Erkeklerde sanırım psikolojik etkisi oluyormus aynı durum bizde de mevcutYasak değil canım. Benim hormonlar coşmuştu en son doktora onu sordum doktorum da gayet normal istek artışı o yüzden haftada 1 kez girebilirsiniz ilişkiye dedi eşime bakarak (eşim de o sırada hiç göz göze bile gelmiyor adamla) ama ne zaman yanaşsam eşim ' saçmalama biz hamileyiz' diye kaçıyor
Canım detaylıyı zaten ya perinatolog yada radyolog yapıyor normal kadın doğumlular onunda eğitimini belgesini almadıysa yapmıyor ayrıca cihazları da daha gelişmiş oluyor. Senin randevuyu aldığın ve gideceğin yerde muhtemelen perinatolog olacak onun verdiği sonucu kendi kadın doğumuna göstercen ya bilgisayara not alacak yada dosyana eklicekYani 6 aya kadar su vermeyin diyorlar ama bizim doğumlar yaza denk gelicek ve benim memleketim yazın kavruluyor,yani az bişey verebilirim diye düşünüyorum...
Ya bende bunu sorucaktım sizce yaz için yani ilk 3 ay için bir tane 10 lu hastane çıkışı,2 tane 5 li hastane çıkışı ,ve kolsuz zıbınlar yeterli olmaz mı ya..
Bişey sorucam ben daha 6 haftalıkken kadın doğum doktorum detaylı için randevu ye yönlendirdi beni randevu aldım ve ona göstericem yine..detaylı sonucunu illa perinatologa mı göstermek gerekiyor öyle bişey söylemedi doktor...
Ay evet özellikle ilk gebelikse babada da bazı semptomlar oluyor ve doğumdan sonrada bi süre devam ediyor. sonraki gebeliklerde geçiyor o semptomlarErkeklerde sanırım psikolojik etkisi oluyormus aynı durum bizde de mevcut
Bizim burda detaylı ultrasona radyolog bakıyor ve sonucu kadın doğum uzmanına atıyor,kadın doğum uzmanı değerlendiriyor...devlet hastanesinde muayene oluyorum perinatolog yok ,hatta ilde sadece özel bir hastanede bi tane var diye biliyorum..Canım detaylıyı zaten ya perinatolog yada radyolog yapıyor normal kadın doğumlular onunda eğitimini belgesini almadıysa yapmıyor ayrıca cihazları da daha gelişmiş oluyor. Senin randevuyu aldığın ve gideceğin yerde muhtemelen perinatolog olacak onun verdiği sonucu kendi kadın doğumuna göstercen ya bilgisayara not alacak yada dosyana eklicek
Cok anlamsız geliyor acaba destek aldırmak gerekir mi o kadar uzun sürecegını tahmin etmiyordumAy evet özellikle ilk gebelikse babada da bazı semptomlar oluyor ve doğumdan sonrada bi süre devam ediyor. sonraki gebeliklerde geçiyor o semptomlar
Onların psikolojisiyle bile biz uğraşıyoruz yCok anlamsız geliyor acaba destek aldırmak gerekir mi o kadar uzun sürecegını tahmin etmiyordum
Benimki bu gün elime vurdu dışardan da hissettim artık ederim heraldeDetaylıya gidince diğer doktora bunu da sorarım bende bir iki gündür hissediyorum ama sert tekmeler değil henüz
Banada herkes hiç göstermiyosun diyo. Hatta 75 kiloyken sen 65 falansındır kandırma diyen oluyor.Beni en iyi sen anlarsın benimde boyum 171 kilom 52ydi hamile kalmadan önce bi deri bir kemik bizim ideal kilo 60 61 kiloya 61 kilo bi oldum fiziğim çok düzgün şuan olması gerektiği gibi hani bundan sonra alacağım böyle hamilelik kilosu gibi hissediyorum peki senin kemikler falan mı ağır benim bi tanıdığım boyu 170 senin gibi kilosu 72 zayıf duruyor hatta ben çok sasiriyordum dogum yaptığı için sadece bel bölgesinde hafif yağ kalmis
Allah seni napmasin en sonunda şu gaz kısmına çok güldüm yaBen hep sıkıntılıyım ya bulantı halsizlik çatı ağrısı bel ağrısı karın ağrısı hiçbi şeyim olmasa gazım oluyo yatağa girdiğimde, asla yeltenemiyorum
Harbiden kemiklerin ağır demek ki benim hafif olunca şuan çok iyi forma geldim benim 75 80 kilo demek tombik bir şey olmam demekBanada herkes hiç göstermiyosun diyo. Hatta 75 kiloyken sen 65 falansındır kandırma diyen oluyor.
