Kızlar bugün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda 11 ocakta detaylım var. Tetanoz iki çocuğun arası yakın olduğu için sadece 28. Haftada bir doz vurulcam okadar. 320 gram 21 cm Şuan
Vajina kemik ağrısı 17.haftada erken değil mi kızlar? Sol tarafta yürürken özellikle hissediyorum. Bugün başladı. Endişe ettim biraz tcrübeli anneler bilir belki
Bize hiçbir zaman yasak da koymadı işin ilginci 6.haftada kalp atışını duyduk ilişki serbest dedi, ondan sonra 1 kez oldu sadece çocuğu yapınca birbirimizle işimiz bitti sanırım ajsjdj
Ben ilk hamilelikte 7. aydan sonra hiç almadım canım oğlum da 3700 doğdu ona rağmen. İlk aylar hızlı almıştım sonra dengeledi heralde vücut kendini. Belli olmuyor yani o işler toplamda 17 kilo almıştım.
Tecrübeli anneler size bir sorum var. Bebişe ilk zamanlar su verilir mi? Benim araştırdığım kadarıyla ilk 6 ay verilmezmiş. Annem geçen gün biberon da al dedi. Neden ki dedim inşallah mamaya ihtiyaç olmazsa gerek yok dedim. Su vermicez mi diyo. İlk zamanlar su verilmezmiş diyorum çocukları susuz bırakıyolar sonra niye hep hasta oluyo diyolar diyo eski nesilin hemen hemen her söylediği bana ve araştırmalarıma göre saçma geliyor, cevap verdiğimde de çok bilmiş oluyorum, sen kendi bildiğin gibi büyüt o zaman diyorlar, korkum böyle giderse bana hiç yardım etmicekler
Hahah her açıdan ters köşe yaptın sen annen haklı yine de yaziyim bi ihtimal göğüs ağrım hiç olmadı diyebilirm, cildim kuru, kahverengi lekelenmelerim oldu, iştahsızım, kusma olmadı (kızımda da olmamıştı ama birazda genetik benimki galiba) , dondurma ve turşu aşerdim biraz da süt, Sabahları uykudan uyanmak cok zor geliyor, tüylerim çabuk çıkıyo ve uzuyor, idrar koyu renk, ama karnım basık gibi duruyo şuan.
Tecrübeli anneler size bir sorum var. Bebişe ilk zamanlar su verilir mi? Benim araştırdığım kadarıyla ilk 6 ay verilmezmiş. Annem geçen gün biberon da al dedi. Neden ki dedim inşallah mamaya ihtiyaç olmazsa gerek yok dedim. Su vermicez mi diyo. İlk zamanlar su verilmezmiş diyorum çocukları susuz bırakıyolar sonra niye hep hasta oluyo diyolar diyo eski nesilin hemen hemen her söylediği bana ve araştırmalarıma göre saçma geliyor, cevap verdiğimde de çok bilmiş oluyorum, sen kendi bildiğin gibi büyüt o zaman diyorlar, korkum böyle giderse bana hiç yardım etmicekler
Ben ilk 6 ay hiç su vermedim canım, hatta mama ile beslendiği dönemler oldu o zaman da vermedim çünkü mama zaten su ile yapılıyor doktor ekstra suya gerek yok dedi, emzirirken de gerek yok demişti. Mideleri çok küçük zaten su ile dolarsa daha az beslenmiş olur. Benim de kv su verelim sonra konuşamaz vs demişti ne alakaysa ama erkenden de konuştu hiç alakası yokmuş yani. Hasta da olmadı bebekken
Canım o bende ilk gebelikte oluyordu. Her ay da rutin üniversite hastanesinde kan idrar veriyordum ilk 3 ay riskim olduğu için yasaktı idrar tahlilimde gayet normaldi ilişkiden sonra ertesi gün ağrılarım olmaya başladı idrarda da hafif düzey önemsenmicek kadar enfeksiyon görünüyordu bir iki böyle devam edince eşime ağrı çekemicem diyip prezervatif kullanmasını söylemiştim sanırım onda vardı bana geçiyordu bol suyla düzelip sonra yine ilişkiden sonra ağrı oluyordu
Ben ilk 6 ay hiç su vermedim canım, hatta mama ile beslendiği dönemler oldu o zaman da vermedim çünkü mama zaten su ile yapılıyor doktor ekstra suya gerek yok dedi, emzirirken de gerek yok demişti. Mideleri çok küçük zaten su ile dolarsa daha az beslenmiş olur. Benim de kv su verelim sonra konuşamaz vs demişti ne alakaysa ama erkenden de konuştu hiç alakası yokmuş yani. Hasta da olmadı bebekken
Çok rahatladım bu yorumunla ya. Gerçekten de çoğu şeyi yanlış biliyorlar, tamam tecrübeniz yaşanmışlığınız var ama bazı şeyleri de unutmuşsunuz be diyesin geliyor
Ben ayını hesaplayarak temmuz agustos döneminde özellikle hem kısa kol hem sıfır kol alıyorum. Yazın bunaltıcı oluyor bize nasıl bunaltıcıysa bebeklere de bi o kader bunaltıcı olacak hele emzirirken
Canım anne sütü alırsa kesinlikle suya gerek yok mama veriyorsan da çok sık olmamak şartıyla dudakları kurudukça çok az verebilirsin bir doktordan duymuştum