2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aay evet çocuklu olanların yorum yaptığı yetmezmiş gibi cocuksuzlar da yorum yapıyor yok yeğeni soyleymis vs. Yani yeğenin öyle diye benim bebem de öyle olacak diye bir şey yok ayrıca yeğeninin ailesi araştırmış yeğenine göre karar vermiştir ben de araştırıp ona göre karar verdim yani her şeye bı olumsuzluk

Ben laf sokusturuveriyorum vallahi..ornegin 'yaa senin o dedigin eskide kaldi, yeni surum geldi'..yada 'doktor bunu tavsiye etti, sonucta o ne derse o' gibi yada acimasiz ol ' ay o ne oyle gettolar ' gibi de geç
Hahahah aay evet çocuğu kaç sene önce doğmuş insanların yorum yapması da sinirime gidiyor senin zamanın gibi değil yani artık daha teknolojik her şey. Kasım ayı indiriminde araba koltuğu aldığım için çok erken neden aldığım hakkında bile yorum yapıldı. Yani sizin zamaninizdaki gibi değil artık ekonomik kriz var ne alsak kar

Çok şükür ailem darlamiyor çünkü lafımı esirgemiyorum araştırdığım şeylerle cevap veriyorum en sonunda artık olumsuz bir şey dememeye başladılar. Ama bazen insanlar gerçekten sırf olumsuzluk olsun diye konuştuğunu düşünüyorum

Bende 32 de izne ayrılayım o zaman yapayım diyorum. Olmadı kocam yapar

Heh aynen öyle ben zaten bilmediğim bir şeyi soruyorum şöyle mi yapmaliyim böyle mi yapmalıyım diye ama sormadan tavsiyeler bir şeyler sordum mu yani
bazıları hep akıl verme peşinde malesef.
Okulda bi arkadaş var. Her gün hamileliğini anlattı. Bir diğeri de çocuğunu

Evet canım şubat 1 ile başlıyor tüm ay hergün belli ürünlerde belli markalarda indirim oluyor. Kendi sitesinde liste yayınlanıyor hangi gün neyin indirimi var önceden bilip ona göre alabiliyorsun. Atıyorum prego marka almak istedin park yatağı. Tek olarak o markanın tüm ürünlerinde indirim oluyor mesela

Genelde ilk alışma döneminde hepimizin aynı oluyor sonra alışınca Prof oluyoruz o konularda
Ayy olmasın sıkıntıı yaa benim plasenta düzelmezse 36. Haftada alıyorlarmış bebeği. Beklenen tarihten 1 ay erken doğmuş olcak. Ama o hafta en uygun hafta olsa gerek ki öyle yapıyorlar. Bisey olmaz herhalde
Sana gerekirse ciğer geliştirici de yaparlar bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle canım. Doktor öyle diyosa tabi vardır bi bildiği daha fazlasını bekletmek demekki zarar bebeğe artık
Valla benim etrafımda 2 kişi 37de doğurdu, birisi normal birisi de sezeryan bebisler de gayet sağlıklı kuvoze de girmediler :) benim bildiğim 37den itibaren artık bebisler normal doğum zamanına girmis oluyorlar
inşallah benim doktor da kabul ederse Nisan sonu olsun doğum

Liste de mi 1 Şubatta yayınlanıyor o zaman çok iyiymiş ya baya iyi indirim yaparlarsa müthiş

Ben yapmayı denemedim bile erkek zaten sakallarıyla kapanır o gamzeler ama ayvayı bol bol yedim ya hala da yiyorum ne güzel bir meyve bebekten önce bu kadar yemezdim ya
Olsun hafif kirli sakalla görünüyor yine yakışıklı duruyor bu arada ayva gerçekten hamile kadına Peygamber hadisi aslında sık sık yesem iyi olcak bende
Arkadaşım geçen ay 37.haftasında acil sezaryane girdi canım evde bir anda suyu geldi hastanede suyunun bittiğini gördüler hemen doğuma aldılar çok şükür küveze falan girmedi ertesi gün çıktılar
ozaman doktor kabul eder diye düşünüyorum ya inşallah yani
son aylar bol kilo yapıcı şeyler yiyerek desteklesem ay acaba doktor kabul edermi heyecanlandım şimdi ihtimal vermiyodum ama eşim illa sorcam diyince bi sordurayım dedim de baktım sizde bi sıkıntı olmuyor diyorsunuz ozaman muhtemelen kabul eder gibi geliyor doktor hadi inşallah
Liste de mi 1 Şubatta yayınlanıyor o zaman çok iyiymiş ya baya iyi indirim yaparlarsa müthiş
Listenin artık bi kaç güne yayınlanması gerekiyor canım inşallah güzel indirimler olur da bende şubatta eksik tamamlama derdindeyim

Aay benim de aklımdan hep 24/04/24 geçiyor bakalım ne zaman gelecek minnoş

Senin aldığın şeylere yorum yapmışlar birde ben almadığım şeylere bile yorum yapıldı niye almadın hemen al şunu al vs vs. Benim gittiğim doktora gittiğim hastaneye bile kötü yorum yapıyorlar ya kendileri profesör çünkü ben öyle uygun gördüm deyince de bozuluyorlarAy birde geçen birisi sinir küpü etti beni. Kendisi zatı şahanesi 7 aylık doğmuş bana tutturdu sakın dışarı tek çıkma tek dolaşma heran doğurabilirsinn. Yani hamile bir kadın böyle korkutulur mu o günden beri düşünüyorum hadi ya doğursam şimdi diye. Sonra dedim ya ben salak mıyım herkesin doğum hikayesi farklıdır. Yani zaten korkuyoruz başımıza ne geleceğini kimse bilemez birde onlar ayrıca üstümüze geliyorlar.

Ay ben kendim ilkini 6 aylık doğurmuşken hiç öyle şeyler düşünmüyorum olumlama yapıyorum kendime bu sefer güzel olacak herşey diye. Bu millet hamile üstelik ilk bebeği olacak birini nasıl böyle korkutabilir. Şuna buna dikkat et der anlarım da ne demek sakın tek başına dışarı çıkma bilmem ne. Ağzından ne çıkıyorsa evrene o yansıyor. Milletin ağzından düzgün laf duyamaz olduk. Nasıl sinir oldum şimdi ya

Vallahi yaklastikca zaman, daha bi gozumde buyuyordu.dedim oda ciksin aradan.tezcanlilikta var bende.surekli yapmam lazim yapmam lazim diye gecezegime yapayim madem dedim.kurtluyum
Ben aslında bi tur yıkama yaptım
Dediğin bende de var. Ama son zamanda rahatsızdım unuttum. Biraz daha unutursam iyi olacak

Bana da arkadaşım yüksek tansiyon var diye bebek düşebilir falan demişti. Böyle yekten dümdüz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…