- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Hiç olmadığım kadar hatta perinatoloji değilde kendi gittiğim son doktorumun ultrason fotosuna baktım ben 15 haftalikken gitmiştim ultrasonda 19 yaziyor şok oldum doktorda bir şey demedkCiddi misiiinn
Ya okurken tüylerim diken diken oldu. Evet hatırlıyorum bu bebeği daha çok eşin için istiyordun. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım çok çok üzüldüm gerçekten. Allahın izniyle geçecek herşey düzelecek sonra bebeğini beşiğinde izlerken ben seni doğurmak için neler yaşadım diyeceksin ikinizde sağlıkla atlatacaksınız bu süreci kalpten inanıyorum buna. Dualarım seninle canım Rabbim seni evlatlarına eşine bağışlasın evlatlarını beraber sağlıkla büyüteceğiniz nice uzun ömürleriniz olsunBeni bilen tanıyanlarınız var en başından beri savaş veriyorum bebeğimi kaybetmemek için devamlı kanama ve 5 ayım bitti iğne tedavisi artık daha ne olabilir yıldım derken bi anda içimde büyüttüğüm bebeğimin benim katilim olabileceğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı uzun zamandır giremiyorum çünkü iyi değilim panik atak hastası oldum ataklar geçiriyorum devamlı ölümle burun buruna yaşamak beni günden güne eritiyor 3 tane daha çocuğum var ve daha 27 yaşındayım plesenta perkreata olduğu anlaşıldı daha önce bu durumun adını bile duymamışken şimdi bununla yaşamayı hazmetmeye çalışıyorum nolur bana dua edin hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah. Ameliyat çok zorlu ve İzmir de sadece 3 doktor yapıyor doktora ulaşmaya çalıştım 9 ocağa randevu aldım ancak günler geçmiyor Allah içime ferahlık versin kızlar gece dualarınızda ihmal etmeyin yaşamak istiyorum çocuklarımın babası yok zaten ikinci evliliğimden bu bebeğimde öksüz yetim kalsınlar istemiyorum çok kötüyüm belki mesajlarınıza bile cevap veremem durduğum yerde duramaz oldum hepinize kolay doğumlar sağlıklı doğumlar versin rabbim beni de geride kalan çocuklarıma bağışlasın
Amin inşallah bunları duymaya o ana bir an önce gitmeye o kadar ihtiyacım var ki yemekten içmekten kesildimYa okurken tüylerim diken diken oldu. Evet hatırlıyorum bu bebeği daha çok eşin için istiyordun. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım çok çok üzüldüm gerçekten. Allahın izniyle geçecek herşey düzelecek sonra bebeğini beşiğinde izlerken ben seni doğurmak için neler yaşadım diyeceksin ikinizde sağlıkla atlatacaksınız bu süreci kalpten inanıyorum buna. Dualarım seninle canım Rabbim seni evlatlarına eşine bağışlasın evlatlarını beraber sağlıkla büyüteceğiniz nice uzun ömürleriniz olsun
Gerçekten üzücü olmuştu fazlaca kavga gürültü olmuştu çok şükür geçti bitti hepsi Allah bidaha da kimseye yaşatmasın inşallahİnşallah bir daha sanada kimseye yasatmaz bu durumu üzücü ben heralde çok üzülürdüm
bizde ne bilelim mayıs annesi sanıyorduk seni alttan alttan götürmüş bebiş işiBeni anlamama sebebinizi anladımben hareket hissediyorum derken bana bağırsak hareketidir o dediğiniz günleri vayyy bee hicte cakmamisim durumu ama ne bileyim üstüne adet gorecegimi
İşin şakası bi yana bence çok güzel bir duygu kavuşmam yakinlastisadece bilmeden sigara içiyordum ona üzüldüm
canım geçmiş olsun. inşallah sen de çocukların da sağlıklı olursunuz. sen yazınca internette okudum biraz. ameliyatla sanki çözülcek bişey gibi. inşallah sorunsuz atlatırsınBeni bilen tanıyanlarınız var en başından beri savaş veriyorum bebeğimi kaybetmemek için devamlı kanama ve 5 ayım bitti iğne tedavisi artık daha ne olabilir yıldım derken bi anda içimde büyüttüğüm bebeğimin benim katilim olabileceğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı uzun zamandır giremiyorum çünkü iyi değilim panik atak hastası oldum ataklar geçiriyorum devamlı ölümle burun buruna yaşamak beni günden güne eritiyor 3 tane daha çocuğum var ve daha 27 yaşındayım