Bana da demir ilk doktorum yazmistsi ama slmadim bu gittigim doktorum degerin iyi suan gerek yok ilerde bakariz dedi.Prenatal life ben ilk gebeliğimde kullanıyordum bunda doktorum i Mom verdi onu kullanıyorum. Demir filan da değerim iyiydi en son başlamadım daha ona da bi tek i Mom var elimde
Olabilir bir deneyeyimMide bulantısı bebegin istemediği şeyleri yıyiyorsun demekmis bir doktor oyle söylüyordu midenin bulunmadığı zamanlardaki yediklerini ye bakalım yine olacak mı? Birde kızartma baharatlı veya yağlı bir şey yediysen o da yapar
ay inşallah normaldirBnm bazenleri akşamları oluyor çok uzun sürmesede normaldir herhalde
Senin kadar değilim ama Türkiye standartlarında uzun sayılırımAyyy sen de mi uzunsunbende botun da üstünde kalıyo ya o tayt. Etiketi de kesmiş bulundum bi anlık gazla, sinir oldum kendime
Alabilirsin canım aklındaysa eğer fiyat performans ürünüYaa çok sevindim bunu duyduğuma canım. Bugün zincir markette gördüm bi tane kalmış. fiyat olarak uygun geldi. Gidip alsam mı diye düşünüyordumkullanan birinden yorum almak iyi oldu cok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım deneyeyim bendeSizin biraz daha hafif şekli sanırım hep de öyle gider artmaz, süt bana hiç yaramıyor laktozsuz içmeme rağmen daha kötü yapıyor ben de size tahin önereyim bir tatlı kaşığı gerçek sade tahin de anlık yanmaları hafif durumdaysa alıyor muhtemelen sizde ile yarar
Kizlar bana bu konuda yardimci olurmusunuz,Kızlar çatlak için krem kullanıyormusunuz, lierac almıstım ama daha başlamadım,bepantol kullanıyorum ben dustan sonra sımdılık. bıde okudugum kadarıyla kozmetık filan kullanmıyorsunuz sanırım. Sampuan vs önerebilirmisinz, tum bakım urunlerınızı degıstırdınız mı. Hep temız ıcerıklı mı kullanıyorsunuz
Pratik çözümSenin kadar değilim ama Türkiye standartlarında uzun sayılırım170 im. Benim botla olur gibi senin daha da kısa olmuştur tabi neyse sen de çizmeyle giyersin
Bende 171im artık kısa pantolon tayt giymeye alıştım başka çarem yok uzun pantolon bulamadım bi turlu
Yaa neden işlerini düzgün yapmıyorlar anlamıyorum her gittiğimiz devlet kurumunda sorunlar yaşıyoruz cok saçmaBu saglik ocagi sadece ogrenimimi sordu hepsi bi farklı ama malesef burda o dediğim kötü gözle bakıyorlar
ben şampuan değiştirmedim aynı şekilde head shoulders kullanıyorum. duş jeli zaten kullanmıyordum, normal beyaz sabun kullanıyorum. çatlak kremi olarak doğal içerikli yağlar aldım onları sürüyorum. güneş kremimi de yine zaten doğal içerikli alıyordum aynısını kullanmaya devam ediyorum. bi tek el çatlaklarıma napıcamı bilemedim.Kizlar bana bu konuda yardimci olurmusunuz,sampuan filan burayi okuduktan sonra endiselendim ben head shoulders kullanmaya devam ediyordum degistirince kepek problemi yasiyorum diye
orçoooooooooo iki o ileBende 171im artık kısa pantolon tayt giymeye alıştım başka çarem yok uzun pantolon bulamadım bi turlupis yedilide orço colak vardı onun gibi geziyorum ortada
Banu çiftçinin kitabında catlamanin genetik bir durum olduğu yazıyordu. Yani genlerde böyle bir durum varsa istediğimiz kremi kullanalım ise yaramayacak. Olay sadece nemlendirmekmis nemlenmedigi için catliyormus, doğal yağlar kullanabilirsiniz yazıyordu. Ben hindistan cevizi yağı kullanıyordum normalde, sonra goguslerimde kuruma oldu bıraktım, karnımda çatlak yok ama göğüslerim epeyi çatlamışKızlar çatlak için krem kullanıyormusunuz, lierac almıstım ama daha başlamadım,bepantol kullanıyorum ben dustan sonra sımdılık. bıde okudugum kadarıyla kozmetık filan kullanmıyorsunuz sanırım. Sampuan vs önerebilirmisinz, tum bakım urunlerınızı degıstırdınız mı. Hep temız ıcerıklı mı kullanıyorsunuz
