- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Güle güle kullansın minnoşEvet canım montessoriymişben de almazdım zaten daha şimdiden, dedesi hediye ediyor o yüzden hemen olsun kafam rahatlasın dedim
Bu yatak büyük olur canım bence 6 aylık bebiş için. Ben büyük park yatak aldım odamızda o şekilde yatırıcam park yataklara 2-3 yaşına kadar sığıyorlar hatta daha fazla. Odasını daha erken ayırmaya karar verirsem park yatağı odasına taşırım, yoksa da büyüyünce direkt kendi yatağına geçirirm diye düşündümO ozgeeeee1 ben de bu tarz düşündüm çok beğendimama sonra aklıma şey geldi. Doğum sonrası sepet beşikle odamızda yatacak 5 - 6 ay yeterli diye düşündüm sonrasında kendi odasına alacağım minişimi ama bu yatakta 6 aylık bebe yatamaz değil mi? Yani önden düşer diye düşündüm. Kararsız kaldım sizler nasıl planladınız? Büyük beşik mi almalıyım odasına ayrı bir daha kalabalık da yapmak istemiyorum eşyadan nefret ediyorum zaten
Anladım canım yasin kaçYani evet sakinim ama daha önceki iki bebeğim de karnımda çok hareketliydi
yaaa çok sevimliymişCok tatlibende buna benzeyen bi takim aldim:) montessori
İnşallah canım sağlıkla mutlulukla huzurla bu yataklarda uyudukları günleri görelim inşallahGüle güle kullansın minnoş
31Anladım canım yasin kaç
Üç düşükten sonra Gen testi yapmıştık 4 gene bakıldı sadece birinde heterozigot mutasyon cıkmıştı. Doktorlar bu sonuç kesinpihtılaşma vardır demek degil.Kan sulandırıcı için kesin tanı yokmuydu canım doktor neye dayanarak vermişti bunları? Ya pıhtılaşma varsa nolcak. Önce bi genetik testi yaptırıp ona göre mi bıraksan ilaçlarını. Maşallah prenses önden de gidiyormuş sağlıklıymışta darısı başımızageçmiş olsun canım bu arada
valla açıkçası onu merak etmiştim güzel aydınlatmışsınbüyük sandım biraz daha görselden de sarılınmıyor gibi geldi. Ben buna bi bakayım sağol canım
maşallah ekliyorum sağlıkla kucağına al inşallah
Yaptırmıştım canım net pıhtilaşma cıkmamısti ama düsükler oldugu için tedbir amacli veriyorlardı hep.Canım bence bırakma değerlerine bir baktır arkadaşım 34 haftalıkken bebeğini kaybetti o zamana kadar dayanmış ama artık beslenememiş bebekkan sulandırıcı niye gelişim geriliği yapsın ki tüp bebek yapanlar rutin hep kullanıyor hiç sıkıntı yaşayan da duymadım. Bak seninki de öndeymiş. Bence iyice bir araştır
Yasinda küçük daha inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Heterozigot bende de var üç farklı içerikte çıkmıştı yeni. Doktorum önceki erken doğumu buna bağladı vücut tehlike gördüğünde korumak için doğumu başlatmış o dönem korona geçirmişmiydin dedi korona değil ama griple yüksek ateş geçirmiştim korona test negatifti ondan kısa süre sonra doğum olmuştu. Bende ozamandan beri kan sulandırıcı iğne + Coraspirin kullanıyorum.Üç düşükten sonra Gen testi yapmıştık 4 gene bakıldı sadece birinde heterozigot mutasyon cıkmıştı. Doktorlar bu sonuç kesinpihtılaşma vardır demek degil.
Homozigot bile degil heterozigot daha hafifi demislerdi. Ilaca gerek yok aslinda ama cok düsügün oldugu için önlem alalım kullan sen yinede diyorlardı.
Her doktor aynısını diyordu.
Ama ne bileyim sanki bu perinatolog oldugu için bence daha işinin ehlidir gibi hissediyorum
Tereddütsüz bırak niye kullaniyorsunki bebege zarar bile verir ılerki haftalarda kanama yapar rahmi ve plesantayı eskitir. deyince baya tuhafıma gitti.
