- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Benimki gibiyse değerleriniz evet bir sorun yokYani sorun yok mu
Maşallah normalde pek yanaşmıyor doktorlar iyi ilkini sezaryen yapıp ikinciyi normal yaptırmışlar4 buçuk yıl
Açıkcası ben 10 lı takımlardan hiç almayı düşünmüyorum. İnce örtüsü, agız mendili vs kendimiz yapacağız. Parçanın çok olmasını değil de kıyafetin çok olmasını önemsedim. Kusma vs den dolayı sürekli bi değişim halinde olunacak çünkü. Bir kaç tane yeni alacagım ama ablam ve yakın arkadaslarımdan da kıyafet verenler olacagı için ilk aylarda kıyafet almayı abartmayacağım en cabuk büyüdükleri aylar oldugundan. Sizin etrafınızda böyle verecek olan yoksa verdiğiniz sayılar yeterli gibi geldi.Ya bende bunu sorucaktım sizce yaz için yani ilk 3 ay için bir tane 10 lu hastane çıkışı,2 tane 5 li hastane çıkışı ,ve kolsuz zıbınlar yeterli olmaz mı ya..
Şükür etmeliyim o zaman degil mi uzaklaşmadıgı içinay alemsin canım.Ama normal olanı bu bence. Hamilelik döneminde biz türk kadınları hemen annelik ruhuna bürünüyoruz sonrasında erkekler uzaklaşıyor eşlerinden maalesef.
Hadi sizde kilo varmış normal olması gereken kadar bende kiloda yoktu doktor 10 kilo almama izin verdi şimdiden 9 kilo aldım zatenCanım benim de boyum 170 doktor bana max 80 ile kapatmamız lazım demişti 67 ile hamile kaldım60 a inmeye çalışıyordum o sırada ama inememiştim
İlkinde 61 ile hamile kalıp 78 ile doğuma girmiştim bu kez 13 kiloda kapatmam lazım ama şimdiden 72-73 bandındayım nasıl olacak bakalım. Hayatımda hiç 80 i de görmemiştimbir de ben sonrasında da çok zor kilo veriyorum emzirmeme rağmen 1 sene sonra ancak 61 e inmiştim büyük çabalar sonucu diyetler sporlar vs neyse bakalım hayırlısı yani velhasıl kelam zayıflığının tadını çıkar
Doktor kendine guveniyormus annem şimdiki bilgim olsa yapmam dediMaşallah normalde pek yanaşmıyor doktorlar iyi ilkini sezaryen yapıp ikinciyi normal yaptırmışlarbana doktor arası yakın diye sanırım hiç normal doğum ihtimaline girmedi direk sezaryen günü 6 Mayıs dedi
Benimki ilk hamilesin çocuğa zarar vermeyelim falan dedi saçmalama zararı olsa yasak olurdu dedim o zamandan beri eskisi gibiyiz yoksa bi es verseydim aaa aslında evet zararı olabilir gibisinden uzaklasabilirdi belkide..ay alemsin canım.Ama normal olanı bu bence. Hamilelik döneminde biz türk kadınları hemen annelik ruhuna bürünüyoruz sonrasında erkekler uzaklaşıyor eşlerinden maalesef.
Ben de istesem bir haftada 10 kilo alırımHadi sizde kilo varmış normal olması gereken kadar bende kiloda yoktu doktor 10 kilo almama izin verdi şimdiden 9 kilo aldım zatenyok diyetisyene gönderirim falan dedi de bebege zararı yoksa ben halimden memnunum..
