2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ben de ne giyeceğimi bulamıyorum ya. Hava da soğudu. Kadife diye bu lastikli altı giydim. Bir tane hamile kotu alayım diyorum onu giyerim
Bende var ama şuan düşüyor belimden ya büyük mü aldım naptım giyemiyorum iyi gelmişti alırken, yürüdükçe düşüyor hiç estetik durmuyor uzun elbiseler alacağım örme bol hamilelik sonrası da giyerim hem diye düşünüyorum

Ben yarım saat ayakta dursam yemek yaparken falan hemen belime kasıklarıma ağrılar girmeye başlıyor. Sizin de öyle mi kızlar . Normal mi bu

Bu çocuk 3 kilo olduğunda napıcaz.. Allah'tan çalışmıyorum. Çalışanlara, sürekli ayakta duranlara helal olsun valla.
Masa başı çalışıyorum, ayakta olsa devam edemezdim herhalde diye düşünüyorum :) bide ben 1.58 59 kıloyum top gıbı yuvarlanıcam artık napıyım :)

En güzeli elbise zaten de burada üşürüm. Çorap ne giyxem ona derdi var bir de bura baya soğudu. Evde de üşüyorum

En güzeli elbise zaten de burada üşürüm. Çorap ne giyxem ona derdi var bir de bura baya soğudu. Evde de üşüyorum
Hamileler için kilotlu çorap varmış onlardan alıcam ben ama sen orda hasta olursun haklısın boşver estetik olmayıverelim 5 ayda

Masa başı çalışıyorum, ayakta olsa devam edemezdim herhalde diye düşünüyorum :) bide ben 1.58 59 kıloyum top gıbı yuvarlanıcam artık napıyım :)
Valla ona da helal olsun sürekli aynı pozisyonda oturmak da zorluyor gebelikte. benim de boyum kısa son aylara doğru yatarak yuvarlanıcam bende galiba

Valla ona da helal olsun sürekli aynı pozisyonda oturmak da zorluyor gebelikte. benim de boyum kısa son aylara doğru yatarak yuvarlanıcam bende galiba
ahahha kaderimiz aynı sürekli oturamıyorum ki tuvalete gitmekten yarım saatte bir taşınıyorum tuvalete yürüyüş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…