Aaaa yeni mi değiştirdin? Yeni değiştirince öylemoluyor galibaAy baktım marta kadar değiştiremezmişim aile hekiminidaha buraya gebelik bildirimi bile yapmadım kötü oldu durum benim için aşılar filan
Evet geçen kurcalamıştım sonra sıkıldım bıraktım ama alalade bi doktor seçmiştimAaaa yeni mi değiştirdin? Yeni değiştirince öylemoluyor galiba
Benimde hediyeydi.erken oldu o yuzden:)yaaa çok sevimliymişyatak başlıklarımız farklı gibi sadece, kulplar bile aynı sen de erkenden yapanlardan olmuşsun odayı:)
Çok teşekkür ederim inşallahYasinda küçük daha inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Aay maşallahKızlar uzun zamandır tartılmıyodum modum düşmesin diyeaz önce üstelik tok karnına bi tartılayım dedim akşam yemeğini de geç yemiştim. Gebeliğin başından beri 3.600 gram almışım şok oldum ben 6-7 kilo kesin vardır diyodum tabi bu bahsettiğim kilolar çoğunuzun kilosunun iki katıdır ama ben mutlu oldum tabi 89 du Şuan 92.6 bu yaşıma kadar çıktığım en yüksek kilo bu ama 100 ü görmeden doğurursam da sevincem
52 kiloyla başlayıp 79 kiloyla kapatacağımi öğrendim şuan yuhAay maşallahinşallah böyle minnak minnak gider kilolar, gitmezse de veririz bir şekilde yaa bebisler sağlıklı olsunlar da bugün okuduğum bı yazıda hamileliğin yarısında aldığın kilonun 2 katini diğer yarısında alıyormuş gibi hesapla demişler bu ne kadar doğru yani doğuma kadar da bu şekilde gidersen 7 kilo almış oluyosun toplam 10.600 le kapatiyosun bu ortalama olarak doğru bı bilgiyse çok mutlu olcam ben de yarın sabah tartilmayi düşünüyorum en son 1kilo verip 3 kilo falan almıştım sanırım şimdi geçmiştir belki yarın bı bakcam inşallah sonraki süreçte de böyle azar azar ilerler kilomuz
Aynen öyle cidden içimiz rahat eve dönemiyoruz ne yazıkki illa farklı şeyler diyorlar.Heterozigot bende de var üç farklı içerikte çıkmıştı yeni. Doktorum önceki erken doğumu buna bağladı vücut tehlike gördüğünde korumak için doğumu başlatmış o dönem korona geçirmişmiydin dedi korona değil ama griple yüksek ateş geçirmiştim korona test negatifti ondan kısa süre sonra doğum olmuştu. Bende ozamandan beri kan sulandırıcı iğne + Coraspirin kullanıyorum.
Şimdi senin perinatolog benimde kafamı karıştırdı. Bide kanama yapar yada bebeğe zarar verir filan demesi içimi bulandırdı şimdi. Hangisine inancaz uycaz hiç bilmiyorum doktorların birinin ak dediğine öbürü kara diyor
İnşallah 100 ü görmemAay maşallahinşallah böyle minnak minnak gider kilolar, gitmezse de veririz bir şekilde yaa bebisler sağlıklı olsunlar da bugün okuduğum bı yazıda hamileliğin yarısında aldığın kilonun 2 katini diğer yarısında alıyormuş gibi hesapla demişler bu ne kadar doğru yani doğuma kadar da bu şekilde gidersen 7 kilo almış oluyosun toplam 10.600 le kapatiyosun bu ortalama olarak doğru bı bilgiyse çok mutlu olcam ben de yarın sabah tartilmayi düşünüyorum en son 1kilo verip 3 kilo falan almıştım sanırım şimdi geçmiştir belki yarın bı bakcam inşallah sonraki süreçte de böyle azar azar ilerler kilomuz
Bi doktor gelişim geriliği diyor hakikaten de son aylarda kilo alımı yavaş gidiyor diğerimizin doktoru erken doğum sebebi diyor hakikaten de erken doğum olmuştu.Aynen öyle cidden içimiz rahat eve dönemiyoruz ne yazıkki illa farklı şeyler diyorlar.
Aklımızı bulandırıyorlar. Ben zaten 2 günde bir kullanıyordum. Eski doktorum öyle demişti.
Şimdide belki 3 günde filan bir kullanırım.
Ama bu perinatolog beni bi düşündürdü.
Çünkü ilk bebegim son aylarda cok yavaş kilo alıyordu. Geriden gelmeye başlamıştı.
Bunda ben hiç bisey demeden (kan sulandırıcı gelişim geriliği yapar) filan deyince
Bi şasırdım acıkçası. Doğrumu aceba diye gećiyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?