2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hayır yaptırmadım ama çıkar mı bilmiyorum ayrıntılı ultrason da cikmazmis ama onu soyledi

Aynıyız sizinle. Ama her ultrasonda o anda hareket halinde olmayabilir uyuyor da olabilir. Benim de öyleydi uykucu falan demişti doktor bir sonrakinde daha farklıydı.
Doktor karnınızı hafif sarsınca tepki vermedi mi?
Bir de hissetme durumu herkes için aynı değil 20 ye kadar çoğu kişi hissetmiyor. Oradan yola çıkmayın bence.
Ama başka doktora da gidin öncesinde biraz tatlı yiyerek. Buradaki arkadaşlar o şekilde yapmıştı etki gösteriyor. Doktorlar hemen en kötü ihtimali söylüyorlar bazen.

E nabızdan sağlıkocağını değiştirebiliyorsun. E nabıza girdiğinde soldaki seçeneklerde vardı
Ay baktım marta kadar değiştiremezmişim aile hekimini daha buraya gebelik bildirimi bile yapmadım kötü oldu durum benim için aşılar filan

Hayır yaptırmadım ama çıkar mı bilmiyorum ayrıntılı ultrason da cikmazmis ama onu soyledi
İnternette arattırınca da sma filan çıkıyor Allah korusun. Doktorlar da böyle insanın kucağına bi dinamit koyup gönderiyorlar sinir oluyorum ya. Hiç yüzünü filan görmemişmiydiniz en başından beri sırtı dönük mü duruyor bi araştırıp fetal dna mı yaptırsan için rahat eder canım

Her seferinde çikolata yiyip gidiyorum bunda da yedim doktor da eliyle sarstı hatta bir iki vurdu ama hiç pozisyon değiştirmedi dedi her gittiğimde de öyle oluyor ben de anlayamadim

Hayır aslında 11.haftada sırt üstü yatıyordu 14 de sırtı dönüktü şimdi 17 yine sırtı dönük olmadı öyle yaparım fetal DNA araştırmam lazım yapan yer var mi

Hayır aslında 11.haftada sırt üstü yatıyordu 14 de sırtı dönüktü şimdi 17 yine sırtı dönük olmadı öyle yaparım fetal DNA araştırmam lazım yapan yer var mi
Yani belki öyle denk geldi. dönüyor işte çocuk. Ben bi gittiğimde sırtı dönük yatıyordu 20 dk muayenenin sonunda döndü de gördük ozamana kadar hep sırtı dönük durdu doktor bi tık erken bıraksa belki bizde göremicektik cinsiyeti. Sonraki sefer üniversite hastanesine gidişimde yine sırtı dönük kafayı gömmüştü. Hatta ordaki doktor da genelde bebekler kafaları kaldırır seninki gömmüş demişti. Ben fetal dna da yaptırmıştım bu arada.
Canını sıkma için rahat etsin istiyorsan bi test yaptır canım ben Genoks ta yaptırmıştım normalde Ankara merkezli ben İzmir’de oturuyorum İzmir temsilcisi numarasını verdiler öyle iletişime geçtim izmirdeki anlaşmalı oldukları laboratuvara verdim kanı. Diğer merkezleri de araştır elbet vardır

Sağolun arkadaşlar iki hafta daha beklemeyi düşünüyorum artık 20 haftada illaki hissedilir o zamanda hiçbir hareket olmazsa yaptırırım gerçi benim için sonuç kötü çıksa da birşey degismeyecekki

Sağolun arkadaşlar iki hafta daha beklemeyi düşünüyorum artık 20 haftada illaki hissedilir o zamanda hiçbir hareket olmazsa yaptırırım gerçi benim için sonuç kötü çıksa da birşey degismeyecekki
İlk hamileliğim benim bende hareketleri 19+4 te çok minik hissetmeye başladım ki bebek olduğunada emin değildim nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için . Şuan 20 haftaya geçtik daha güçlü hissetmeye başladım son randevumda sorduğumda doktor hala hissedemeyebilirsin 22 li haftalarda net hissedersin daha çok küçükler bu haftalarda dedi. İnşallah kontrolünüzde hiç bir şey çıkmaz ve güzel haberler alırsınız

İnşallah işte önemli olan benim hissetmem değil de ultrasonda da hiç hareket etmesinden dolayı böyle dedi ama ben de kötü düşünmek istemiyorum açıkçası

E nabizdan yap canim direkt yapiyor

Her seferinde çikolata yiyip gidiyorum bunda da yedim doktor da eliyle sarstı hatta bir iki vurdu ama hiç pozisyon değiştirmedi dedi her gittiğimde de öyle oluyor ben de anlayamadim
2 laviva yiyen annemizin bebeği durmuyordu yerinde sen nasıl bi insansin canım sakin mi belki bebek sana cekmistir

İnşallah işte önemli olan benim hissetmem değil de ultrasonda da hiç hareket etmesinden dolayı böyle dedi ama ben de kötü düşünmek istemiyorum açıkçası
Canım ben ilk 17+2de falan hissettim ama bebek olduğunu tam anlamamıştım çok hafif bir şeydi hareketi hissetmeme konusunda endişe etme bence 20-22. Haftaya kadar hissedilmeyebiliyormuş. Benim de gecen hafta gittigimde eliyle yüzünü kapatmıştı doktorum epeyi bir sarstı karnımı, çekmedi bir süre inat yaptı gibi, sonrasında çekti elini. Doktorun karnını sarstı mi? Bir de sma konusunu okudum mesajlarda, hamile olduğunu söylersen sağlık ocağında öncelikli olarak bakiliyorsun diye biliyorum. Yani sağlık ocağından yaptırırsın hemen. Canını sıkma inşallah bebeğin gayet sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…