2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Erkeklerde sanırım psikolojik etkisi oluyormus aynı durum bizde de mevcut

Canım detaylıyı zaten ya perinatolog yada radyolog yapıyor normal kadın doğumlular onunda eğitimini belgesini almadıysa yapmıyor ayrıca cihazları da daha gelişmiş oluyor. Senin randevuyu aldığın ve gideceğin yerde muhtemelen perinatolog olacak onun verdiği sonucu kendi kadın doğumuna göstercen ya bilgisayara not alacak yada dosyana eklicek

Bizim burda detaylı ultrasona radyolog bakıyor ve sonucu kadın doğum uzmanına atıyor,kadın doğum uzmanı değerlendiriyor...devlet hastanesinde muayene oluyorum perinatolog yok ,hatta ilde sadece özel bir hastanede bi tane var diye biliyorum..

Ay evet özellikle ilk gebelikse babada da bazı semptomlar oluyor ve doğumdan sonrada bi süre devam ediyor. sonraki gebeliklerde geçiyor o semptomlar
Cok anlamsız geliyor acaba destek aldırmak gerekir mi o kadar uzun sürecegını tahmin etmiyordum

Banada herkes hiç göstermiyosun diyo. Hatta 75 kiloyken sen 65 falansındır kandırma diyen oluyor.
Ama şuan 86 belli ediyor artık karnımda büyüyünce tospik bişe oldum bana göre ama gören yine hala iyisin diyo

Ben hep sıkıntılıyım ya bulantı halsizlik çatı ağrısı bel ağrısı karın ağrısı hiçbi şeyim olmasa gazım oluyo yatağa girdiğimde, asla yeltenemiyorum
Allah seni napmasin en sonunda şu gaz kısmına çok güldüm ya olsun olabilir normal şeyler eşiniz saygı gösteriyorsa en güzeli o ama

Banada herkes hiç göstermiyosun diyo. Hatta 75 kiloyken sen 65 falansındır kandırma diyen oluyor.
Ama şuan 86 belli ediyor artık karnımda büyüyünce tospik bişe oldum bana göre ama gören yine hala iyisin diyo
Harbiden kemiklerin ağır demek ki benim hafif olunca şuan çok iyi forma geldim benim 75 80 kilo demek tombik bir şey olmam demek

Olsun canım benimde ilk gebelikte radyolog bakmıştı baya yine 30-35 dk baktı hatta doğumdan sonra kalça çıkıklığı vs rutin kontroller içinde ona götürmüştüm. Bu gebelikte bide perinatolog deneyeyim dedim bende sen randevuyu radyologa aldın ozaman dimi
Cok anlamsız geliyor acaba destek aldırmak gerekir mi o kadar uzun sürecegını tahmin etmiyordum
valla bi ara ciddi sıkıntılar yaşamıştık ne yalan söyleyim artık sorgulamaya başlamıştım tamamen psikolojik erkeklerde bu durum sonra zamanla geçti ama zamandan kastım doğumdan sonra 6 ay kadar sürdü sizde umarım okadar uzun sürmez
Benimki bu gün elime vurdu dışardan da hissettim artık ederim heralde
İçerden ediyorsa sıkıntı yoktur 1 haftaya güçlenir inşaAllah
inşallah canım baya hissediyorum artık ama daha bir iki gündür tabi umarım haftaya tamamen güçlü gelir
Canım o haftalarda pıt pıt şeklinde oluyor 22.haftanin yarısında sert hissettim ben 2 3 kere ve disardan da belli oluyordu senin daha erken bence
aslında ikinci gebelik olduğunu ve kızımda bu haftalarda çoktan tekmeleri hissetmiş olduğumu düşününce geç bile kaldı gibi geliyor ama anladımki bu gebelik durumları kaçıncı gebelik olduğuna bakmıyor her hamilelik bebek kendine özel has ilerliyor inşallah haftaya iyice hissederim

Evet canım büyüklerden duyduğum kadarıyla dogum bile öyleymiş hepsi birbirinden farklı oluyormuş en basiti annem ilk sezeryan ikinci çocuğunu normal doğurmuş düşün hamileliktede öyle farklıymış kardeşimle benim davranışlarım o yüzden azcık daha sabret annesi

Evet ben radyolog a aldım randevu ama detaylı bakılıyor en az 30 dk ..

Annenin iki doğumu arasında kaç yıl var

Ay bilemedim ben normal doğum zor yaparım bu gidişle 17. Haftada bunun derdine düştüm Minyon bir şeyim zaten öyle geniş vücut hatlarım yok.
Onunla çok alakası yok gayet iri kemikli bir bayanım ama benimde ağrıyor çat kemiğim, 2 de normal doğumum var. Görümcem mini minyon oda 2 normal doğurdu. Bilinç altına öyle girdirme. Allah bizleri doğuma uygun yaratmış

Harbiden kemiklerin ağır demek ki benim hafif olunca şuan çok iyi forma geldim benim 75 80 kilo demek tombik bir şey olmam demek
Canım benim de boyum 170 doktor bana max 80 ile kapatmamız lazım demişti 67 ile hamile kaldım 60 a inmeye çalışıyordum o sırada ama inememiştim
İlkinde 61 ile hamile kalıp 78 ile doğuma girmiştim bu kez 13 kiloda kapatmam lazım ama şimdiden 72-73 bandındayım nasıl olacak bakalım. Hayatımda hiç 80 i de görmemiştim bir de ben sonrasında da çok zor kilo veriyorum emzirmeme rağmen 1 sene sonra ancak 61 e inmiştim büyük çabalar sonucu diyetler sporlar vs neyse bakalım hayırlısı yani velhasıl kelam zayıflığının tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…