2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar oje ve aseton kullanıyor musunuz? Ben hiç sürmemiştim hamileyken ama yılbaşında sürmek istedim ama zararı olur mu ki?
Aseton kullanma canım. Ben bir kez sürdüm sonrasında kendim sıkıldıkça kazıdım bitti gitti evdeyim zaten su bazlı ojeler vardı pahalı gelmişti bana

Ahh Merveciğim seni uzun zamandır topikte göremeyince merak edip etiketlemiştim inşallah topiğe girersin diye..zor dönemler yaşıyordun zaten hatırlıyorum. Lütfen içini ferah tut. Ameliyatı keşke izlemeseydin. şuan için düşünmemeye çalış elinden geldikçe. Hem mesane ve bağırsaklarınla ilgili durum kesin değil. Bu sadece aksi bi durum olursa diye önceden vermeleri gereken bir bilgi. Allah’ın izniyle herşey yolunda giderse hiç gerek bile kalmayacaktır. Modun düştüğünde yanındaki evlatlarına sarıl. Onların sevgisinden güç alırsın. Bolca dua et sabırla 9 ocağı bekle. Her halükarda 9 ocağı bekliceksin madem elinden geldikçe olumluyu düşün. İlla herşey kötü gidecek değil ya. Eşin ve cocukların için sabırla duayla bekle canım. Bizde bol bol dua edicez senin için. Rabbim seni eşine , evlatlarına bağışlasın bebeğini de size sağlıkla nasip etsin. Ara ara girebilirsen bize de bilgi ver canım durumunla ilgili . Hem kafan birazcık olsun dağılır belki

Meseneya yapışmış durumda şuan canım doppler de çıktı maalesef çocuklarımı gördükçe daha kötü oluyorum ama onlarla daha çok zaman geçirmeye ilgilenmeye özen gösteriyorum bu aralar ara ara bi buhran geliyor sonra toparlıyorum Allahım ettiğiniz duaları duysun rabbim beni çocuklarıma kocama bağışlasın bebeğimizi de bize inşallah

Çok geçmiş olsun,hamileliği böyle bir psikoloji ile geçirmeniz gerçekten çok üzücü,ama hiçbir zaman kötüyü düşünmeyin,her zaman olumlu ve pozitif düşünün.En ufak bir operasyon un bile bir sürrü komplikasyon u olabilir bunun için doktorlar her türlü girişimde hastaya imza attırıyorlar sorumluluk almak istemedkleri için.Sizin durum riskli olabilir ama sorunsuz da geçebilir ki inşallah öyle geçecek ,Rabbim sizi çocuklarınıza bağışlayacak yeterki siz olumlu düşünün..Rabbim kalbinizi ferahlatsın ve yardımcınız olsun...

Yeni girdim yeni gördüm çok çok geçmiş olsun canım okurken çok üzüldüm. Sen ismini de yazınca biraz da araştırdım instagramda denizlide bi doktorun bu ameliyatı başarıyla tamamladığını falan buldum hatta bebek de anne de sağlıklı bir şekildeyken. Senin de aynısı olacak inşallah sadece olumlu düşün dualarımız seninle hayırlısıyla bu zorlu dönemi atlatıp nerelerden geçtim, geçtik diyerek daha da güçlü olacaksın her zamankinden bizi de haberdar et lütfen ameliyattan sonra kendine geldiğinde bu arada gulumsebebek in dediği gibi ege bu tür zorlu ameliyatlarda vs en iyi, o konuda da için rahat olsun

Kızlar oje ve aseton kullanıyor musunuz? Ben hiç sürmemiştim hamileyken ama yılbaşında sürmek istedim ama zararı olur mu ki?
Ben sürekli kullanıyorum ilk muayenede doktorum kalıcı oje protez yaptırmıyosun dimi diye uyarmıştı yok yok hiç sevmem normal ojeden devam demiştim gülmüştük hatta sorun olsa söylerdi herhalde, aseton kokusunun illa ki ki biraz zararı vardır ama o kadar kimyasalı parfümden temizlik malzemesinden vs de soluyoruz zaten

Kızlar benim size başka bir sorum olacak, biraz da utanarak hapşırdığımda altıma kaçırmalar çok erken başladı benim dışarda olduğumda falan da çok tedirgin oluyorum geçti mi diye ped taksam yeridir yani resmen dışarı çıkarken. 5 aylıkken böyleysem son aylarda dışarı çıkamayacağım herhalde bu sorunun bi çözümü yok mu tecrübeli anneler üstelik o an çişimin olduğunun farkında bile olmuyorum yani bırakın sıkışık olmayı…

Benim de öyle oluyor canım bir aydır falan o yüzden çok tedirgin oluyorum hapşırırken. Benim ilki normal doğumdu vajina deforme oluyor ister istemez ben ona bağlıyordum ama demek ilk hamilelikte de oluyor benim ilkinde hiç böyle bir sorun olmamıştı.

Bebek fazla baskılıyor galiba şimdiden erken başlamış canım. Bende kusarken oluyor baya baya kaçıyor yani gidip direk değiştirecek kadar önceki haftalarda bukadar olmuyordu. Haftalar ilerledikçe hepimizde aynı sorun hapşırırkende olacak sanırım

Merhaba kizlar. Birkac gundur oksurugum var ama ozellikle geceleri cok zorlayan bir oksuruk asla uyutmuyor bile ve ben artik bebege zarar vermekten korktum cunku cok zorlayan bir oksuruk karnimin zorlandigini hissedebiliyorum. Acile gittim sadece parol serumu verdi.Aranizda tavsiyesi olan var mi, ne iyi gelir bu gece oksuruk krizine? Ya da yasayaniniz varsa hamilelikte kullanilabilecek bir oksuruk ilaci var mi?

Demek ki hepimizde aynı sorun varmış yok yok bence de mesaneye yaptığı baskıyla alakalı sadece erken başladı diye tereddüt ettim bi ama sizde de öyleyse yalnız değilim rahatladım kusarken bende de oluyor bu arada sırılsıklam oluyorum, gülüyorum bi yandan da kendimden tiksinecek hale geliyorum o an yani

Geçmiş olsun ben de geçen hafta gribal enfeksiyon a yakalandım ,öksürük ,ateş.baş ağrısı...ilaç kullanmadım sadece kaynamış suya taze zencefil ve limon doğradım,bi tatlı kaşığı bal koydum,5 dk bu şekilde kaynattım ve içtim..günde iki bardak içtim ve 3 günde iyileştim Allaha şükür..

Aynen aynen kusarken hele o kaçırma değil yani bildiğin işeme altımıza işiyoruz

Kız ben kusarken direkt altıma işiyordum benim bir tık fazla sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…