Canım bende daha hiç hissetmedim yadün ve bugün benimde aynısı oldu. Bir gün öncesi aşırı hareketliydi. Dün ve bugün hiç hissetmedim. Çok stres yaptım gerildim gerçekten. Çikolata yiyorum tatlı yiyorum yok hareket. Doktora gidip gitmemek arasında kaldım ama sabredeyim dedim. Biraz önce akşam yemeğini yiyince tekmeleye başladı. 18+2 deyim bende. Sanırım bu zamanlarda çoğu zaman uyuyorlar diye düşünüyorum. Bide benim 2 gebelik. İlkte zaten 21 gibi hissetmiştim ilk hareketlerini.
Canım korkma benimde dişim ağrıyorsun doktor hemen git yaptır dedi ağrısı geçti. Ama cuma günü kontrolde soracağım çünkü tekrar ağrıyabilir diyeKızlae ben ilk gebeligimde yasamadigim seyleri yasiyorum basima neler geldi. Once grip tarzi bi hastalik gecmeyince dahiliyeye gozuktum ve kanimda enfeksiyon cikti 26 deger antibiyotik verdi gebelerin kullanabildigi penisilin grubu agumentin en fazla 5 gun kullan dedi. Bebegim konusunda endiselenirken simdide gebelikten once kirilan dolgulu disim agrimaya basladi dayanamiyorum perisanim yarin özele gidicem cekebilirse cekicek internette lokal anestezinin bi etkisi yok deniliyor ama bu seferde bebegimi o etkilermi diye cok korkuyorum
Canım doktor ne dedi pekiKızlar yine kanamayla sabah 6 da acile geldik adet olacak gibi ağrılar giriyor hep. Bu süreçte sanırım bir şey ya da stres etkiledi diye düşünüyorum bir kaç gün buralarda olmayabilirim liste eklenme durumlarında beni etiketlerseniz girdiğim zaman hallederim.
Bende tam bu yüzden kimselere söylemedim, aynen benimkilerde öyle birde benim kayıplarım var sürekli onları dilegetirip daha bir stres ediyorlar insanıYok kuzum konuşmuyoruz. Ama bugün böyle olacağı tutmuşeşimi aramış eşim de açmamış. Her zaman açmaz o öyle olunca hemen aklına bi şey olacağı geliyor. Hep böyle. Eşim mesela biz onlardayken dışarı çıksın 5 dk geç kalsın kaza mı yaptı kavga mı etti acaba biriyle arasana. Delirtiyor beni
Arkaya saklanmıştır belkibu ben hamileliğimi yeni öğrendiğimde rüyasında ikiz görmüşo ilk kontrol en geç 2.kontrolde belli oluyor diye açıklama yaptım ama hala umudu var doğumda birden 2.nin pırtlayacağını düsünüyo galiba
Canım ya çok geçmiş olsun, haberdar et biziKızlar yine kanamayla sabah 6 da acile geldik adet olacak gibi ağrılar giriyor hep. Bu süreçte sanırım bir şey ya da stres etkiledi diye düşünüyorum bir kaç gün buralarda olmayabilirim liste eklenme durumlarında beni etiketlerseniz girdiğim zaman hallederim.
Ben de erkekse Arden koyacaktım adını. Çok önceden beri belli adıben o kadar eminim ki hiç erkek isimleri bakmadım erkek kıyafetleri bakmadım erkek olursa adı belli ama hic bakmadan karar vermistik hala bakmıyorum
Çok geçmiş olsun kuzumKızlar yine kanamayla sabah 6 da acile geldik adet olacak gibi ağrılar giriyor hep. Bu süreçte sanırım bir şey ya da stres etkiledi diye düşünüyorum bir kaç gün buralarda olmayabilirim liste eklenme durumlarında beni etiketlerseniz girdiğim zaman hallederim.
Çok çok geçmiş olsun canım . İnşallah hiçbir sorun yokturKızlar yine kanamayla sabah 6 da acile geldik adet olacak gibi ağrılar giriyor hep. Bu süreçte sanırım bir şey ya da stres etkiledi diye düşünüyorum bir kaç gün buralarda olmayabilirim liste eklenme durumlarında beni etiketlerseniz girdiğim zaman hallederim.
