- 9 Mayıs 2022
- 3.913
- 3.522
- 83
Evet canım haklısın ara ara çöküyorum ara ara kendimi güçlü hissediyorum biraz karmaşık duygular içerisindeyim ameliyattan da çok korkuyorum sezeryandan korkuyorum derken bi anda karnımdan dikey açıcaklarını mesane ameliyatı gerek olursa bağırsak ameliyatı da yapılıcağını öğrenince çok daha fazla korktum ama ecel geldiyse her şekilde gidicez böyle düşünüp biraz rahatlıyorum sağol canım yazdıklarında içimi rahatlattı iyi ki varsınızGidip gidebileceğin en iyi yer diyebilirim canım Ege Üniversitesinden üstelik öğretim üyesinden takipli olursan sonrası içinde çok daha iyi olur işin. 30 haftadan sonra bebeği aldıklarında kısa bi sürede olsa kuvezde kalacak İzmir’de prematüre bebeğe bakacak Ege üniversitesinden daha iyi yer yok özeller de dahil buna. Ben kızımda özel muayenesi olan bi profesöre gidiyordum hem kendisi hem eşi kadın doğum uzmanı. erken doğum durumu olunca beni doktorum yönlendirdi egeye kendi çocuğunun erken doğumunu bile orada yaptırmış orda kuveze girsin diye.
Bu arada teksin hocaya iki kez gitmiştim doğumdan sonra rapor işi için. Biraz sert duruyor ama çok anlayışlı.
Allahın izniyle herhangi bi sıkıntı yaşamadan atlatırsın bu süreci sonrada planlı olarak sezaryene alınırsın herşey beklediğin ve umduğun gibi olur inşallah canım bizi de haberdar et durumlarından ağlayıp üzme kendini. Evde anne iyi değilse kimse iyi olmuyor hem karnındakini düşün hem diğer çocuklarını. Onlar için güçlü durmak zorundasın bunu en iyi sen bilirsin
Amin canım amiiinnnnnInanamiyorum canım Allahtan ümidini kesme.. dualarımızda olacaksın Allah yardımcın olsun
Sağolun kuzum rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahCanım çok çok geçmiş olsun, dualarım seninle inşallah hemencecik atlatacaksin bu süreçleri ve sen de sağlıklı bebeğin de sağlıklı şekilde devam edeceksinizkendini yıpratma bu süreçte, evet çok zor ama güçlü de olmalısın karnındaki yavrucak için, 3 tane miniğin için, kendin için. Pozitiflik çok önemli negatifi hiç düşünme hepimiz senin için dua edeceğiz
Çok çok geçmiş olsunEvet ameliyatta rahmimi alcaklar idrar torbam ve kalın bağırsağımdan da işlem görebilirim doktorunu bulmak sorunmuş zaten ama riskleri de göz önünde bulundurunca normal bi sezeryan olmucak bunun bilinci beni yıprattı ölmekten korkuyorum
Çok normal canım ruh hali dalgalanmalarının olması insanız sonuçta. Ama hep kötüyü düşünüp hep çökersen de olmaz toparla kendini güçlü olmaktan başka çaremiz yok bizim anneler olarak. Sen evde mutsuz olup ağlarsan atak geçirirsen diğer çocukların da korkacak onlar da mutsuz olacak. Az önce birinin konusunu okudum 35 te mi ne almışlar bebeği 8 gün tedbir amaçlı kuvezde kalmış kadının da rahmi filan alınmış 2 gün hastanede kalıp taburcu olmuş bebeğinde eve gelmiş herşey yolunda yazmış. Darısı başına Allahın izniyle iyi şeyler oku iyi şeyler düşün iyiyi güzeli çağırEvet canım haklısın ara ara çöküyorum ara ara kendimi güçlü hissediyorum biraz karmaşık duygular içerisindeyim ameliyattan da çok korkuyorum sezeryandan korkuyorum derken bi anda karnımdan dikey açıcaklarını mesane ameliyatı gerek olursa bağırsak ameliyatı da yapılıcağını öğrenince çok daha fazla korktum ama ecel geldiyse her şekilde gidicez böyle düşünüp biraz rahatlıyorum sağol canım yazdıklarında içimi rahatlattı iyi ki varsınız
Suyu da çok içerim halbuki ama direkt tuvalete çıkıyorum vücudum su tutmuyor heraldeHee anladım canım gerçekten hamur işleri de güzelbayada ödem oluyormuş su içme miktarın nasıl günlük benimde metabolizmam çok hızlı hamur işi vs yiyiyordum tek yemediğim şey tatlıydı çikolata sevmiyordum hamilelikte onları da gomunce ekstradan kilo aldım sanırım..
