2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Başta tatlıdan tiksinmistim ki normalde bayılırım o yüzden ilk 3 ay bulantilar falan da derken 1 kilo verdim 4. Aya bir geçtik yavaştan yavaştan tatlı yemeler başladı bende sonra anladım ki bana tatlı kilo aldiriyomus hamile pilatesi buldum da işim o kadar yoğundu ki baslayamadim, yağmur vs derken gidemem kesin dedim yine bahaneler derken kaldı dikkat etmeye caliscam ben de hareket pek yok hayatımda çünkü

Aynıymışız canım bende 19+5 pıtırcıklarımız artık 300 gr mı oldu ya
ay evet büyüyorlar sağlıkla gelsinler inşallah bide bi parça küçük hediyelik çikolata yemiştim gitmeden 1 saat önce filan asla durmuyordu ultrasonda yerinde ölçümleri bile zor aldı doktor resimler bile doğru düzgün çıkmadı en son gördüğümde kafa atıyordu rahim duvarına
19+5 te boyları aynıymış minişlerimizin benimki tosuncuk olcak sanırım 350 gr dı o haftada sadece. Maşallah ama haftasıyla uyumlular hep böyle devam eder inşallah
darısı önce yarım kilo sonra 3-3bucuk kiloları görmeye

Hareket az olmasına rağmen iyi kontrollü kilo almışsın yine de ben de aynı durumdayım başta tatlıdan dahi tiksinip 1.5 kg vermiştim, sonra minik minik almaya başladım tabi, normal ya bu kadarı

Hareket az olmasına rağmen iyi kontrollü kilo almışsın yine de ben de aynı durumdayım başta tatlıdan dahi tiksinip 1.5 kg vermiştim, sonra minik minik almaya başladım tabi, normal ya bu kadarı
Evet evet kendimden bekledigim performans çok daha fazlaydı kesin ben çok fazla kilo alırım diyordum ama şükür bu hareketsizlige rağmen çok çok almadım

Canım 6 aylık kendi odasına geçirmek için çok çok erken, zaten emiyor olur zorlanırsın ve güvenli bağlanma için en az 2 yaşa kadar aynı odada olmak önemli. Park yatak tarzı alabilirsin baya uzun kullanılıyor onlar

Ben ilk hamilelikte 7. aydan sonra hiç almadım canım oğlum da 3700 doğdu ona rağmen. İlk aylar hızlı almıştım sonra dengeledi heralde vücut kendini. Belli olmuyor yani o işler toplamda 17 kilo almıştım.

Ben de iki hafta önceki kontrolünde 64 kilo çıkmıştım zaten 63 le basladim dünkü kontrolde 67 çıktım yani böyle birşey mümkün mü 15 günde 3 kilo

Ben de iki hafta önceki kontrolünde 64 kilo çıkmıştım zaten 63 le basladim dünkü kontrolde 67 çıktım yani böyle birşey mümkün mü 15 günde 3 kilo
Bazen hızlı alınıyor ya özellikle zayıf olanlar daha hızlı alıyor ben de ilkinde daha zayıftım, şimdi ilkine göre 6 kilo fazla başladım zaten o yüzden ilki kadar hızlı kilo almıyorum. Şu ana kadar 5 kilo almışım ben de 5 kiloyu 3 haftada falan aldım öncesinde hep kusuyordum zaten. Kusmam bitti hemen 5 kilo geldi

kızlar sizde cinsel iliskiye girdikten sonra ertesi günü agriniz oluyor mu ya bende 2 seferdir aynı şey oluyor
Canım o bende ilk gebelikte oluyordu. Her ay da rutin üniversite hastanesinde kan idrar veriyordum ilk 3 ay riskim olduğu için yasaktı idrar tahlilimde gayet normaldi ilişkiden sonra ertesi gün ağrılarım olmaya başladı idrarda da hafif düzey önemsenmicek kadar enfeksiyon görünüyordu bir iki böyle devam edince eşime ağrı çekemicem diyip prezervatif kullanmasını söylemiştim sanırım onda vardı bana geçiyordu bol suyla düzelip sonra yine ilişkiden sonra ağrı oluyordu

Vajina kemik ağrısı 17.haftada erken değil mi kızlar? Sol tarafta yürürken özellikle hissediyorum. Bugün başladı. Endişe ettim biraz tcrübeli anneler bilir belki
Maalesef kimisinde erken başlıyor kimsinde hiç olmuyor, benimde çok yorulunca oluyor çok kötü bi ağrı

kızlar sizde cinsel iliskiye girdikten sonra ertesi günü agriniz oluyor mu ya bende 2 seferdir aynı şey oluyor
Ağrı değil de hafif acı oluyor nasıl dogurcam bilmiyorum ertesi güne bir şey kalmıyor ama bir kaç saatlik bir durum gibi. Oradaki kan damarları kılcal damarlar artmış sanırım o yüzden hassasmis öyle okuyunca ben de çok önemsemedim, içeriden bir ağrı değil çünkü. Bir de prezervatif kullanıyor musunuz canım enfeksiyon gibi risklere karşi prez. kullaniyor eşim, belki hafif enfeksiyon vs olmuştur doktoruna yine belirtirsin

Evet evet sana kötü denk gelmiş canım çok geçmiş olsun yediğine içtiğine çok dikkat et tetanozun etkisi 2 güne geçer merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…