plesenta perkreata olduğu anlaşıldı daha önce bu durumun adını bile duymamışken şimdi bununla yaşamayı hazmetmeye çalışıyorum nolur bana dua edin hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah. Ameliyat çok zorlu ve İzmir de sadece 3 doktor yapıyor doktora ulaşmaya çalıştım 9 ocağa randevu aldım ancak günler geçmiyor Allah içime ferahlık versin kızlar gece dualarınızda ihmal etmeyin yaşamak istiyorum çocuklarımın babası yok zaten ikinci evliliğimden bu bebeğimde öksüz yetim kalsınlar istemiyorum çok kötüyüm belki mesajlarınıza bile cevap veremem durduğum yerde duramaz oldum hepinize kolay doğumlar sağlıklı doğumlar versin rabbim beni de geride kalan çocuklarıma bağışlasın
Herşeyin güzel olacağına inan buna kalpten inan hep dua et Rabbim o üç çocuğunun yüzü suyu hürmetine yardım edecektir. 9 ocakta kontrol olup ona göre mi ameliyat planlanacak hangi doktora aldın randevunuAmin inşallah bunları duymaya o ana bir an önce gitmeye o kadar ihtiyacım var ki yemekten içmekten kesildim
Evet ameliyatta rahmimi alcaklar idrar torbam ve kalın bağırsağımdan da işlem görebilirim doktorunu bulmak sorunmuş zaten ama riskleri de göz önünde bulundurunca normal bi sezeryan olmucak bunun bilinci beni yıprattı ölmekten korkuyorumcanım geçmiş olsun. inşallah sen de çocukların da sağlıklı olursunuz. sen yazınca internette okudum biraz. ameliyatla sanki çözülcek bişey gibi. inşallah sorunsuz atlatırsın
9 ocakta Ege inişinde teksin hoca varmış özel ona aldım randevu bebeği şuan almazlarmış ama herhangi bi kanama da 30 dakika içinde hastanede olmam gerekliymiş yoksa kan kaybından ölebilirmişim 30dan sonra alıcaklar bebeği inşallah bi kanama olmaz da o güne kadar planlı bi ameliyata girerimHerşeyin güzel olacağına inan buna kalpten inan hep dua et Rabbim o üç çocuğunun yüzü suyu hürmetine yardım edecektir. 9 ocakta kontrol olup ona göre mi ameliyat planlanacak hangi doktora aldın randevunu
Gidip gidebileceğin en iyi yer diyebilirim canım Ege Üniversitesinden üstelik öğretim üyesinden takipli olursan sonrası içinde çok daha iyi olur işin. 30 haftadan sonra bebeği aldıklarında kısa bi sürede olsa kuvezde kalacak İzmir’de prematüre bebeğe bakacak Ege üniversitesinden daha iyi yer yok özeller de dahil buna. Ben kızımda özel muayenesi olan bi profesöre gidiyordum hem kendisi hem eşi kadın doğum uzmanı. erken doğum durumu olunca beni doktorum yönlendirdi egeye kendi çocuğunun erken doğumunu bile orada yaptırmış orda kuveze girsin diye.9 ocakta Ege inişinde teksin hoca varmış özel ona aldım randevu bebeği şuan almazlarmış ama herhangi bi kanama da 30 dakika içinde hastanede olmam gerekliymiş yoksa kan kaybından ölebilirmişim 30dan sonra alıcaklar bebeği inşallah bi kanama olmaz da o güne kadar planlı bi ameliyata girerim
Erken yumurtlamışsın demekkiHiç olmadığım kadar hatta perinatoloji değilde kendi gittiğim son doktorumun ultrason fotosuna baktım ben 15 haftalikken gitmiştim ultrasonda 19 yaziyor şok oldum doktorda bir şey demedk
Canım benim çok geçmiş olsun umarım böyle böyle yaşamıştım dediğin günler gelir hepsi geride kalır sağlıkla sıhhatle atlatırsınBeni bilen tanıyanlarınız var en başından beri savaş veriyorum bebeğimi kaybetmemek için devamlı kanama ve 5 ayım bitti iğne tedavisi artık daha ne olabilir yıldım derken bi anda içimde büyüttüğüm bebeğimin benim katilim olabileceğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı uzun zamandır giremiyorum çünkü iyi değilim panik atak hastası oldum ataklar geçiriyorum devamlı ölümle burun buruna yaşamak beni günden güne eritiyor 3 tane daha çocuğum var ve daha 27 yaşındayım plesenta perkreata olduğu anlaşıldı daha önce bu durumun adını bile duymamışken şimdi bununla yaşamayı hazmetmeye çalışıyorum nolur bana dua edin hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah. Ameliyat çok zorlu ve İzmir de sadece 3 doktor yapıyor doktora ulaşmaya çalıştım 9 ocağa randevu aldım ancak günler geçmiyor Allah içime ferahlık versin kızlar gece dualarınızda ihmal etmeyin yaşamak istiyorum çocuklarımın babası yok zaten ikinci evliliğimden bu bebeğimde öksüz yetim kalsınlar istemiyorum çok kötüyüm belki mesajlarınıza bile cevap veremem durduğum yerde duramaz oldum hepinize kolay doğumlar sağlıklı doğumlar versin rabbim beni de geride kalan çocuklarıma bağışlasın
