- 16 Mart 2022
- 3.474
- 3.349
- 83
- 33
Uyuyodur kuzum .İnşallah benimki de hissettirir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyuyodur kuzum .İnşallah benimki de hissettirir![]()
24. Haftaya kadar hissedilmeyebilirmiş canım. Hamilelik uygulamasında yazıyorSenin kaç hafta canım
Bekliyorum canım inşallah hareket edince yazacağımCanım bazen benimde öyle oluyor hiç hissetmiyorum onu rahatsız ettiğim halde sıfır tepki sonra zaman geçiyor ince cılız bir tepki geliyor sabırla bekle mutlaka ben buradayım diyecektir![]()
Sorma ya cimcimelerUyuyodur kuzum .Çok merak ettiriyorlar kendilerini
![]()
Tamam canım yaz hiç tedirgin olma aynısını bazen yaşıyorum.Bekliyorum canım inşallah hareket edince yazacağım![]()
Ayyy yerim ben onlarıSorma ya cimcimeler![]()
Çok teşekkür ederim canım desteğin içinTamam canım yaz hiç tedirgin olma aynısını bazen yaşıyorum.![]()
Bizi korkutuyorlar durduk yereAyyy yerim ben onlarıÇok normalmiş kuzum diğer gruplarda da okudum, bi çok aktifler bi ortada yoklar
![]()
Benimkine doktor %100 kız demesine rağmen geçen hafta kayınvalideme ‘hiç hareketini hissetmiyorum’ deyince acaba erkek mi kiii dedi. Daha ne olsunBen güzelleştim, midem falan da bulanmadı ama iştahım kapalıydı yerken birden öğürme geliyodu kusuyodum. Karnımda baya baya öne doğru büyüyorTatlıyı da ekşiyi de yiyorum ama ikisinide hiç aşermedm. Bu cinsiyet belirtileri külliyen yalan
%70 kız dediler diyorum yok seninki erkek diyo millet bi diplomaları eksk
![]()
ayy cok gülüyorum brn bunlara benimkine br erkek bi kız dediler ya kv diyor ki acbaa ikiz mi ki bi biri gösteriyo bi biriBenimkine doktor %100 kız demesine rağmen geçen hafta kayınvalideme ‘hiç hareketini hissetmiyorum’ deyince acaba erkek mi kiii dedi. Daha ne olsunbelirtileri de geçtim yani doktor emin ama kv hala böyle
![]()
Of Allah omBenimkine doktor %100 kız demesine rağmen geçen hafta kayınvalideme ‘hiç hareketini hissetmiyorum’ deyince acaba erkek mi kiii dedi. Daha ne olsunbelirtileri de geçtim yani doktor emin ama kv hala böyle
![]()
Hahahahahahh . Ay yorum yapamıyorum gerçekten. .ayy cok gülüyorum brn bunlara benimkine br erkek bi kız dediler ya kv diyor ki acbaa ikiz mi ki bi biri gösteriyo bi birikahkahaaa atmamak icin kendimi zor tuttum
Cnm bn her gün hissedıyorum 2 gün önce hiç hissetmedimKızlar ya bebeğin hareketlerini her gün net hissedenlere sorum var ben bugün bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim bu haftalarda normaldir değil mi tık yok hiç
Ayyyy sen baya başladın alışverişeYeni cicileeeer![]()
Tansiyonunun çıkası varmış onunOf Allah ombenim ki de beni aramış. Açmadım diye tansiyonu çıkmış. Bi şey oldu diye. Halbuki gündüz okuldan sonra uyurum demiştim
![]()
Ahahahhaahhahahahahahahqhayy cok gülüyorum brn bunlara benimkine br erkek bi kız dediler ya kv diyor ki acbaa ikiz mi ki bi biri gösteriyo bi birikahkahaaa atmamak icin kendimi zor tuttum
Yok kuzum konuşmuyoruz. Ama bugün böyle olacağı tutmuşTansiyonunun çıkası varmış onunher gün konuşuyor musunuz kuzum
![]()
bu ben hamileliğimi yeni öğrendiğimde rüyasında ikiz görmüşAhahahhaahhahahahahahahqhAllah ım sınanıyoruz
![]()