2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hahahhaa amin canııım hepimizi güldürsün
Ben fiyat almak için aradım aralık sonuna kadar gidersem 2500 yeni yıla kalırsa 3000 oluyormuş mecbur yeni yıla kalacak.

Su konusu çok açıklayıcı olmuş canım teşekkür ederim. Sonuçta su verecek de olsam biberonluk bir durum yok çay kaşığıyla verdiğim yeteceği için

Ayyy benimkide kaçsa keşke 3 günden sonra başlıyor kaş göz yapmaya

Ahhahahahahahaha sesli güldüm eşine bende öyle kocamda sanki hamileymiş gibi biz hamileyiz ya diyorum benim hormonlar hep coşmuş halde ne olcak bilmiyorum

Boyum 1.70 kilom 86 maalesef 2. Kızımda aldığım kiloyu veremedim öyle hamile kaldım dikkat etmem lazım o yüzden
Beni en iyi sen anlarsın benimde boyum 171 kilom 52ydi hamile kalmadan önce bi deri bir kemik bizim ideal kilo 60 61 kiloya 61 kilo bi oldum fiziğim çok düzgün şuan olması gerektiği gibi hani bundan sonra alacağım böyle hamilelik kilosu gibi hissediyorum peki senin kemikler falan mı ağır benim bi tanıdığım boyu 170 senin gibi kilosu 72 zayıf duruyor hatta ben çok sasiriyordum dogum yaptığı için sadece bel bölgesinde hafif yağ kalmis

Bencede haklisin aslında sağlıklı olan iyice ıslanmış olması demek ki gebelikte bi tık daha dikkat etmemiz gerekiyor

Hayır hiçbir zaman yasak olmadı heralde ben sürekli oram ağrıyo buram ağrıyo diye dolaştığım için bana yanaşmaya çekiniyo, ben de ilk adımı atmayacak kadar gururluyum böyle yaşayıp gidiyoruz
Haydaaaaa valla iyi sabrediyorsunuz canım birde yasak olmadığı halde helal olsun

Ayyy benimkide kaçsa keşke 3 günden sonra başlıyor kaş göz yapmaya
Ayyy 3 günde bir de çok değil mi yaw
benim ki çok komik ya ben azıcık öğürsem benden önce başlıyor koşa koşa lavaboya
Kaş göz yapıp ima etsem zaten hemen bir baş ağrısı falan başlıyor. Korkuyor çok. Karnıma bile yeni başladı dokunmaya

Bende yarın arayım hem randevu alayım hem fiyat sorayım merak ettim bizimde 3000 den aşağı değildir. Yapacak bişey yok hayırlı güzel haberlerle dönelim de tek.

Vallahi zor oluyor ama yasak olmayınca durduramıyorum son aylar yasaklıcam yoksa erken dogum yaparım

Çok rahatladım bu yorumunla ya. Gerçekten de çoğu şeyi yanlış biliyorlar, tamam tecrübeniz yaşanmışlığınız var ama bazı şeyleri de unutmuşsunuz be diyesin geliyor
Yani 6 aya kadar su vermeyin diyorlar ama bizim doğumlar yaza denk gelicek ve benim memleketim yazın kavruluyor,yani az bişey verebilirim diye düşünüyorum...
Ben ayını hesaplayarak temmuz agustos döneminde özellikle hem kısa kol hem sıfır kol alıyorum. Yazın bunaltıcı oluyor bize nasıl bunaltıcıysa bebeklere de bi o kader bunaltıcı olacak hele emzirirken
Ya bende bunu sorucaktım sizce yaz için yani ilk 3 ay için bir tane 10 lu hastane çıkışı,2 tane 5 li hastane çıkışı ,ve kolsuz zıbınlar yeterli olmaz mı ya..
Bende yarın arayım hem randevu alayım hem fiyat sorayım merak ettim bizimde 3000 den aşağı değildir. Yapacak bişey yok hayırlı güzel haberlerle dönelim de tek.
Bişey sorucam ben daha 6 haftalıkken kadın doğum doktorum detaylı için randevu ye yönlendirdi beni randevu aldım ve ona göstericem yine..detaylı sonucunu illa perinatologa mı göstermek gerekiyor öyle bişey söylemedi doktor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…