Sirkeli su ile silmeyi dene canım kaşıntısı geçerkızlar benim bileğimde egzama vari bişey çıktı-kaşınıyor. geçer mi dedim geçmiyor. doktora da gitmekten yıldım. napsam ki buna ben
aklıma gelmemişti deneyeyim hemen çok teşekkürler :)Sirkeli su ile silmeyi dene canım kaşıntısı geçer
Daha da artacak gibi duruyor bide kendini telkinlerle unutmaya çalışmak işe yaramıyor berbat bi his oluyor. Bazen gavisconda işe yaramıyor Allah yardımcımız olsunÇok zor ya resmen acı çekiyorum bir yerim ağrıyınca asla şikayet etmem unutmaya çalışırım ama bu öyle değil , yemek borum falan da resmen yanık gibi sızlıyor insan acıdan duramıyor yerinde. Geçsin dedikçe de artıyor böyle nasıl geçer acaba 38-40 hafta
Canım bişey sorcam bende ikametgahımın olduğu sağlıkocağından müzdaribim sen nasıl değiştirdin başka sağlıkocağına aldırdın? Oda yakın çevrede mi benim şimdi taşındığım yerde tek bitane var. E devletten hekim seçimi yapsam başka bölgeden verir mi acabaBu saglik ocagi sadece ogrenimimi sordu hepsi bi farklı ama malesef burda o dediğim kötü gözle bakıyorlar
Kan sulandırıcı için kesin tanı yokmuydu canım doktor neye dayanarak vermişti bunları? Ya pıhtılaşma varsa nolcak. Önce bi genetik testi yaptırıp ona göre mi bıraksan ilaçlarını. Maşallah prenses önden de gidiyormuş sağlıklıymışta darısı başımızaHanımlar bir kaç haftadır yoktum bende. Baya hastalandımonunla uğraşıyordum.
Hamdolsun dünde Ayrıntılı randevum vardı.
Herşey yolundaymış.
Minik kızım gayet iyiymiş.
Hastalık sürecinde onu çok yorduğumu düşündüm. Başlangıç kiloma geri dönmüştüm kilo vermişim. Ama bebeğe zarar vermemiş şükür.
Banada ayrıntılıda doktor diger doktorlardan farklı olarak kan sulandırıcı iğneyi bırakmamı söyledi.
Coraspinide bırak bunlar gereksiz dedi.
İstediğin kadar düşük yapmış ol, Kesin tanı konulmamışsa eğer pıhtılaşma yoksa bu kullandıkların bebekte gelişim geriliği yapar dedi.
Banada mantıklı geldi.
Sanırım iğneyi bırakacağım.
Bebegimde bir hafta önden gidiyormuş. Bakalım inşallah herşey yolunda gider.
Sağlıkla kucagımiza aldığımız günleride görmek nasip olur.
valla açıkçası onu merak etmiştim güzel aydınlatmışsınSarılabiliyor canım ama şöyle düşün yastık 2 parça ortadan cırcırtla 2 parçayı istediğin gibi ayarlıyorsun sen ortasına yatıyorsun.Sırtının üstüne dönmek istersen yastığın üstüne dönüyorsun bu sayede tam sırt üstü yatmanı önlemiş oluyor.Eşinin de sarıldığı tarafta aranızda yastığın bi parçası kalmış oluyor ama yumuşak baya yastık ve pek de büyük değil sarılıyor yani sıkıntı olmuyor
maşallah ekliyorum sağlıkla kucağına al inşallahBu arada bizim cinsiyet kesinleşti erkek bebek geliyor sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah hepimizin ki...sat 29 ağustos, kalp atışı 7+2..muhtemel doğum sezeryan olacağı için muhtemelen mayısın son haftası ...yaşım da 40 en yaşlınız benim galiba..gulumsebebek beni de ekler misin gruba...
Bende kronik egzama var sirke sürme canım çok kötü yapıyor asitli şeylere dokunmaman lazım. Nemlendirici krem kullanabilirsin bepantol sendiderm olabilir içeriğinde kortizon yok. Ben normalde vazelin kullanıyordum ama hamilelikte sürülür mü emin olamadığım için sürmedim. Bir de güllü kremler iyi geliyor.aklıma gelmemişti deneyeyim hemen çok teşekkürler :)
Canım bence bırakma değerlerine bir baktır arkadaşım 34 haftalıkken bebeğini kaybetti o zamana kadar dayanmış ama artık beslenememiş bebekHanımlar bir kaç haftadır yoktum bende. Baya hastalandımonunla uğraşıyordum.
Hamdolsun dünde Ayrıntılı randevum vardı.
Herşey yolundaymış.
Minik kızım gayet iyiymiş.
Hastalık sürecinde onu çok yorduğumu düşündüm. Başlangıç kiloma geri dönmüştüm kilo vermişim. Ama bebeğe zarar vermemiş şükür.