Allah allah neden zor veriyorsun acaba dayanamayıp yiyiyor musun yemek yoksa metabolizmayla mi alakaliben Şuan istesem 10 kilo birden veririm ama kilo alamam istesem benimde öyle ters bir şeyim var zaten kilo almak daha zormuş kilo vermek almaya gore kolaymış
Aynı şeyi düşündüm ozamanın şartlarını da düşününce aslında cesaret yaniDoktor kendine guveniyormus annem şimdiki bilgim olsa yapmam dedi
Doktorun dikisi iyiymiş iyi de bi doktormus o yüzden doktorun kendi tercihiymis
Hay maşallah doğacağı gün belliymis senin bana tarih veren yok daha
Hee anladım canım gerçekten hamur işleri de güzelBen de istesem bir haftada 10 kilo alırımmetabolizmam çok yavaş bir de çok ödem tutuyormuş vücudum 3-4 kilo ödemim çıkıyordu hep diyetisyendeki analizlerde. Çok yemek yemiyorum aslında ama tatlı ve hamur işi seviyorum onlar da direkt kilo yapıyor zaten
Kız işte ben 5.ayima yeni girdim derken meğersem 6.ayima girmisim gibi olduAynı şeyi düşündüm ozamanın şartlarını da düşününce aslında cesaret yani
Ay evet senin karıştı durum şimdi normal doğum tarihi iki hafta ileriden hesaplanacak sezaryen ihtimali de var demiş oda olursa iki haftada öyle saycan 38 hafta gibi alsa e sen baya baya şimdikine göre 1 ay önce doğurmuş olcangene Allah gönlüne göre versin tabi gönlünde nasıl doğum varsa öyle olsun inşallah ama amaç bebeğine sağlıkla kavuşmak olunca normal sezaryen farketmiyor
O kocalardaki eşini eş olarak görme değil artık anne olarak görme durumu işte. İki cinsiyette de geçerli bu durum ama ilk çocuğu kız bebek olan babalarda durum biraz daha ağır geçiyor. Hani eşini cinsellik olarak değil kutsal olarak görüyor. Adamların elinde de değil tamamen psikolojik durumları. Bizde o durum 6 ay kadar sürmüştü. Bu sefer benden uzaklaştı kiloda aldım ondan mı acaba eskisi gibide değil vücudum hatta başka biri mi var a kadar gidiyor düşünceler ister istemez.Benimki ilk hamilesin çocuğa zarar vermeyelim falan dedi saçmalama zararı olsa yasak olurdu dedim o zamandan beri eskisi gibiyiz yoksa bi es verseydim aaa aslında evet zararı olabilir gibisinden uzaklasabilirdi belkide..
Birde burda bazıları soruyor sitede görüyorum dogurduktan sonra eşim uzaklaştı eskisi gibi değil falan diye ona nasıl çözüm önlem bulmaz veya ne farklı oluyor bilmiyorum
Mayıs annesi diye gelip nisan hatta mart annesi olmak nasıl bi duyguKız işte ben 5.ayima yeni girdim derken meğersem 6.ayima girmisim gibi olduinternetten hesapladım 28 Nisan dpgum gözüküyor da 40 dolmaz zaten tam 14 Nisan vs derken marta kadar yolu var
Ciddi misiiinnKız işte ben 5.ayima yeni girdim derken meğersem 6.ayima girmisim gibi olduinternetten hesapladım 28 Nisan dpgum gözüküyor da 40 dolmaz zaten tam 14 Nisan vs derken marta kadar yolu var
Yaa bu benim de favorilerimdeeMAHFEL %100 Pamuklu 3'lü Organik Baskılı Çıtçıtlı Bebek Body Zıbın - Fiyatı, Yorumları
MAHFEL %100 Pamuklu 3'lü Organik Baskılı Çıtçıtlı Bebek Body Zıbın yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
golden-snitch nasıl ama
Senin durum çok iyi ya ne güzelKız işte ben 5.ayima yeni girdim derken meğersem 6.ayima girmisim gibi olduinternetten hesapladım 28 Nisan dpgum gözüküyor da 40 dolmaz zaten tam 14 Nisan vs derken marta kadar yolu var
O kocalardaki eşini eş olarak görme değil artık anne olarak görme durumu işte. İki cinsiyette de geçerli bu durum ama ilk çocuğu kız bebek olan babalarda durum biraz daha ağır geçiyor. Hani eşini cinsellik olarak değil kutsal olarak görüyor. Adamların elinde de değil tamamen psikolojik durumları. Bizde o durum 6 ay kadar sürmüştü. Bu sefer benden uzaklaştı kiloda aldım ondan mı acaba eskisi gibide değil vücudum hatta başka biri mi var a kadar gidiyor düşünceler ister istemez.
Sadece eş te de değil yeni annede de durum farklı değil bebeğe yetememe düşüncesi süt geldi gelmedi derdi lohusa sendromu bebeğin kontrolleri vs liste uzayıp gidiyor.
Herşey düzeliyor eskisi gibi oluyor ama o süreç biraz zorluyor tabi yani bizde durum böyleydi en azından.
Beni anlamama sebebinizi anladımMayıs annesi diye gelip nisan hatta mart annesi olmak nasıl bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?