2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
O dediğin durum bana afedersin ama zevk veriyo hani hassaslastikca böyle daha farklı oluyo garip duygular gercekten ya gebelikten önce enfeksiyon mantar vs bende hep oluyordu en sonunda zaten vücudum alıştı olmuyordu ikisini çok iyi biliyorum farkına kadar o kadar çok oldum fitilden tut her şey kullandım benden değil eşimden de değil acaba zarar gördüğü için mi yapıyor bu ağrıyı diye düşündük biz ama doktoruma sorcam

Vajina kemik ağrısı 17.haftada erken değil mi kızlar? Sol tarafta yürürken özellikle hissediyorum. Bugün başladı. Endişe ettim biraz tcrübeli anneler bilir belki
Bu vajina kemik ağrısı nasil bir şey oluyor ki ben hiç yaşamadım hani catiyla mi alakası var ne k

Canım hiç iliskiye girmiyormusunuz doktor yasak mi koydu
Yasak değil canım. Benim hormonlar coşmuştu en son doktora onu sordum doktorum da gayet normal istek artışı o yüzden haftada 1 kez girebilirsiniz ilişkiye dedi eşime bakarak (eşim de o sırada hiç göz göze bile gelmiyor adamla) ama ne zaman yanaşsam eşim ' saçmalama biz hamileyiz' diye kaçıyor

Maşallah minnoşa detaylı zamanlarımız da geldi çattı zaman nasıl geçiyor değil mi ben de 6 ya da 13 ocakta gitmeyi planlıyorum
Bende daha randevu almadım ama kafamda öyle planlıyorum bide kızımın kardiyologu ve kendi kadın doğumcum aynı perinatologu önerdi ona gitcem özele fiyatta almadım daha
Bize hiçbir zaman yasak da koymadı işin ilginci 6.haftada kalp atışını duyduk ilişki serbest dedi, ondan sonra 1 kez oldu sadece çocuğu yapınca birbirimizle işimiz bitti sanırım ajsjdj
ay sen beni öldürcen çok güldüm ya Allah ta seni güldürsün
canım ben anne sütüyle besledim ama biberonla değilde çay kaşığıyla verdim su çünkü aşırı sıcaktı. Doktor kesinlikle gerek yok zaten anne sütünden alıyor demişti ama ben yine de vermiştim. Burda karar senin yani ya kesinlikle doktora uycan yada eski usul gitcen. ilk 6 ay hiç su vermeyen de var minik minik veren de var. Ama böbrekleri çok fazlayı kaldırmaz vermeyi düşünürsen çay kaşığı versen yeter ona

Biz hamileyiz

Allah allah.. şuan belirtiler arasında enfeksiyonum yok ama dediğin gibi az bir şey bile etkiliyor olabilir bende bi test veriyim o zaman
Canım eşinden geçiyor belirti öyle fazla olmuyor bir yada iki gün sürüyor ağrı sonra geçiyor doktorlar önemsiz görüyor. Bidahaki ilişkiyi korunarak dene istersen bide
bende 89 la kaldım 3bucuk kilo almışım. Bu arada doktor bugün bebeğin hareketlerini hissediyomusun demişti bir iki gündür yeni yeni ama öyle tekme şeklinde değil dedim kızımda bu haftalarda baya hissediyodum bu sefer kilolu hamile kaldım ondan mı acaba dedim alakası yok dedi e neyle alakası var dedim laf karıştı

Bende yeni yeni hissetmeye başladım sayılır sebebini merak ettim

Bu durum bende kanama yaptı içeriden değildi tam giris kısmında hafif kanamam oldu sonra öğrendim ki kılcal damarlar çok fazla artmış hassaslasmis bu yüzden de en ufak durumda tahriş oldu sanırım
Düşük tehliken olmadığı sürece bebek konusunda endişelenme bence, bebek daha yukarılarda ve bir tikacla korunuyor zaten, doktora danışmak ya fayda var elbette en doğrusunu o söyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…