Banada ayrıntılıda doktor diger doktorlardan farklı olarak kan sulandırıcı iğneyi bırakmamı söyledi.
Coraspinide bırak bunlar gereksiz dedi.
İstediğin kadar düşük yapmış ol, Kesin tanı konulmamışsa eğer pıhtılaşma yoksa bu kullandıkların bebekte gelişim geriliği yapar dedi.
Banada mantıklı geldi.
Sanırım iğneyi bırakacağım.
Bebegimde bir hafta önden gidiyormuş. Bakalım inşallah herşey yolunda gider.
Sağlıkla kucagımiza aldığımız günleride görmek nasip olur.
Yok canım bulunduğu yeri ıslatmıyor buharı da iyi güçlü üflüyor, bizimki yere düşmedi ama içine su koyup kapağı kapatıyoruzCanım bildiğim kadarıyla ikinci trimesterle beraber kan değerimiz hızla düşebiliyormuş. Yani laboratuvar farkı da vardır illa ama zaten sınırda çıkmış değer bir anda düşebilirde sanki. Kullandığın demir ilacını tam olarak olması gerektiği gibi mi kullanıyosum. Yemeklerden 1 saat önce yada yemekten 2 saat sonra. Bazı gıdalar emilimini de azaltıyor
Peki son bişey sorayım canım buharı nası? Yere düşünce yerleri parkeleri ıslatan cinsten bisey mi bulunduğu yer ıslanır mı
E nabızdan sağlıkocağını değiştirebiliyorsun. E nabıza girdiğinde soldaki seçeneklerde vardıDaha da artacak gibi duruyor bide kendini telkinlerle unutmaya çalışmak işe yaramıyor berbat bi his oluyor. Bazen gavisconda işe yaramıyor Allah yardımcımız olsun
Canım bişey sorcam bende ikametgahımın olduğu sağlıkocağından müzdaribim sen nasıl değiştirdin başka sağlıkocağına aldırdın? Oda yakın çevrede mi benim şimdi taşındığım yerde tek bitane var. E devletten hekim seçimi yapsam başka bölgeden verir mi acaba
Evet vazelin ben de pek sürmemeye çalışıyorum. Bepantole bakayım onu zaten beğeniyordum. Sağol canımBende kronik egzama var sirke sürme canım çok kötü yapıyor asitli şeylere dokunmaman lazım. Nemlendirici krem kullanabilirsin bepantol sendiderm olabilir içeriğinde kortizon yok. Ben normalde vazelin kullanıyordum ama hamilelikte sürülür mü emin olamadığım için sürmedim. Bir de güllü kremler iyi geliyor.
Niolikızlar benim bileğimde egzama vari bişey çıktı-kaşınıyor. geçer mi dedim geçmiyor. doktora da gitmekten yıldım. napsam ki buna ben
ona da bakayım canım çok teşekkürlerNioli
Yağı iyi
Geliyor aklınızda olsun. Benimde bi cilt hastalığım var da ona iyi
Geldi. Kaşıntıyı alıyor.
Ay maşallah epeyi buyumuusHaftalik gobus update i..ben artik tam bir hamile
7 kilocukAy maşallah epeyi buyumuuskilonda ne kadar değişiklik oldu
Kaç haftalıksınızArkadaşlar şimdi doktordan geldim randevum vardı hep diyordum hareket hissetmiyorum hiç diye ultrasonda da sırtı dönüktü bebeğin yine cinsiyeti de hala bu yüzden hep ogrenememistik doktor bı saat sonra birşeyler ye tekrar bakalım dedi tekrar baktığında da aynisydi hiç hareket etmiyor dedi ben de daha hiç hissetmedim dedim ileriki haftalarda da böyle devam ederse bebek te bı kas hastalığı olabilir dedi acayip canım sıkıldı böyle birşey yaşayan oldu mu hiç
Müslin bak canımKundak alcak mısınız kızlar yaz ayı nasıl bisey alsam diye arayıştayım alan var mı
bi bakayım daha sakin bi yer denk getirebilirsem iyi olur vallaE nabızdan sağlıkocağını değiştirebiliyorsun. E nabıza girdiğinde soldaki seçeneklerde vardı
bende pek hissetmiyorum canım ama ultrasonda az da olsa hareket ediyor bu kas hastalığı fetal dna da filan çıkmıyor mu yaptırmışmıydınArkadaşlar şimdi doktordan geldim randevum vardı hep diyordum hareket hissetmiyorum hiç diye ultrasonda da sırtı dönüktü bebeğin yine cinsiyeti de hala bu yüzden hep ogrenememistik doktor bı saat sonra birşeyler ye tekrar bakalım dedi tekrar baktığında da aynisydi hiç hareket etmiyor dedi ben de daha hiç hissetmedim dedim ileriki haftalarda da böyle devam ederse bebek te bı kas hastalığı olabilir dedi acayip canım sıkıldı böyle birşey yaşayan oldu mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?