Gerçekten güzele benziyor canım. Sağlıkla kullanın. Bizim odamız aşırı aşırııı küçük bir de güneş görmüyor hani sizin camlarda buharlaşmayı görüyorum demişsin ya. Sence kiwi işimi görür mü. Ya da sizinki gibi güçlü bişey bizim odaya fazla mı gelir? Nem tutmaya rutubete yatkın biraz odamız
Derecesini ayarlayabiliyorsun canım, yani odada nem oranı 70 olmalı mesela ona göre ayarlıyorsun o duruyor. Biz genelde 65-70 arası çalıştırıyoruz bazen çalışmıyor bile biz uyuduktan sonra nem azsa calisiyordur ama nem o orandaysa calismiyor. Kiwi markası için yorum yapamadım bilmiyorum ama bunu alırsanız oda zaten hemen nemlenirse çalışmaya devam etmeyecek :)
Çok güldüm eşinin yorumuna erkek annesi olarak benim de her yerim büyüdü cinsiyetten bağımsız sanırım aklıma takıldı bizim sat’ımız senle aynı sen nasıl 20+4 oluyosun kız doktor gününü mü değiştirdi kaçırdım mı ben
Aa kız 19+4 müşüm hahaha çok güldüm ben herkese 20+4 diyorum kendi kendime bir hafta öne almışım cesursavaşçıya özendiysem demek ne güzel 21. haftadayım diyorum kendi kendime tüh üzüldüm bak
Aa kız 19+4 müşüm hahaha çok güldüm ben herkese 20+4 diyorum kendi kendime bir hafta öne almışım cesursavaşçıya özendiysem demek ne güzel 21. haftadayım diyorum kendi kendime tüh üzüldüm bak
Ben de hatırlıyorum grupta 4 kişi misiniz kız bizi niye ötekileştiriyorsun sen bacak kısımları boş kalmıştı şimdi doldurmuşsun içini ama fitliğin süper keşke hepimiz öyle olsak
Ben de hatırlıyorum grupta 4 kişi misiniz kız bizi niye ötekileştiriyorsun sen bacak kısımları boş kalmıştı şimdi doldurmuşsun içini ama fitliğin süper keşke hepimiz öyle olsak
Az önce tekme yedim sağlı sollu altlı üstlü elimi karnıma koydum bir vurdu inanamadım dışardan bu kadar hissedilmesine. Oturdum ağladım oğlum büyümüş diye
Az önce tekme yedim sağlı sollu altlı üstlü elimi karnıma koydum bir vurdu inanamadım dışardan bu kadar hissedilmesine. Oturdum ağladım oğlum büyümüş diye
Kaçıncı haftadasiniz acaba ben 17 oldum ama daha tek bir kıpırtı hissetmedim üstelik bırakın hareketi hamile olduğumu bile unutuyorum bazen hiçbir varlık belirtisi yok bu arada 3.gebeligim bu
Kaçıncı haftadasiniz acaba ben 17 oldum ama daha tek bir kıpırtı hissetmedim üstelik bırakın hareketi hamile olduğumu bile unutuyorum bazen hiçbir varlık belirtisi yok bu arada 3.gebeligim bu
Midesi rahatsız olanlar özellikle reflü günde kaç kez rennie ya da gaviscon falan içiyorsunuz.
Ağzımın içi zehir gibi, dilim boğazım, damağım öyle çok yanıyor ki sanki yarılmış gibi 22. Haftadayım son 1 haftadır çok zorlamaya başladı. Karın büyüdükçe yandık biz Allahım şifa versin rahat geçsin diyorum hep . O kadar özledim ki canım yanmadan yemek yiyip, içmeyi zaten sorunluydu midem ama hamilelik reflümü çok zorluyor. Başka hiçbir şikayetim olmadı ama reflü beni mahvediyor