2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bağcılar eğitim araştırma hastanesinde 10-11-12 sinde perinatoloji randevusu açık randevu aalmak isteyenler bi kontrol etsinler.

Evet canım haklısın ara ara çöküyorum ara ara kendimi güçlü hissediyorum biraz karmaşık duygular içerisindeyim ameliyattan da çok korkuyorum sezeryandan korkuyorum derken bi anda karnımdan dikey açıcaklarını mesane ameliyatı gerek olursa bağırsak ameliyatı da yapılıcağını öğrenince çok daha fazla korktum ama ecel geldiyse her şekilde gidicez böyle düşünüp biraz rahatlıyorum sağol canım yazdıklarında içimi rahatlattı iyi ki varsınız

Sağolun kuzum rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah

Çok çok geçmiş olsun Dualarım seninle. İnşallah hepsi çözüm bulsun.

Çok normal canım ruh hali dalgalanmalarının olması insanız sonuçta. Ama hep kötüyü düşünüp hep çökersen de olmaz toparla kendini güçlü olmaktan başka çaremiz yok bizim anneler olarak. Sen evde mutsuz olup ağlarsan atak geçirirsen diğer çocukların da korkacak onlar da mutsuz olacak. Az önce birinin konusunu okudum 35 te mi ne almışlar bebeği 8 gün tedbir amaçlı kuvezde kalmış kadının da rahmi filan alınmış 2 gün hastanede kalıp taburcu olmuş bebeğinde eve gelmiş herşey yolunda yazmış. Darısı başına Allahın izniyle iyi şeyler oku iyi şeyler düşün iyiyi güzeli çağır

Suyu da çok içerim halbuki ama direkt tuvalete çıkıyorum vücudum su tutmuyor heralde ay o yüz şişmesi son ayda oluyor bakalım nasıl olacağız

Merve çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun biz de seni merak ediyorduk burda anladığım kadarıyla tedavisi olan bir durum, Allah’ın izniyle sağ salim çıkacaksın o ameliyattan inşallah. Dualarımda olacaksın Allah seni çocuklarına eşine bağışlasın canım benim

Ayyy inanamiyorum harbiden imzamda denk gelmesi tam nokta atış olmuş
Bende mayıs annesi sanıyordum bildiğiniz adet yaşadım şaka gibi ama kendimi hala mayıs annesi olarak görüyorum
Nisan topiğine gidip ordaki esas bebek gelişimlerini okuyabilirsin ama buraya geri dönmek şartıyla yoksa göndermeyiz biz seni mayıs annesi olarak benimsedik

Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah şifalar versin inşallah demesi kolay evet ama nolur moralini yüksek tut çocukların için rabbim seni onlara bağışlasın inşallah hemen geçecek burda güzel haberlerini alacağız inşallah

Nisan topiğine gidip ordaki esas bebek gelişimlerini okuyabilirsin ama buraya geri dönmek şartıyla yoksa göndermeyiz biz seni mayıs annesi olarak benimsedik
Oyyy teşekkür ederim canimm bugün aklıma gelmedi değil bi gidip okuyim diyordum bende mayıs annesi olmayı benimsedim nisanda dogurcagimi bile bile mayıs annesiyim diyorum

Çok geçmiş olsun inşallah her şey yoluna girer bu zorlu günleri atlatırsınız

Evet canım bende okudum ama çok fazla bi bilgi de yazmıyor internette ameliyatı filan izledim o biraz korkuttu hayırlısı olsun hakkımız da inşallah rabbim çocuklarıma beni bana da bebeğimi bağışlasın inşallah

Amin canım rabbim dualarınızı duysun inşallah

İnşallah canım rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inşallah

Cok gecmis olsun.bugun butun dualarim senin icin.hersey yoluna girecek inanbu zorlu yolunun bitişi hiç solmayan çiçeklerle dolu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…