2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet devlete gıtmıstım kontrole bıkere perıntolojıuı açtırmak ıcın,suan acık gorunuyor, çam sakura yeni oldugu ıcın oraya gıtmek ısterım bakalım
İnşallah randevuyu alıp gidersiniz ben takip icin gidince her zaman aynı doktora denk gelemesemde genel anlamda memnunum bu hastaneden

Derecesini ayarlayabiliyorsun canım, yani odada nem oranı 70 olmalı mesela ona göre ayarlıyorsun o duruyor. Biz genelde 65-70 arası çalıştırıyoruz bazen çalışmıyor bile biz uyuduktan sonra nem azsa calisiyordur ama nem o orandaysa calismiyor. Kiwi markası için yorum yapamadım bilmiyorum ama bunu alırsanız oda zaten hemen nemlenirse çalışmaya devam etmeyecek :)

Aa kız 19+4 müşüm hahaha çok güldüm ben herkese 20+4 diyorum kendi kendime bir hafta öne almışım cesursavaşçıya özendiysem demek ne güzel 21. haftadayım diyorum kendi kendime tüh üzüldüm bak

Hahahahaha allah iyiliğini versin senin için tüm olayı bozdum şu anda sorry

Ben de hatırlıyorum grupta 4 kişi misiniz kız bizi niye ötekileştiriyorsun sen bacak kısımları boş kalmıştı şimdi doldurmuşsun içini ama fitliğin süper keşke hepimiz öyle olsak
Yok kız sayamadığım diğer annelerde sende varsın bundan sonra seni 1 numaraya etiketlicem
Oyyy teşekkür ederim

Az önce tekme yedim sağlı sollu altlı üstlü elimi karnıma koydum bir vurdu inanamadım dışardan bu kadar hissedilmesine. Oturdum ağladım oğlum büyümüş diye
Kaçıncı haftadasiniz acaba ben 17 oldum ama daha tek bir kıpırtı hissetmedim üstelik bırakın hareketi hamile olduğumu bile unutuyorum bazen hiçbir varlık belirtisi yok bu arada 3.gebeligim bu

Kaçıncı haftadasiniz acaba ben 17 oldum ama daha tek bir kıpırtı hissetmedim üstelik bırakın hareketi hamile olduğumu bile unutuyorum bazen hiçbir varlık belirtisi yok bu arada 3.gebeligim bu
19+4 bugün benim. Ben ilk kıpırtıları belli belirsiz iki hafta önce hissetmeye başlamıştım bence siz de 1 haftaya hissedersiniz

Midesi rahatsız olanlar özellikle reflü günde kaç kez rennie ya da gaviscon falan içiyorsunuz.

Ağzımın içi zehir gibi, dilim boğazım, damağım öyle çok yanıyor ki sanki yarılmış gibi 22. Haftadayım son 1 haftadır çok zorlamaya başladı. Karın büyüdükçe yandık biz Allahım şifa versin rahat geçsin diyorum hep . O kadar özledim ki canım yanmadan yemek yiyip, içmeyi zaten sorunluydu midem ama hamilelik reflümü çok zorluyor. Başka hiçbir şikayetim olmadı ama reflü beni mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…