Bu ismi ilk defa duyuyorumBen de erkekse Arden koyacaktım adını. Çok önceden beri belli adı
Çok geçmiş olsun. En yakın zamanda, en sağlıklı halinizle geri dönmeniz dileği ile.Kızlar yine kanamayla sabah 6 da acile geldik adet olacak gibi ağrılar giriyor hep. Bu süreçte sanırım bir şey ya da stres etkiledi diye düşünüyorum bir kaç gün buralarda olmayabilirim liste eklenme durumlarında beni etiketlerseniz girdiğim zaman hallederim.
Canım gecmiş olsun siz yeterki iyi olun haber et iyi oluncaKızlar yine kanamayla sabah 6 da acile geldik adet olacak gibi ağrılar giriyor hep. Bu süreçte sanırım bir şey ya da stres etkiledi diye düşünüyorum bir kaç gün buralarda olmayabilirim liste eklenme durumlarında beni etiketlerseniz girdiğim zaman hallederim.
Canım coook geçmiş olsun kendine dikkat et bu süreçte buraya yaz sonra merak ederiz seniKızlar yine kanamayla sabah 6 da acile geldik adet olacak gibi ağrılar giriyor hep. Bu süreçte sanırım bir şey ya da stres etkiledi diye düşünüyorum bir kaç gün buralarda olmayabilirim liste eklenme durumlarında beni etiketlerseniz girdiğim zaman hallederim.
Canım güzel haberlerini bekliyorum canım benimKızlar gunaydın bnde bugun doktora gıdecegım 2de randevum var
15 gun oldu gitmedım
Aklımdaki soruları soracagım
Akıntı, agrılar, idrar yolları, diş dolgu işim var bnımde.... Cinsıyete yıne baksın halaa emın degılım,.. Yok kordon geldi yok ordan pipi çıkabılır bi suru sey söyledi...
B Buddy x cnm geçmiş olsunbebişler ıyıdr merak etme, gecen bı akrabam anlatıyor, doğuma kdr adet gbı kanı gelmiş hep, ama doğurmuş...
X Xxudy cnm hareket olayını çok takıyorsun, hiçbir sorunnyok, sende hıssedeceksın, sobra boşuna üzülmüşüm dıyeceksın, hrseyın zamanı var, başkaları hıssedeblır, herkes hemen hıssetmyeblır, boşuna üzüyon kndını
onun yeri olmadığından saklanmıştır da bende bol bol yer varBende tam bu yüzden kimselere söylemedim, aynen benimkilerde öyle birde benim kayıplarım var sürekli onları dilegetirip daha bir stres ediyorlar insanı
Arkaya saklanmıştır belki7 yıl önce benimle birlikte acil doğuma gelen anne ikizlere hamileymiş doğumda öğreniyorlar ki üçüz ne büyük şok
Kuzum çok geçmiş olsun . Seninki gebelikte adet görenler oluyor ya öyle bişey mi oluyor ki acaba. Benim annem en küçük kardeşimde her ay düzenli adet olmuş o yüzden gebeliğini 6. Ayda öğrenmiş. İnşallah bebekler iyidir. Güzel haberlerle gelKızlar yine kanamayla sabah 6 da acile geldik adet olacak gibi ağrılar giriyor hep. Bu süreçte sanırım bir şey ya da stres etkiledi diye düşünüyorum bir kaç gün buralarda olmayabilirim liste eklenme durumlarında beni etiketlerseniz girdiğim zaman hallederim.
Işıl Işıl olan, parlayan. Yüce, azimli. Ben çok önceden seçmiştim isimlerimi. Daha bebek yoktu ortalardaBu ismi ilk defa duyuyorumorijinal bir isimmiş gerçekten anlamı nedir?
Bu ilacın hammaddesi bir kortizon türevidir. Keşke gebelikte kullanımı sınırlandırılmış ve sadece ama sadece doktor kontrolünde ve doktor izniyle kullanılması gereken ilaçların isimlerini ve görüntülerini paylaşıp tavsiye etmeseniz.Burun tıkanıklığı için kullandığım ilaç.Doktorunuza danışın ama benimki sürekli olmamak kaydıyla kullanabilirsin dedi bende 2-3 gün kullandım zaten iyiyim şimdi
Canım ben hergun hissediyorum hiç hissetmedigim olmadı çok şükür bence takipte olKızlar ya bebeğin hareketlerini her gün net hissedenlere sorum var ben bugün bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim bu haftalarda normaldir değil mi tık yok hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?