2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Daha da artacak gibi duruyor bide kendini telkinlerle unutmaya çalışmak işe yaramıyor berbat bi his oluyor. Bazen gavisconda işe yaramıyor Allah yardımcımız olsun
Bu saglik ocagi sadece ogrenimimi sordu hepsi bi farklı ama malesef burda o dediğim kötü gözle bakıyorlar
Canım bişey sorcam bende ikametgahımın olduğu sağlıkocağından müzdaribim sen nasıl değiştirdin başka sağlıkocağına aldırdın? Oda yakın çevrede mi benim şimdi taşındığım yerde tek bitane var. E devletten hekim seçimi yapsam başka bölgeden verir mi acaba

Kan sulandırıcı için kesin tanı yokmuydu canım doktor neye dayanarak vermişti bunları? Ya pıhtılaşma varsa nolcak. Önce bi genetik testi yaptırıp ona göre mi bıraksan ilaçlarını. Maşallah prenses önden de gidiyormuş sağlıklıymışta darısı başımıza geçmiş olsun canım bu arada
valla açıkçası onu merak etmiştim güzel aydınlatmışsın büyük sandım biraz daha görselden de sarılınmıyor gibi geldi. Ben buna bi bakayım sağol canım
maşallah ekliyorum sağlıkla kucağına al inşallah

aklıma gelmemişti deneyeyim hemen çok teşekkürler :)
Bende kronik egzama var sirke sürme canım çok kötü yapıyor asitli şeylere dokunmaman lazım. Nemlendirici krem kullanabilirsin bepantol sendiderm olabilir içeriğinde kortizon yok. Ben normalde vazelin kullanıyordum ama hamilelikte sürülür mü emin olamadığım için sürmedim. Bir de güllü kremler iyi geliyor.

Canım bence bırakma değerlerine bir baktır arkadaşım 34 haftalıkken bebeğini kaybetti o zamana kadar dayanmış ama artık beslenememiş bebek kan sulandırıcı niye gelişim geriliği yapsın ki tüp bebek yapanlar rutin hep kullanıyor hiç sıkıntı yaşayan da duymadım. Bak seninki de öndeymiş. Bence iyice bir araştır

Yok canım bulunduğu yeri ıslatmıyor buharı da iyi güçlü üflüyor, bizimki yere düşmedi ama içine su koyup kapağı kapatıyoruz

Kundak alcak mısınız kızlar yaz ayı nasıl bisey alsam diye arayıştayım alan var mı

E nabızdan sağlıkocağını değiştirebiliyorsun. E nabıza girdiğinde soldaki seçeneklerde vardı

Evet vazelin ben de pek sürmemeye çalışıyorum. Bepantole bakayım onu zaten beğeniyordum. Sağol canım

hanımlar boğazlarımı çok kötü üşütmüşüm Vicks sürüp sarsam zararı olur mu?

Arkadaşlar şimdi doktordan geldim randevum vardı hep diyordum hareket hissetmiyorum hiç diye ultrasonda da sırtı dönüktü bebeğin yine cinsiyeti de hala bu yüzden hep ogrenememistik doktor bı saat sonra birşeyler ye tekrar bakalım dedi tekrar baktığında da aynisydi hiç hareket etmiyor dedi ben de daha hiç hissetmedim dedim ileriki haftalarda da böyle devam ederse bebek te bı kas hastalığı olabilir dedi acayip canım sıkıldı böyle birşey yaşayan oldu mu hiç

Kaç haftalıksınız

Kundak alcak mısınız kızlar yaz ayı nasıl bisey alsam diye arayıştayım alan var mı
Müslin bak canım
E nabızdan sağlıkocağını değiştirebiliyorsun. E nabıza girdiğinde soldaki seçeneklerde vardı
bi bakayım daha sakin bi yer denk getirebilirsem iyi olur valla
bende pek hissetmiyorum canım ama ultrasonda az da olsa hareket ediyor bu kas hastalığı fetal dna da filan çıkmıyor mu yaptırmışmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…