Benim şuan hala ödemim olmuyor eskiden yüzüm siserdi az da olsa sabahları hamileligimde sismiyor ilginç
Merve çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun biz de seni merak ediyorduk burdaBeni bilen tanıyanlarınız var en başından beri savaş veriyorum bebeğimi kaybetmemek için devamlı kanama ve 5 ayım bitti iğne tedavisi artık daha ne olabilir yıldım derken bi anda içimde büyüttüğüm bebeğimin benim katilim olabileceğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı uzun zamandır giremiyorum çünkü iyi değilim panik atak hastası oldum ataklar geçiriyorum devamlı ölümle burun buruna yaşamak beni günden güne eritiyor 3 tane daha çocuğum var ve daha 27 yaşındayım plesenta perkreata olduğu anlaşıldı daha önce bu durumun adını bile duymamışken şimdi bununla yaşamayı hazmetmeye çalışıyorum nolur bana dua edin hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah. Ameliyat çok zorlu ve İzmir de sadece 3 doktor yapıyor doktora ulaşmaya çalıştım 9 ocağa randevu aldım ancak günler geçmiyor Allah içime ferahlık versin kızlar gece dualarınızda ihmal etmeyin yaşamak istiyorum çocuklarımın babası yok zaten ikinci evliliğimden bu bebeğimde öksüz yetim kalsınlar istemiyorum çok kötüyüm belki mesajlarınıza bile cevap veremem durduğum yerde duramaz oldum hepinize kolay doğumlar sağlıklı doğumlar versin rabbim beni de geride kalan çocuklarıma bağışlasın
Nisan topiğine gidip ordaki esas bebek gelişimlerini okuyabilirsin ama buraya geri dönmek şartıyla yoksa göndermeyizAyyy inanamiyorum harbiden imzamda denk gelmesi tam nokta atış olmuş
Bende mayıs annesi sanıyordum bildiğiniz adet yaşadım şaka gibi ama kendimi hala mayıs annesi olarak görüyorum
Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah şifalar versin inşallah demesi kolay evet ama nolur moralini yüksek tut çocukların için rabbim seni onlara bağışlasın inşallah hemen geçecek burda güzel haberlerini alacağız inşallahBeni bilen tanıyanlarınız var en başından beri savaş veriyorum bebeğimi kaybetmemek için devamlı kanama ve 5 ayım bitti iğne tedavisi artık daha ne olabilir yıldım derken bi anda içimde büyüttüğüm bebeğimin benim katilim olabileceğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı uzun zamandır giremiyorum çünkü iyi değilim panik atak hastası oldum ataklar geçiriyorum devamlı ölümle burun buruna yaşamak beni günden güne eritiyor 3 tane daha çocuğum var ve daha 27 yaşındayım plesenta perkreata olduğu anlaşıldı daha önce bu durumun adını bile duymamışken şimdi bununla yaşamayı hazmetmeye çalışıyorum nolur bana dua edin hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah. Ameliyat çok zorlu ve İzmir de sadece 3 doktor yapıyor doktora ulaşmaya çalıştım 9 ocağa randevu aldım ancak günler geçmiyor Allah içime ferahlık versin kızlar gece dualarınızda ihmal etmeyin yaşamak istiyorum çocuklarımın babası yok zaten ikinci evliliğimden bu bebeğimde öksüz yetim kalsınlar istemiyorum çok kötüyüm belki mesajlarınıza bile cevap veremem durduğum yerde duramaz oldum hepinize kolay doğumlar sağlıklı doğumlar versin rabbim beni de geride kalan çocuklarıma bağışlasın
Sağol kuzum söylediğin için
Merakla bekliyorumSuyu da çok içerim halbuki ama direkt tuvalete çıkıyorum vücudum su tutmuyor heraldeay o yüz şişmesi son ayda oluyor bakalım nasıl olacağız
Oyyy teşekkür ederim canimmNisan topiğine gidip ordaki esas bebek gelişimlerini okuyabilirsin ama buraya geri dönmek şartıyla yoksa göndermeyizbiz seni mayıs annesi olarak benimsedik
