2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
genc-anne bende seni merak etmiştim bi kaç gündür yoksun
Evet canım bugünlerde hamileliğin etkilerini fazlaca hissetmeye başladım çok çabuk yoruluyorum, kalça ve vajina bölgemde hatta bel ve sırtta çok ağrılarım oluyor. İlk cocukta bu kadar erken başlamamıştı. Şimdi kızımı okula bırakıp gelmek akşam tekrar almaya gitmek bile zor geliyor, Günlük işlerimi yetiştiremiyorum artık dikiş öğrenmek için kursa gidiyorum haftada 3 gün bir yandan zaman geçiyo biseyler öğreniyorum bir yandan da zorlanıyorum artık oraya gidince evdeki bütün işlerim kalıyor naapıyim karar veremedim. Bu arada teşekkür ederim kuzum merak edip sorman beni mutlu etti

Kız ben kusarken direkt altıma işiyordum benim bir tık fazla sanırım
Bende kusma yokta hapşırma sırasında bende bazen kaçırıyorum , hatta o kadar aniden sıkışıyorum ki wc koşana kadar biraz kaçıyor. Kıyafet değiştirmeye yoruluyorum. Bir de bebeğin hareketini vajinama kadar hissediyorum bazen Sizin bebekler de öyle mi. Mesaneye Çok baskı yapıyorsa demekki

Amin canım eminim doktorlar herşeyi en iyi şekilde yapmaya çalışacaktır. Hem bazen beklenmedik şekilde herşey çok iyi yönde ilerliyor. İlla kötü olcak diye düşünme Allah isterse en sağlam sekilde ilerler herşey. en hayırlı en iyi şekilde ilerletsin insallah

Ay evet ya biraz fazla yürüyeyim bende de aynı durum kasık kalça ve bel ağrısı başlıyor belde zaten sıkıntım vardı benim üstüne tuz biber oldu resmen. İlkinde bende böyle değildim bu aylarda. Haftada 3 günde kalıversin işlerin boşver ya ev işi kadar nankör başka bişey yok zaten hem aktivite oluyo ne güzel sana

Evi baya ayağa kaldırarak hapsiriyorum bende bi sıkıntı yok kibar hapsirdiginiz için mi acaba neden oluyor ki bu sizde ama galiba rahmimin geri olmasının avantajınida yasiyo olabilirim doktora danisan oldu mu
Sorucam ben bidahaki gittiğimde doktora benim de en başta rahmim tersti şuan ne durumda bilmiyorum ama kusarken şarıl şarıl işiyorum valla

Sorucam ben bidahaki gittiğimde doktora benim de en başta rahmim tersti şuan ne durumda bilmiyorum ama kusarken şarıl şarıl işiyorum valla
Cooook ama cooook garipp eee disarda olduğunuzda napiyonuz peki
Ben galiba şanslı kesimden oldum şu hamilelikte

Evi baya ayağa kaldırarak hapsiriyorum bende bi sıkıntı yok kibar hapsirdiginiz için mi acaba neden oluyor ki bu sizde ama galiba rahmimin geri olmasının avantajınida yasiyo olabilirim doktora danisan oldu mu
Hapşırırken ki evrede henüz pek yok ama kusarken don çorap batıyor valla doktora da sormadım hiç normal geliyor bana

Allah razi olsun ben de deneyeyim o zaman insallah ise yarar

Aynen canım inan sırf evden çıkmama sebep oluyor , istemesemde yürüyüş ve hareket oluyor diye kursu bırakmak istemiyorum hem bişeyler öğreniyorum , hem yürüyüş yapmış oluyorum, hem de günler daha hızlı geçiyo böylece. Tabi geçen gün oturup eşime ağladım evdeki işlere yetişemiyorum diye ara ara gel git haller var

Oooo çok normal bende de başladı o ağlaşmalar hatta eşime göre bu sefer iyi bile dayandım ilkinde daha erken başlamışım eşim yardımcı tutalım dedi düzgün bi kadın bulamadım önceki gelenle de anlaşamamıştım çok konuşuyor. aslında evde umrumda değil bazı günler inan yerden bi oyuncak kaldırmıyorum bahane ya yap yap aynı zaten canıma yazık bizdeki en büyük sorun ütü. Ütü makinesi bile araştırdık tam randımanlı henüz yok piyasada. Olanlarda 20dk da 3 tane ütülüyor ben 20dk da ütüler katlar yığarım kenarı. Bizdeki en büyük sıkıntı o yani eve yardımcı alma sebebim ütü.
Boşver güvendiğin varsa bi yardımcı tut haftada yada iki haftada bir gelse bile yeter sen aktivitene devam et. Keyfinden kıymetlimi ev

Hapşırırken ki evrede henüz pek yok ama kusarken don çorap batıyor valla doktora da sormadım hiç normal geliyor bana
ayy ben de geçen nöbette hapşırdım ve altıma işedim o kadar kötü hissettim ki,ağladım sonra,ama şuan gülerek hatırlıyorum annemle konuştuğumuzda içimi en çok annem rahatlatıyor,ne doktorlar ne tıp kitapları kızlar annemin bana normal deyişi ikna ediyor sadece,kaç yıllık ebesin diye dalga geçiyor o da,istediğiniz kadar işin ehli olun işin içinde öyle olmuyomuş bunu da öğrendim bu yaşımda

Eşimde ve annem de öyle diyor, evin işi bitmez boşver kursu bırakma diyolar bazı günler enerji gelince yapıveriyorum ama bende de en sevmediğim ütü. Bir haftadır sepette ütülenmeyi bekleyen çamaşırlar geldi aklıma neyse dur koltukta ya da sandalye de oturarak yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…