Sarılabiliyor canım ama şöyle düşün yastık 2 parça ortadan cırcırtla 2 parçayı istediğin gibi ayarlıyorsun sen ortasına yatıyorsun.Sırtının üstüne dönmek istersen yastığın üstüne dönüyorsun bu sayede tam sırt üstü yatmanı önlemiş oluyor.Eşinin de sarıldığı tarafta aranızda yastığın bi parçası kalmış oluyor ama yumuşak baya yastık ve pek de büyük değil sarılıyor yani sıkıntı olmuyorHadi inşallah işe yaradı haberlerini bekliyorum
Canım bişey sorcam merak ettiğimden bende almayı düşünüyorum ama bu tip yastıkta eşin sarılabiliyor mu
ben 13 yaş olayına takıldım nasıl neden 13 yaşındakileri arıyorlarmış ben o kısmı anlamadım
Canım bildiğim kadarıyla ikinci trimesterle beraber kan değerimiz hızla düşebiliyormuş. Yani laboratuvar farkı da vardır illa ama zaten sınırda çıkmış değer bir anda düşebilirde sanki. Kullandığın demir ilacını tam olarak olması gerektiği gibi mi kullanıyosum. Yemeklerden 1 saat önce yada yemekten 2 saat sonra. Bazı gıdalar emilimini de azaltıyorkızlar kan tahlilinde hgb sanırım kansızlık durumunu gösteriyormuş 3 gün önce devlette yaptırdığımda tam sınırda çıkan değer dün sağlık ocağında sınırın altında çıkmış ben anlamadım 3 günde kansızlık nasıl olur demir ilacımı da içiyorum
Peki son bişey sorayım canım buharı nası? Yere düşünce yerleri parkeleri ıslatan cinsten bisey mi bulunduğu yer ıslanır mıAlabilirsin canım aklındaysa eğer fiyat performans ürünü
Tok karnına içilenden benimki. Yemekten 2-3 saat sonrasını buluyor içmem ama saatine hiç dikkat etmiyorum bazen uyuyacağım zaman aklıma geliyor içip uyuyorum çok fark ediyor mudurCanım bildiğim kadarıyla ikinci trimesterle beraber kan değerimiz hızla düşebiliyormuş. Yani laboratuvar farkı da vardır illa ama zaten sınırda çıkmış değer bir anda düşebilirde sanki. Kullandığın demir ilacını tam olarak olması gerektiği gibi mi kullanıyosum. Yemeklerden 1 saat önce yada yemekten 2 saat sonra. Bazı gıdalar emilimini de azaltıyor
Peki son bişey sorayım canım buharı nası? Yere düşünce yerleri parkeleri ıslatan cinsten bisey mi bulunduğu yer ıslanır mı
Doktorla bir konuşayım umarım başhekim kabul ederkabul etmezse de artık ayvayı yedik hayvan hastanesinde doğurcaz bu gidişle
Bence doktoruna danışmadan ilacı bırakma kesinlikle bazı kadın doğum doktorları nedense bu iğnelere ve coraspine karşılar ben de bunun sebebini anlayamıyorum,madem öyle diğer 2 düşüğümün neden olduğunu bana açıklasınlar...Hanımlar bir kaç haftadır yoktum bende. Baya hastalandımonunla uğraşıyordum.
Hamdolsun dünde Ayrıntılı randevum vardı.
Herşey yolundaymış.
Minik kızım gayet iyiymiş.
Hastalık sürecinde onu çok yorduğumu düşündüm. Başlangıç kiloma geri dönmüştüm kilo vermişim. Ama bebeğe zarar vermemiş şükür.
Banada ayrıntılıda doktor diger doktorlardan farklı olarak kan sulandırıcı iğneyi bırakmamı söyledi.
Coraspinide bırak bunlar gereksiz dedi.
İstediğin kadar düşük yapmış ol, Kesin tanı konulmamışsa eğer pıhtılaşma yoksa bu kullandıkların bebekte gelişim geriliği yapar dedi.
Banada mantıklı geldi.
Sanırım iğneyi bırakacağım.
Bebegimde bir hafta önden gidiyormuş. Bakalım inşallah herşey yolunda gider.
Sağlıkla kucagımiza aldığımız günleride görmek nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?