2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar yine kanamayla sabah 6 da acile geldik adet olacak gibi ağrılar giriyor hep. Bu süreçte sanırım bir şey ya da stres etkiledi diye düşünüyorum bir kaç gün buralarda olmayabilirim liste eklenme durumlarında beni etiketlerseniz girdiğim zaman hallederim.

Canım bende daha hiç hissetmedim ya yine sen iki gün önce hissetmişsin bir iki kez minik nir pıt hissettim ama daha hiç hissetmedim yarın kontrolüm var doktora soracağım çok takıldım bı duruma ya

Canım korkma benimde dişim ağrıyorsun doktor hemen git yaptır dedi ağrısı geçti. Ama cuma günü kontrolde soracağım çünkü tekrar ağrıyabilir diye

Canım doktor ne dedi peki bizi habersiz bırakma. Bebişler nasıl iyi mi kontrol etti mi

Bende tam bu yüzden kimselere söylemedim, aynen benimkilerde öyle birde benim kayıplarım var sürekli onları dilegetirip daha bir stres ediyorlar insanı
Arkaya saklanmıştır belki 7 yıl önce benimle birlikte acil doğuma gelen anne ikizlere hamileymiş doğumda öğreniyorlar ki üçüz ne büyük şok

Canım ya çok geçmiş olsun, haberdar et bizi

Çok geçmiş olsun kuzum umarım iyisinizdir haber verebildiğin zaman mutlaka yaz

Çok çok geçmiş olsun canım . İnşallah hiçbir sorun yoktur

Çok geçmiş olsun. En yakın zamanda, en sağlıklı halinizle geri dönmeniz dileği ile.

Canım gecmiş olsun siz yeterki iyi olun haber et iyi olunca

Kızlar gunaydın bnde bugun doktora gıdecegım 2de randevum var
15 gun oldu gitmedım
Aklımdaki soruları soracagım
Akıntı, agrılar, idrar yolları, diş dolgu işim var bnımde.... Cinsıyete yıne baksın halaa emın degılım,.. Yok kordon geldi yok ordan pipi çıkabılır bi suru sey söyledi...

B Buddy x cnm geçmiş olsunbebişler ıyıdr merak etme, gecen bı akrabam anlatıyor, doğuma kdr adet gbı kanı gelmiş hep, ama doğurmuş...

X Xxudy cnm hareket olayını çok takıyorsun, hiçbir sorunnyok, sende hıssedeceksın, sobra boşuna üzülmüşüm dıyeceksın, hrseyın zamanı var, başkaları hıssedeblır, herkes hemen hıssetmyeblır, boşuna üzüyon kndını

Canım coook geçmiş olsun kendine dikkat et bu süreçte buraya yaz sonra merak ederiz seni

Canım güzel haberlerini bekliyorum canım benim içime su serptin çok takıyorum hareket işini canım öyle ağladım ki ağlayarak uyumuşum gözlerimi açamıyorum resmen öyle şişmiş acaba birsey mi var demekten deli gibi oldum dün . Ay çok merak ediyorum senin için hep içimden erkek geçiyordu. Bakalım ne diyecek haberdar et bizi bebiş çok iyidir insallah. senin detaylı ne zaman canım

onun yeri olmadığından saklanmıştır da bende bol bol yer var gözükürdü bide 7 yıl ara var

Kuzum çok geçmiş olsun . Seninki gebelikte adet görenler oluyor ya öyle bişey mi oluyor ki acaba. Benim annem en küçük kardeşimde her ay düzenli adet olmuş o yüzden gebeliğini 6. Ayda öğrenmiş. İnşallah bebekler iyidir. Güzel haberlerle gel

Bu ismi ilk defa duyuyorum orijinal bir isimmiş gerçekten anlamı nedir?
Işıl Işıl olan, parlayan. Yüce, azimli. Ben çok önceden seçmiştim isimlerimi. Daha bebek yoktu ortalarda yine erkeğe dönerse Arden olur adı. Şuan kız için Arya düşünüyorum

Burun tıkanıklığı için kullandığım ilaç.Doktorunuza danışın ama benimki sürekli olmamak kaydıyla kullanabilirsin dedi bende 2-3 gün kullandım zaten iyiyim şimdi
Bu ilacın hammaddesi bir kortizon türevidir. Keşke gebelikte kullanımı sınırlandırılmış ve sadece ama sadece doktor kontrolünde ve doktor izniyle kullanılması gereken ilaçların isimlerini ve görüntülerini paylaşıp tavsiye etmeseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…