Ama şuan 86 belli ediyor artık karnımda büyüyünce tospik bişe oldum bana göreama gören yine hala iyisin diyo
Canım o haftalarda pıt pıt şeklinde oluyor 22.haftanin yarısında sert hissettim ben 2 3 kere ve disardan da belli oluyordu senin daha erken benceDetaylıya gidince diğer doktora bunu da sorarım bende bir iki gündür hissediyorum ama sert tekmeler değil henüz
Olsun canım benimde ilk gebelikte radyolog bakmıştı baya yine 30-35 dk baktı hatta doğumdan sonra kalça çıkıklığı vs rutin kontroller içinde ona götürmüştüm. Bu gebelikte bide perinatolog deneyeyim dedim bendeBizim burda detaylı ultrasona radyolog bakıyor ve sonucu kadın doğum uzmanına atıyor,kadın doğum uzmanı değerlendiriyor...devlet hastanesinde muayene oluyorum perinatolog yok ,hatta ilde sadece özel bir hastanede bi tane var diye biliyorum..
valla bi ara ciddi sıkıntılar yaşamıştık ne yalan söyleyim artık sorgulamaya başlamıştım tamamen psikolojik erkeklerde bu durum sonra zamanla geçti ama zamandan kastım doğumdan sonra 6 ay kadar sürdüCok anlamsız geliyor acaba destek aldırmak gerekir mi o kadar uzun sürecegını tahmin etmiyordum
inşallah canım baya hissediyorum artık ama daha bir iki gündür tabi umarım haftaya tamamen güçlü gelirBenimki bu gün elime vurdu dışardan da hissettim artık ederim heralde
İçerden ediyorsa sıkıntı yoktur 1 haftaya güçlenir inşaAllah
aslında ikinci gebelik olduğunu ve kızımda bu haftalarda çoktan tekmeleri hissetmiş olduğumu düşününce geç bile kaldı gibi geliyor ama anladımki bu gebelik durumları kaçıncı gebelik olduğuna bakmıyor her hamilelik bebek kendine özel has ilerliyorCanım o haftalarda pıt pıt şeklinde oluyor 22.haftanin yarısında sert hissettim ben 2 3 kere ve disardan da belli oluyordu senin daha erken bence
Evet canım büyüklerden duyduğum kadarıyla dogum bile öyleymiş hepsi birbirinden farklı oluyormuş en basiti annem ilk sezeryan ikinci çocuğunu normal doğurmuş düşünOlsun canım benimde ilk gebelikte radyolog bakmıştı baya yine 30-35 dk baktı hatta doğumdan sonra kalça çıkıklığı vs rutin kontroller içinde ona götürmüştüm. Bu gebelikte bide perinatolog deneyeyim dedim bendesen randevuyu radyologa aldın ozaman dimi
valla bi ara ciddi sıkıntılar yaşamıştık ne yalan söyleyim artık sorgulamaya başlamıştım tamamen psikolojik erkeklerde bu durum sonra zamanla geçti ama zamandan kastım doğumdan sonra 6 ay kadar sürdüsizde umarım okadar uzun sürmez
inşallah canım baya hissediyorum artık ama daha bir iki gündür tabi umarım haftaya tamamen güçlü gelir
aslında ikinci gebelik olduğunu ve kızımda bu haftalarda çoktan tekmeleri hissetmiş olduğumu düşününce geç bile kaldı gibi geliyor ama anladımki bu gebelik durumları kaçıncı gebelik olduğuna bakmıyor her hamilelik bebek kendine özel has ilerliyorinşallah haftaya iyice hissederim
Evet ben radyolog a aldım randevu ama detaylı bakılıyor en az 30 dk ..Olsun canım benimde ilk gebelikte radyolog bakmıştı baya yine 30-35 dk baktı hatta doğumdan sonra kalça çıkıklığı vs rutin kontroller içinde ona götürmüştüm. Bu gebelikte bide perinatolog deneyeyim dedim bendesen randevuyu radyologa aldın ozaman dimi
valla bi ara ciddi sıkıntılar yaşamıştık ne yalan söyleyim artık sorgulamaya başlamıştım tamamen psikolojik erkeklerde bu durum sonra zamanla geçti ama zamandan kastım doğumdan sonra 6 ay kadar sürdüsizde umarım okadar uzun sürmez
inşallah canım baya hissediyorum artık ama daha bir iki gündür tabi umarım haftaya tamamen güçlü gelir
aslında ikinci gebelik olduğunu ve kızımda bu haftalarda çoktan tekmeleri hissetmiş olduğumu düşününce geç bile kaldı gibi geliyor ama anladımki bu gebelik durumları kaçıncı gebelik olduğuna bakmıyor her hamilelik bebek kendine özel has ilerliyorinşallah haftaya iyice hissederim
Annenin iki doğumu arasında kaç yıl varEvet canım büyüklerden duyduğum kadarıyla dogum bile öyleymiş hepsi birbirinden farklı oluyormuş en basiti annem ilk sezeryan ikinci çocuğunu normal doğurmuş düşünhamileliktede öyle farklıymış kardeşimle benim davranışlarım o yüzden azcık daha sabret annesi
4 buçuk yılAnnenin iki doğumu arasında kaç yıl var
ay alemsin canım.Ama normal olanı bu bence. Hamilelik döneminde biz türk kadınları hemen annelik ruhuna bürünüyoruz sonrasında erkekler uzaklaşıyor eşlerinden maalesef.Ayyy benimkide kaçsa keşke 3 günden sonra başlıyor kaş göz yapmaya
Onunla çok alakası yok gayet iri kemikli bir bayanım ama benimde ağrıyor çat kemiğim, 2 de normal doğumum var. Görümcem mini minyon oda 2 normal doğurdu. Bilinç altına öyle girdirme. Allah bizleri doğuma uygun yaratmışAy bilemedim ben normal doğum zor yaparım bu gidişle 17. Haftada bunun derdine düştümMinyon bir şeyim zaten öyle geniş vücut hatlarım yok.
Canım benim de boyum 170 doktor bana max 80 ile kapatmamız lazım demişti 67 ile hamile kaldımHarbiden kemiklerin ağır demek ki benim hafif olunca şuan çok iyi forma geldim benim 75 80 kilo demek tombik bir şey olmam demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?