikli altı giydim. Bir tane hamile kotu alayım diyorum onu giyerim

ben de ne giyeceğimi bulamıyorum ya. Hava da soğudu. Kadife diye bu lastikli altı giydim. Bir tane hamile kotu alayım diyorum onu giyerim
Bizde burda sanki ilkbahargeçen gün doktora giderken kışlık takımımı giyindim şimdilik oluyorlar

Eklentiler

• IMG_20231019_121225.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…