Kızlar iki gün önce bir kadın kedisini getirdi bizim hastaneye benim de formamdan belli oluyor hamileliğim. Kadın bana baktı üzülerek hayırlı olsun dedi biraz orta yaşlıydı, sonra benim hiç çocuğum olmadı kedilerle uğraşıyorum evde 9 kedim var dedi yüzünü ekşitip. Bende birşey diyemedim Yarım saat geçmedi bende bir baş dönmesi başladı o zamana kadar da çok iyiydim , dün hastanede fenalaştım tansiyonum düştü eşim acile götürdü sabah da kanlı kanlı kustum ishal başladı şimdi. Kan değerlerim herşey temiz çıktı. Ne önerirsiniz şimdi bir felak nas okuyayım dedim nazara yorduk biz eşimle
Okuyalım şimdi kendime yeni yeni geldim ya iki gündür kafamı bile kaldıramıyordum hala kötüyüm de düne göre çok daha iyiyim. Rabbim kötü gözden korusun hepimizi
Okuyalım şimdi kendime yeni yeni geldim ya iki gündür kafamı bile kaldıramıyordum hala kötüyüm de düne göre çok daha iyiyim. Rabbim kötü gözden korusun hepimizi
Amann en korktuğum şey. Ben çok bol giyip saklıyorum hep aile dışında kimse anlamadı ama biri farkedince de o anda oku hemen. Arada da videodan açıyorum nazara karşı evde dinliyorum. Sende öyle yap
Ben tetanoz olmadan birkaç gün önce ishal kusma geçirdim tahlillerde bir şey çıkmadı ben yeni başladığım demir ilacına bağladım durumu. Tetanoz herkeste farklı etki ediyor ama, bende ağrı üstüne yatamama vs dışında hiçbir şey olmadı
Geçmiş olsun canım evet bünyeye de bağlı biraz demir ilacı da kimini kabız kimini ishal yapıyor. Aslında eskiden olduğum tetanozlarda bende bu kadar ağrı da olmamıştı bu başka bi boyuttu, sağlık ocağı aşısı etkisi mi bilemedim bende hem zehirlenme hem tetanoz combo oldu maalesef
Tok karnına tartıldığın için sen onu biraz daha düş 3 kg gibi hesapla gayet iyi almışsın maşallah bende de aynı durum var nedense daha çok almış gibi hissederken tartıda hep az az almış çıkıyorum demek ki çoğu bebişlere gidiyo veririz ya emzirirken veriliyo diyolar bol su içeriz hem sütümüze yarar hem de kilo vermemize bi taşla iki kuş
Kızlar iki gün önce bir kadın kedisini getirdi bizim hastaneye benim de formamdan belli oluyor hamileliğim. Kadın bana baktı üzülerek hayırlı olsun dedi biraz orta yaşlıydı, sonra benim hiç çocuğum olmadı kedilerle uğraşıyorum evde 9 kedim var dedi yüzünü ekşitip. Bende birşey diyemedim Yarım saat geçmedi bende bir baş dönmesi başladı o zamana kadar da çok iyiydim , dün hastanede fenalaştım tansiyonum düştü eşim acile götürdü sabah da kanlı kanlı kustum ishal başladı şimdi. Kan değerlerim herşey temiz çıktı. Ne önerirsiniz şimdi bir felak nas okuyayım dedim nazara yorduk biz eşimle
Doktorum başta 70 demişti 2 kilo aldığımı duyunca süper 72 olabilir dedi aay inşallah çok kilo almadan bitirebiliriz ya ben korkuyorum çünkü geçtiğimiz haftalarda 65.5 falandim haftada 1 kilo çok korkunç geldi
Geçmiş olsun canım daha dikkatli ol canım bende balık yemiştim bayatmış demekki 3 gün çıkardım eşimiminde midesini bozmuştu zor toparlamıştım yediklerimize dikkat etmek gerekiyor. Şuan geçti ishalim agrımda çok yok canımm
Evet bundan sonra daha dikkatli olacağım ben de, hamileyken kusma ishal derken çok sıvı kaybetmek sıkıntıya yol açabilir. Sağol canım cevapladığın için
Kızlar bugün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda 11 ocakta detaylım var. Tetanoz iki çocuğun arası yakın olduğu için sadece 28. Haftada bir doz vurulcam okadar. 320 gram 21 cm Şuan
Doktorum başta 70 demişti 2 kilo aldığımı duyunca süper 72 olabilir dedi aay inşallah çok kilo almadan bitirebiliriz ya ben korkuyorum çünkü geçtiğimiz haftalarda 65.5 falandim haftada 1 kilo çok korkunç geldi
Ben de hep son aylarda çok alınıyo diye duyuyorum korkuyorum ya kayınvalidem de geçen yalnızca 2.5 kg aldım diye sevinirken işte dur daha son ayları bekle tarzı bi cümle kurmuştu kendisi dünyaları yiyip 30 kg almış da hamileliğinde hırs yaptım yürüyüş mürüyüş derken almıcam o fazla kiloları
Kızlar bugün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda 11 ocakta detaylım var. Tetanoz iki çocuğun arası yakın olduğu için sadece 28. Haftada bir doz vurulcam okadar. 320 gram 21 cm Şuan
Ben de hep son aylarda çok alınıyo diye duyuyorum korkuyorum ya kayınvalidem de geçen yalnızca 2.5 kg aldım diye sevinirken işte dur daha son ayları bekle tarzı bi cümle kurmuştu kendisi dünyaları yiyip 30 kg almış da hamileliğinde hırs yaptım yürüyüş mürüyüş derken almıcam o fazla kiloları
Hahahah ya doktorum da bana yürüyüş diyor işten güçten başımı kaldıramıyorum ki hava da soğuk insan evde sıcacık mayisiyor kim yürüyecek yaa moduna giriyor özellikle dikkat etmiyorum ama tatlı kısmına biraz ara versem iyi olacak sanırım daha 4 ayımız var haftada 1 kilo alsam 16 kilo yapıyor kötü ihtimal, korkunç geldi bana da
Hahahah ya doktorum da bana yürüyüş diyor işten güçten başımı kaldıramıyorum ki hava da soğuk insan evde sıcacık mayisiyor kim yürüyecek yaa moduna giriyor özellikle dikkat etmiyorum ama tatlı kısmına biraz ara versem iyi olacak sanırım daha 4 ayımız var haftada 1 kilo alsam 16 kilo yapıyor kötü ihtimal, korkunç geldi bana da
Evet bulantılar geçince sen de tatlıya sardın dimi ben de günde bi bar çikolata yemeye başladım tatlıya dikkat etmemiz lazım cidden yürüyüş belki bahara doğru canımız çeker mart sonu nisan başı gibi yaparız ya napalım hatta hamile pilatesi falan bakınıyorum şimdi bulursam üşenmeyip gideyim diyorumtatlıya çok yüklenirsek haftada 1 kg kaçınılmaz olabilir gerçekten korkunç
19+5 te boyları aynıymış minişlerimizin benimki tosuncuk olcak sanırım 350 gr dı o haftada sadece. Maşallah ama haftasıyla uyumlular hep böyle devam eder inşallah