Canım çok çok geçmiş olsun, dualarım seninle inşallah hemencecik atlatacaksin bu süreçleri ve sen de sağlıklı bebeğin de sağlıklı şekilde devam edeceksinizBeni bilen tanıyanlarınız var en başından beri savaş veriyorum bebeğimi kaybetmemek için devamlı kanama ve 5 ayım bitti iğne tedavisi artık daha ne olabilir yıldım derken bi anda içimde büyüttüğüm bebeğimin benim katilim olabileceğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı uzun zamandır giremiyorum çünkü iyi değilim panik atak hastası oldum ataklar geçiriyorum devamlı ölümle burun buruna yaşamak beni günden güne eritiyor 3 tane daha çocuğum var ve daha 27 yaşındayım plesenta perkreata olduğu anlaşıldı daha önce bu durumun adını bile duymamışken şimdi bununla yaşamayı hazmetmeye çalışıyorum nolur bana dua edin hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah. Ameliyat çok zorlu ve İzmir de sadece 3 doktor yapıyor doktora ulaşmaya çalıştım 9 ocağa randevu aldım ancak günler geçmiyor Allah içime ferahlık versin kızlar gece dualarınızda ihmal etmeyin yaşamak istiyorum çocuklarımın babası yok zaten ikinci evliliğimden bu bebeğimde öksüz yetim kalsınlar istemiyorum çok kötüyüm belki mesajlarınıza bile cevap veremem durduğum yerde duramaz oldum hepinize kolay doğumlar sağlıklı doğumlar versin rabbim beni de geride kalan çocuklarıma bağışlasın
Ayyy inanamiyorum harbiden imzamda denk gelmesi tam nokta atış olmuşGerçekten üzücü olmuştu fazlaca kavga gürültü olmuştu çok şükür geçti bitti hepsi Allah bidaha da kimseye yaşatmasın inşallah
Bu arada tam da bu konuları konuşurken senin hamilelik imzandaki açıklamanın üstüne tam gelmesi
bizde ne bilelim mayıs annesi sanıyorduk seni alttan alttan götürmüş bebiş işi
Aslında olay şöyle oldu ben temmuzda yumurtlama takibi yaptım 2 kere yumurtladim adetten hemen sonra birde adetten 2 hafta önce nerdeyse ard arda yumurtladim gibi bir şey oldu 1 hafta aralıkla.. meğersem o 2.si tutmuş. Ben ağustosun 1inde kan verdim beta 0dı. Meğersem o 2.yumurta ağustosun 4unde dollenmis arastirdigima göre o yüzden de ben 4 ağustosta adet oldum sanarken ya yerleşme kanaması veya vücutta anlamadı bir şeyler olduErken yumurtlamışsın demekki
Inanamiyorum canım Allahtan ümidini kesme.. dualarımızda olacaksın Allah yardımcın olsunBeni bilen tanıyanlarınız var en başından beri savaş veriyorum bebeğimi kaybetmemek için devamlı kanama ve 5 ayım bitti iğne tedavisi artık daha ne olabilir yıldım derken bi anda içimde büyüttüğüm bebeğimin benim katilim olabileceğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı uzun zamandır giremiyorum çünkü iyi değilim panik atak hastası oldum ataklar geçiriyorum devamlı ölümle burun buruna yaşamak beni günden güne eritiyor 3 tane daha çocuğum var ve daha 27 yaşındayım plesenta perkreata olduğu anlaşıldı daha önce bu durumun adını bile duymamışken şimdi bununla yaşamayı hazmetmeye çalışıyorum nolur bana dua edin hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah. Ameliyat çok zorlu ve İzmir de sadece 3 doktor yapıyor doktora ulaşmaya çalıştım 9 ocağa randevu aldım ancak günler geçmiyor Allah içime ferahlık versin kızlar gece dualarınızda ihmal etmeyin yaşamak istiyorum çocuklarımın babası yok zaten ikinci evliliğimden bu bebeğimde öksüz yetim kalsınlar istemiyorum çok kötüyüm belki mesajlarınıza bile cevap veremem durduğum yerde duramaz oldum hepinize kolay doğumlar sağlıklı doğumlar versin rabbim beni de geride kalan çocuklarıma bağışlasın
