2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çok aynı durumdayız ne yesem dokunacak diye uzak duruyorum hemen kursağım kaynıyor midem mahvediyor beni aşırı kötü bi his. Gaviscon ve süt içiyorum ben. Dışarda kv veya annemde yada hernerdeysem tutuyor

Canım doktorun çok iyi dediğine biz nasıl bi yorum getirebiliriz ki. Doktora güvenmeyip bize mi güveneceksin? O sadece beta hcg değerine değil aynı zamanda Protestan artışına vs de bakıyor. Benimde değerim böyle tam tamına artmamıştı ayrıca farklı hastane farklı laboratuvarda vermişsin sonuncuyu. Daha yolun başındasın şimdiden evham stres yapma kendine iyi düşün iyi olsun herşey

Çok küçük bir devlet hastanemiz var ve doktorlar ciddi anlamda sanırım yoğunluktan baştan atıyorlar buna bi kaç kez de şahit oldum sanki çok iyi tamam gidebilirsin der gibiydi içim rahat etmedi o yüzden Teşekkür ederim cevabın için

Aaa anladım şimdi. Benim hiç tam iki kat artışım olmadı. Son kanı akşam versen muhtemelen tam üç kat hatta fazla artış çıkardı. İçin rahat olsun kalbini karartma sağlıkla kucağına al inşallah

Evlilik dışı çocuk çok oluyormuş.. herkese evlenmeden yatıyor vs gözüyle bakıyorlar burda.. önceki sağlık ocağımda da bu tarz bi olay yaşamıştım işte gereksiz eşimin mesleğine kadar bir sürü sordu ve soyadimizla ilgili saçma sapan şeyler sormuştu..

Oyy çen nerden geldin buralara
senin bu yazını görünce bu gruptaki ilk mesajlar aklıma geldi vay be ne günlerdi... değerlerin iyi canım artık bebeğinin kesesini sağlıklı görmen dileğiyle

Benim doktorum günde 4 taneye kadar rennie tablet tüketebilirsin dedi. Benim aşırı yanmam olunca 2 tablet biraz gaviscon şurup az da dolaptan soğuk muz yiyorum çok çok yanma olup geçmediği zamanlarda. Bazen sade maden suyu da alıyor yanmamı

Çok aynı durumdayız ne yesem dokunacak diye uzak duruyorum hemen kursağım kaynıyor midem mahvediyor beni aşırı kötü bi his. Gaviscon ve süt içiyorum ben. Dışarda kv veya annemde yada hernerdeysem tutuyor
Çok zor ya resmen acı çekiyorum bir yerim ağrıyınca asla şikayet etmem unutmaya çalışırım ama bu öyle değil , yemek borum falan da resmen yanık gibi sızlıyor insan acıdan duramıyor yerinde. Geçsin dedikçe de artıyor böyle nasıl geçer acaba 38-40 hafta

Sizin biraz daha hafif şekli sanırım hep de öyle gider artmaz, süt bana hiç yaramıyor laktozsuz içmeme rağmen daha kötü yapıyor ben de size tahin önereyim bir tatlı kaşığı gerçek sade tahin de anlık yanmaları hafif durumdaysa alıyor muhtemelen sizde ile yarar

o soruları sormak zorundalar canım Allah seni kayıt tutmak için bizim ebe baya soru sormuştu ama soyadı anlamadım

3 kademe + istediğin dereceye ayarlama var 1-2-3 seçersen o yoğunlukta veriyor buharı ama biz nem derecesini ayarlıyoruz dursun diye, içinde su biterse yine duruyor bu arada :) 4 lt su alıyor ama gece bitmiyor hiç o su :)
Valla özellikleri falan çok iyiymiş canım. Eşim fiyatı bi tık yüksek buldu ama anca, bakıcam yine teşekkür ederim

Artış hamile taytım geldi ama gerçekten kısaymış O ozgeeeee1 bileğimden 5-6 parmak yukarıda kaldı ama kumaşı falan hoşuma gitti iade etmeyeceğim, kışın botla yazın da spor ayakkabı ile hoş durur diye düşündüm ama bize daha uzun tayt da lazım bulursan bana da söyler misin canım

Ayyy sen de mi uzunsun bende botun da üstünde kalıyo ya o tayt. Etiketi de kesmiş bulundum bi anlık gazla, sinir oldum kendime

Artisin gayet yeterli...

kızlar kan tahlilinde hgb sanırım kansızlık durumunu gösteriyormuş 3 gün önce devlette yaptırdığımda tam sınırda çıkan değer dün sağlık ocağında sınırın altında çıkmış ben anlamadım 3 günde kansızlık nasıl olur demir ilacımı da içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…