2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İnşallah oyleydir soracağım sağlık ocağına karnımı da sarstı evet tepki vermedi yine de

Bence seninki uykucu annesi:) gor bak neler etcek sana 1 ay sonra
Yani inşallah oyleydir şimdi bu zamana kadar çekilmiş uktrasonlara baktım hepsinde de birebir aynı durmuyor bı sırt üstü yatmış bir sırtını dönmüş demekki hareket etmiş sonucta

Yaa inanamazsin 1 gunde buyuyor ya..2 gun once sok oldu eşim.sabah baska gittin aksam baska dondun dedi
Benim de gecen hafta bir anda büyüdü gibi oldu sabahtan akşama kadar fark ediyor gobusler senin maşallah çok tatlis büyümüş hamile olduğun çok net

Her seferinde çikolata yiyip gidiyorum bunda da yedim doktor da eliyle sarstı hatta bir iki vurdu ama hiç pozisyon değiştirmedi dedi her gittiğimde de öyle oluyor ben de anlayamadim
Ay bence abartmış benim bebeğimde öyle gözle görülür bi hareket etmiyor çok hareketli bi çocuk olmayacak belli ki doktorumda hiç demedi hareket etmiyor faln filan dıye zaten kız bebekse daha sonra hareketleniyor kafana takılacak bı durum değil uyuyor da olabilir

İnşallah öyledir yirmi gün sonra ayrıntılı ultrasona girecem o zaman kadar hareketlenir inşallah da bı sıkıntı cikmaz

İnşallah öyledir yirmi gün sonra ayrıntılı ultrasona girecem o zaman kadar hareketlenir inşallah da bı sıkıntı cikmaz
Hiç canını sıkma canım doktorlar ınsanı korkutmayı cok sever bol bol dua edelim bebişlerimize

Oda takımı nasıl kızçeler 3 çekmeceli şifonyeri var bir de
Çok güzel...çok beğendim..güzel günlerde kullansın inşallah...
Bence de doktor abartmış kötüyü düşünme inşallah hiçbir sorun yoktur...

Aay ben büyüyünce bir kaç sene sonra bu tarz almayı planlıyorum Montessori deniyor galiba bu takımlara çok güzel
O ozgeeeee1 ben de bu tarz düşündüm çok beğendim ama sonra aklıma şey geldi. Doğum sonrası sepet beşikle odamızda yatacak 5 - 6 ay yeterli diye düşündüm sonrasında kendi odasına alacağım minişimi ama bu yatakta 6 aylık bebe yatamaz değil mi? Yani önden düşer diye düşündüm. Kararsız kaldım sizler nasıl planladınız? Büyük beşik mi almalıyım odasına ayrı bir daha kalabalık da yapmak istemiyorum eşyadan nefret ediyorum zaten

Ben odasına yine şu anki anne yani ile geçer diye düşündüm, yani odasına geçirdiğimde hemen oda takımını kurmamış olcam bu yatakların önü kapalı olanlar da var önden düşmez kapalilarda bence:)

Eklentiler

• IMG_20231227_225312.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20231227_225303.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20231227_225251.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…