Olsun sen yine kal burda biz seni Mayıs annesi olarak kabullendikAslında olay şöyle oldu ben temmuzda yumurtlama takibi yaptım 2 kere yumurtladim adetten hemen sonra birde adetten 2 hafta önce nerdeyse ard arda yumurtladim gibi bir şey oldu 1 hafta aralıkla.. meğersem o 2.si tutmuş. Ben ağustosun 1inde kan verdim beta 0dı. Meğersem o 2.yumurta ağustosun 4unde dollenmis arastirdigima göre o yüzden de ben 4 ağustosta adet oldum sanarken ya yerleşme kanaması veya vücutta anlamadı bir şeyler oldubu arada yani gerçekten şaka gibi bi olay
Çok geçmiş olsun canım Allah sana ve ailene bol sağlık sıhhat versinBeni bilen tanıyanlarınız var en başından beri savaş veriyorum bebeğimi kaybetmemek için devamlı kanama ve 5 ayım bitti iğne tedavisi artık daha ne olabilir yıldım derken bi anda içimde büyüttüğüm bebeğimin benim katilim olabileceğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı uzun zamandır giremiyorum çünkü iyi değilim panik atak hastası oldum ataklar geçiriyorum devamlı ölümle burun buruna yaşamak beni günden güne eritiyor 3 tane daha çocuğum var ve daha 27 yaşındayım plesenta perkreata olduğu anlaşıldı daha önce bu durumun adını bile duymamışken şimdi bununla yaşamayı hazmetmeye çalışıyorum nolur bana dua edin hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah. Ameliyat çok zorlu ve İzmir de sadece 3 doktor yapıyor doktora ulaşmaya çalıştım 9 ocağa randevu aldım ancak günler geçmiyor Allah içime ferahlık versin kızlar gece dualarınızda ihmal etmeyin yaşamak istiyorum çocuklarımın babası yok zaten ikinci evliliğimden bu bebeğimde öksüz yetim kalsınlar istemiyorum çok kötüyüm belki mesajlarınıza bile cevap veremem durduğum yerde duramaz oldum hepinize kolay doğumlar sağlıklı doğumlar versin rabbim beni de geride kalan çocuklarıma bağışlasın
Teşekkür ederimOlsun sen yine kal burda biz seni Mayıs annesi olarak kabullendikgitme biyere
Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kucağına aldığın ve neler yaşadım geçti gitti dediğin günler gelicek, dualarımızdasınBeni bilen tanıyanlarınız var en başından beri savaş veriyorum bebeğimi kaybetmemek için devamlı kanama ve 5 ayım bitti iğne tedavisi artık daha ne olabilir yıldım derken bi anda içimde büyüttüğüm bebeğimin benim katilim olabileceğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı uzun zamandır giremiyorum çünkü iyi değilim panik atak hastası oldum ataklar geçiriyorum devamlı ölümle burun buruna yaşamak beni günden güne eritiyor 3 tane daha çocuğum var ve daha 27 yaşındayım plesenta perkreata olduğu anlaşıldı daha önce bu durumun adını bile duymamışken şimdi bununla yaşamayı hazmetmeye çalışıyorum nolur bana dua edin hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah. Ameliyat çok zorlu ve İzmir de sadece 3 doktor yapıyor doktora ulaşmaya çalıştım 9 ocağa randevu aldım ancak günler geçmiyor Allah içime ferahlık versin kızlar gece dualarınızda ihmal etmeyin yaşamak istiyorum çocuklarımın babası yok zaten ikinci evliliğimden bu bebeğimde öksüz yetim kalsınlar istemiyorum çok kötüyüm belki mesajlarınıza bile cevap veremem durduğum yerde duramaz oldum hepinize kolay doğumlar sağlıklı doğumlar versin rabbim beni de geride kalan çocuklarıma bağışlasın
üzülme her şey çok güzel olacak. sen de sağ salim bütün yavrularına kavuşacaksın. üzülürsen daha çok stres olursun vücudunu da strese sokarsın. ne kadar mutlu düşünürsen o kadar iyi olurEvet ameliyatta rahmimi alcaklar idrar torbam ve kalın bağırsağımdan da işlem görebilirim doktorunu bulmak sorunmuş zaten ama riskleri de göz önünde bulundurunca normal bi sezeryan olmucak bunun bilinci beni yıprattı ölmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?