Çok geçmiş olsun inşallah her şey yoluna girer bu zorlu günleri atlatırsınızBeni bilen tanıyanlarınız var en başından beri savaş veriyorum bebeğimi kaybetmemek için devamlı kanama ve 5 ayım bitti iğne tedavisi artık daha ne olabilir yıldım derken bi anda içimde büyüttüğüm bebeğimin benim katilim olabileceğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı uzun zamandır giremiyorum çünkü iyi değilim panik atak hastası oldum ataklar geçiriyorum devamlı ölümle burun buruna yaşamak beni günden güne eritiyor 3 tane daha çocuğum var ve daha 27 yaşındayım plesenta perkreata olduğu anlaşıldı daha önce bu durumun adını bile duymamışken şimdi bununla yaşamayı hazmetmeye çalışıyorum nolur bana dua edin hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah. Ameliyat çok zorlu ve İzmir de sadece 3 doktor yapıyor doktora ulaşmaya çalıştım 9 ocağa randevu aldım ancak günler geçmiyor Allah içime ferahlık versin kızlar gece dualarınızda ihmal etmeyin yaşamak istiyorum çocuklarımın babası yok zaten ikinci evliliğimden bu bebeğimde öksüz yetim kalsınlar istemiyorum çok kötüyüm belki mesajlarınıza bile cevap veremem durduğum yerde duramaz oldum hepinize kolay doğumlar sağlıklı doğumlar versin rabbim beni de geride kalan çocuklarıma bağışlasın
Evet canım bende okudum ama çok fazla bi bilgi de yazmıyor internette ameliyatı filan izledim o biraz korkuttu hayırlısı olsun hakkımız da inşallah rabbim çocuklarıma beni bana da bebeğimi bağışlasın inşallahÇok normal canım ruh hali dalgalanmalarının olması insanız sonuçta. Ama hep kötüyü düşünüp hep çökersen de olmaz toparla kendini güçlü olmaktan başka çaremiz yok bizim anneler olarak. Sen evde mutsuz olup ağlarsan atak geçirirsen diğer çocukların da korkacak onlar da mutsuz olacak. Az önce birinin konusunu okudum 35 te mi ne almışlar bebeği 8 gün tedbir amaçlı kuvezde kalmış kadının da rahmi filan alınmış 2 gün hastanede kalıp taburcu olmuş bebeğinde eve gelmiş herşey yolunda yazmış. Darısı başına Allahın izniyle iyi şeyler oku iyi şeyler düşün iyiyi güzeli çağır
Amin canım rabbim dualarınızı duysun inşallahMerve çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun biz de seni merak ediyorduk burdaanladığım kadarıyla tedavisi olan bir durum, Allah’ın izniyle sağ salim çıkacaksın o ameliyattan inşallah. Dualarımda olacaksın Allah seni çocuklarına eşine bağışlasın canım benim
İnşallah canım rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inşallahCanım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah şifalar versin inşallah demesi kolay evet ama nolur moralini yüksek tut çocukların için rabbim seni onlara bağışlasın inşallah hemen geçecek burda güzel haberlerini alacağız inşallah
Hiç deme 20’li haftalara da geldik zaman su gibiSağol kuzum söylediğin içinyolu yarıladık ya maşallah bize
Cok gecmis olsun.bugun butun dualarim senin icin.hersey yoluna girecek inanBeni bilen tanıyanlarınız var en başından beri savaş veriyorum bebeğimi kaybetmemek için devamlı kanama ve 5 ayım bitti iğne tedavisi artık daha ne olabilir yıldım derken bi anda içimde büyüttüğüm bebeğimin benim katilim olabileceğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı uzun zamandır giremiyorum çünkü iyi değilim panik atak hastası oldum ataklar geçiriyorum devamlı ölümle burun buruna yaşamak beni günden güne eritiyor 3 tane daha çocuğum var ve daha 27 yaşındayım plesenta perkreata olduğu anlaşıldı daha önce bu durumun adını bile duymamışken şimdi bununla yaşamayı hazmetmeye çalışıyorum nolur bana dua edin hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah. Ameliyat çok zorlu ve İzmir de sadece 3 doktor yapıyor doktora ulaşmaya çalıştım 9 ocağa randevu aldım ancak günler geçmiyor Allah içime ferahlık versin kızlar gece dualarınızda ihmal etmeyin yaşamak istiyorum çocuklarımın babası yok zaten ikinci evliliğimden bu bebeğimde öksüz yetim kalsınlar istemiyorum çok kötüyüm belki mesajlarınıza bile cevap veremem durduğum yerde duramaz oldum hepinize kolay doğumlar sağlıklı doğumlar versin rabbim beni de geride kalan çocuklarıma bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?