- 24 Temmuz 2023
- 3.010
- 5.547
- 88
23+1Kaç haftalık 600 gram canım,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23+1Kaç haftalık 600 gram canım,
Ben de onun için yiyorum vallahiBenimde bazen yerken midem bulanıyor ama bebitom için napalim![]()
Evet amin kuzum neler yaşadık eşimle çok zordu. Evet haklısın senin doktor hastane konusunda zor çok yer yok olsun doktorun iyiyse sorun etmeAh kuzum ahhh bu doktorların böyle boşboğaz konuşması yok mı beni deli ediyor! Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi. Ama bak senin em büyük şansın istanbuldasın. Benim maalesef olduğum yer de sıkıntı![]()
Güvenmek zorundayım kuzum. Bir de bu süreçt 3 farklı doktor gördü hepsi aynı konuştuEvet amin kuzum neler yaşadık eşimle çok zordu. Evet haklısın senin doktor hastane konusunda zor çok yer yok olsun doktorun iyiyse sorun etme![]()
Olsun toparlayacak bizimkiler bak gör kıpır kıpır zaten hiç durmuyor benim ki galiba hareketli birşey olacakGüvenmek zorundayım kuzum. Bir de bu süreçt 3 farklı doktor gördü hepsi aynı konuştu
Benimki de öyleOlsun toparlayacak bizimkiler bak gör kıpır kıpır zaten hiç durmuyor benim ki galiba hareketli birşey olacak![]()
Yaaa maşallahBenimki de öyleultrasonda bile zor bakıyor doktor. Çok hareketli diyor. Ben de hissediyorum zaten
yicem
![]()
Ben de yap kızım aferin diyorumYaaa maşallahbazen korkutuyor beni dur annecim napıyorsun diyorum
![]()
Ahahaah yiycem yaBen de yap kızım aferin diyorumçünkü o hareket ettikçe iyi diyorum
içim rahatlıyor. Uyuma kızım diyorum bazen de
![]()
Peki o hıçkırıkken hissettin mi nasıl bir his? Hep aynı yerde baloncuk gibi şeyler hissediyorum bazen o mu acabaAhahaah yiycem yabenim ki böyle 19:00-22:00 arası sakin oluyor genelde uyuyor herhalde o saatler kalan tüm zamanlar yokluğunu aratmıyor çok şükür
sakin olduğu zamanlarda sırt üstü duruyorum başlıyor hareketlenmeye geçen gittiğimizde çapada ultrasonla bakılırken hıçkırıyordu aşkım
hıçkırması da sağlıklı büyümesini destekleyen birşey miş doktor dedi
O an doktor demese hissetmiyordum valla. Ama şimdi böyle çok hızlı attığı zamanlar oluyor birde bi kaç saniye sürmüyor ozaman hıçkırdığını düşünüyorum benPeki o hıçkırıkken hissettin mi nasıl bir his? Hep aynı yerde baloncuk gibi şeyler hissediyorum bazen o mu acaba
Anladım kuzum belki benim ki de öyledir o zaman. Sonuçta tekme hep aynı yerde olmaz herhaldeO an doktor demese hissetmiyordum valla. Ama şimdi böyle çok hızlı attığı zamanlar oluyor birde bi kaç saniye sürmüyor ozaman hıçkırdığını düşünüyorum ben![]()
Bugün galiba türk kahvesi günüymüş. Ben içiyorum her gün valla. 200ml sınırını asla geçmiyorum. Böyle 1 türk fincanı kadar filtre kahve üstüne bolll süt ekliyorum. Böylece gözüm de doyuyor
Ben pizza yapıp yiyiyordum bir ara öyle deneyebilirsin. Yulafı tavada kavuruyordum üstüne yumurta ekliyordum. Kenarda önceden doğradığım hazır malzemeleri sıralıyordum. Tencere kapağını kapatıyordum üstüne ki buharıyla üsttekiler de güzelce pişsin diye. Normalde eşim yulaf falan sevmez ama bayılarak yedi kaç defa yapınca Baya pizza oluyor.Kuzum ben eskiden de sevmezdim yumurta o yüzden zor oluyor banadeğiştireyim alternatif yapayım diye omlet yaptım
![]()
Bu sabah doktora gitmeden önce oldu bana. 1 dk boyunca arka arkaya tık tık tık tık tık hep aynı noktadan vurdu. İlk kez oldu.O an doktor demese hissetmiyordum valla. Ama şimdi böyle çok hızlı attığı zamanlar oluyor birde bi kaç saniye sürmüyor ozaman hıçkırdığını düşünüyorum ben![]()
Ay bu çok pratik tarifmiş, muzur bişiy yemek istediğimde böyle yaparım ben de mis gibi. Sağol canikoBen pizza yapıp yiyiyordum bir ara öyle deneyebilirsin. Yulafı tavada kavuruyordum üstüne yumurta ekliyordum. Kenarda önceden doğradığım hazır malzemeleri sıralıyordum. Tencere kapağını kapatıyordum üstüne ki buharıyla üsttekiler de güzelce pişsin diye. Normalde eşim yulaf falan sevmez ama bayılarak yedi kaç defa yapınca Baya pizza oluyor.
Eki Görüntüle 3346546
Bunun yarısını bile içmedimBugün galiba türk kahvesi günüymüş. Ben içiyorum her gün valla. 200ml sınırını asla geçmiyorum. Böyle 1 türk fincanı kadar filtre kahve üstüne bolll süt ekliyorum. Böylece gözüm de doyuyor![]()
Denim kuzum bunu teşekkür ederimBen pizza yapıp yiyiyordum bir ara öyle deneyebilirsin. Yulafı tavada kavuruyordum üstüne yumurta ekliyordum. Kenarda önceden doğradığım hazır malzemeleri sıralıyordum. Tencere kapağını kapatıyordum üstüne ki buharıyla üsttekiler de güzelce pişsin diye. Normalde eşim yulaf falan sevmez ama bayılarak yedi kaç defa yapınca Baya pizza oluyor.
Eki Görüntüle 3346546
Olsun, kendini zorlama zaten. O an canın ne çekiyorsa ye tat.Bunun yarısını bile içmedimcanım istedi yaptım istemedi içmedim
çok komik bir midem var
![]()
Halbuki çok güzel görünüyordu, bana gönderBunun yarısını bile içmedimcanım istedi yaptım istemedi içmedim
çok komik bir midem var
![]()