2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aynen canım sende detaylı da doktora bi sor.
Aceba senin ki ne diyecek. Benide haberdar et olur mu.

Tok karnına tartıldığın için sen onu biraz daha düş 3 kg gibi hesapla gayet iyi almışsın maşallah bende de aynı durum var nedense daha çok almış gibi hissederken tartıda hep az az almış çıkıyorum demek ki çoğu bebişlere gidiyo veririz ya emzirirken veriliyo diyolar bol su içeriz hem sütümüze yarar hem de kilo vermemize bi taşla iki kuş

Kızlar bu saatte uyanığım çünkü ishal kusma aynı anda vurdu beni zaten yatağa yattığımda da döndüm durdum dün tetanoz oldum kolum feci şekilde elime kadar ağrıyor parol içtim fayda yok gerçekten anlamıyorum eskiden tetanoz olduğumda bu kadar ağrımazdı sızım sızım sızladı resmen, acaba ishal ve kusma da bundan olmuş olabilir mi yaşayan var mı aranızda? Malum tetanoz zamanlarımız geldi

Kuzum bende dün oldum aşımı ve akşam üzeri bi karın agrısı başladı ve lavabodan çıkamadım ishal yaptı benide demekki aşıdanmış kol agrısı bende de var ama ben rahat duramadım yordum biraz kolumu ondan diye düşündüm

Başladığımda 63.40'tim ilk 3 ayda 62.5 falan oldum şimdi 66.5 olmuşum totalde 3 buçuk kilo almışım kaldı 3-5 kilo hakkım

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun peki? Kol ağrın da hafifledi mi? benimki sanırım aşıyla karışık gıda zehirlenmesi bozuk tereyağından, alalı çok olmadı diye kokusuna aldırış etmeden kullandım yemekte, eşimin de bozdu biraz midesini ama benim kadar değil doktoruma yazmıştım içtiğim suyu bile çıkarıyodum çünkü serum dedi dr şimdi acildeyim serum taktılar bebeğime de baktılar çok şükür iyiymiş

canım bende 19. haftadan sonra hissetmeye başladım daha senin hissetmen için erken olabilir merak etme iyi düşün iyi olsun.

Kızlar selamm bayadır giremiyorum memleketime geldim nasılsınız inşallah herkesin durumu iyidir 18+2 olduk ben galiba hala hissedemiyorum ya bu bebişi arada içerde balon patlaması gibi böyle nasıl tarif etsem pıt diye bir şey oluyor sanki bebek hareketi mi acaba bu

Ben tetanoz olmadan birkaç gün önce ishal kusma geçirdim tahlillerde bir şey çıkmadı ben yeni başladığım demir ilacına bağladım durumu. Tetanoz herkeste farklı etki ediyor ama, bende ağrı üstüne yatamama vs dışında hiçbir şey olmadı

Bende 75 ile hamile kalmıştım 77 olmuşum hergün tartılıyorum arada 76.70 çıkıyor arasa 77

Birde kızlar hep hissetmiyorum diyordum ya dün gece ilk defa canım dondurma çekti neyse yedim ayy bebek bir hareketlendi ilk defa net hissettim bu kadar ama baya hareketliydi hep çikolata falan yerdim hiç böyle olmazdı

Ohaa tetanoz o kadar kötü mü yaptı devletin vurdugunu mu oldunuz

Birde kızlar hep hissetmiyorum diyordum ya dün gece ilk defa canım dondurma çekti neyse yedim ayy bebek bir hareketlendi ilk defa net hissettim bu kadar ama baya hareketliydi hep çikolata falan yerdim hiç böyle olmazdı
Canım benimki gece 1de aktif oluyo disardan hareketlerini görebiliyorum artık hatta 2 gün önce videoya aldım o kadar belli düşün seninde az kaldı bunları görmene

Evet canım tam olarak bebis o

Kızlar iki gün önce bir kadın kedisini getirdi bizim hastaneye benim de formamdan belli oluyor hamileliğim. Kadın bana baktı üzülerek hayırlı olsun dedi biraz orta yaşlıydı, sonra benim hiç çocuğum olmadı kedilerle uğraşıyorum evde 9 kedim var dedi yüzünü ekşitip. Bende birşey diyemedim Yarım saat geçmedi bende bir baş dönmesi başladı o zamana kadar da çok iyiydim , dün hastanede fenalaştım tansiyonum düştü eşim acile götürdü sabah da kanlı kanlı kustum ishal başladı şimdi. Kan değerlerim herşey temiz çıktı. Ne önerirsiniz şimdi bir felak nas okuyayım dedim nazara yorduk biz eşimle

Evet başta öyle oluyor sonra iyice netleşiyor

Geçmiş olsun canım daha dikkatli ol canım bende balık yemiştim bayatmış demekki 3 gün çıkardım eşimiminde midesini bozmuştu zor toparlamıştım yediklerimize dikkat etmek gerekiyor. Şuan geçti ishalim agrımda çok yok canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…