2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Beni etiketlemedigin için sonradan gördüm ne güldüm ya bende fazladan 2 hafta var birini verebilsem verirdim

Günde 4 defaya kadar icebilirsin demişti doktorum bana, hamilelikte özellikle çok yağlı şeyler ve kahve tetikliyor benim reflumu onları az tüketmeye çalışıyorum, her gün yanma var zaten ama çok yağlı yiyince falan aşırı rahatsız ediyor o günler rennie içiyorum

İnşallah randevuyu alıp gidersiniz ben takip icin gidince her zaman aynı doktora denk gelemesemde genel anlamda memnunum bu hastaneden
Arkadasımın annesı kadın dogumda amelıyat olmustu onlar da memnun kalmıstı. Sistemı dıger devlet hastanelerıne gore daha ıyı labaratuvarı da aynı sekılde dıye bılıyorum.

Ben de mide rahatsızlıgı olan bırı olarak sıksık bı eksıme yanma hıssı yasıyorum. Rennıe ıcın endıselıydım gordugum ıyı oldu msjınızı

Zaten yediklerime dikkat etmekten nasıl hamileyim anlamıyorum her istediğini yiyenlere imrenerek bakıyorum hepimiz şifa bulalım inşallah bir an önce

Arkadasımın annesı kadın dogumda amelıyat olmustu onlar da memnun kalmıstı. Sistemı dıger devlet hastanelerıne gore daha ıyı labaratuvarı da aynı sekılde dıye bılıyorum.
Aynen Kadın doğum bölümüde, doğumhanesi de gerçekten diğer devlet hastanelerinden cok daha iyi. Sorduğum herkes memnun kalmış

Aa o olay cok iyiymiş. Ayarladığın Nemde durması falan . Diğerleri sabaha kadar çalışır vaziyette oluyo sen durduruna dek

Aa o olay cok iyiymiş. Ayarladığın Nemde durması falan . Diğerleri sabaha kadar çalışır vaziyette oluyo sen durduruna dek
3 kademe + istediğin dereceye ayarlama var 1-2-3 seçersen o yoğunlukta veriyor buharı ama biz nem derecesini ayarlıyoruz dursun diye, içinde su biterse yine duruyor bu arada :) 4 lt su alıyor ama gece bitmiyor hiç o su :)

Zaten yediklerime dikkat etmekten nasıl hamileyim anlamıyorum her istediğini yiyenlere imrenerek bakıyorum hepimiz şifa bulalım inşallah bir an önce
Ben canım çok çekiyorsa yakacağını bilsem bile yiyorum o gün rennie içiyorum ama genel olarak kahve içtim midem yandı mesela yakacağını bildiğim diğer yiyecekleri yememeye çalışıyorum daha fazla tetiklenmesin diye

İnsan dayanamıyor tabii şurup içince kesiyorsa yanmasını ben olsam ben de dayanamazdım

Hadi inşallah işe yaradı haberlerini bekliyorum
Canım bişey sorcam merak ettiğimden bende almayı düşünüyorum ama bu tip yastıkta eşin sarılabiliyor mu
ben 13 yaş olayına takıldım nasıl neden 13 yaşındakileri arıyorlarmış ben o kısmı anlamadım

Ayy şaka gibi salaklar oturma o zaman orda

Prenatal life ben ilk gebeliğimde kullanıyordum bunda doktorum i Mom verdi onu kullanıyorum. Demir filan da değerim iyiydi en son başlamadım daha ona da bi tek i Mom var elimde

Kızlar size sormak istedim doktor çok iyi dedi ama bana şüpheli geldi hiç rahat değilimmm

21 Aralık 27 (Akşam)
23 Aralık 74 ( Akşam )
26 Aralık 209(Sabah - Farklı Hastane) beta HCG değerlerim nasıl sizce yükselme ? Son değerim bana az geldi acaba farklı yerde olduğu için mi sonuçta doktor çok iyi dedi ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…