2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aynı bende öyle canım. Çok fazla kafein olmuyodur diye düşünüyorum

Hayırlı olsun alt açma ve yukarda dönen oyuncaklardan var mı bunda yoksa tek yatak mı ben hala marka kararsızım hepsi aynıdır herhalde
Yok canım onlardan sadece yatak. Alt açmalı olana bi heves ettim de sonra dedim ki ben buraya eğilirken belim ağır. o yüzden düz Markadan ziyade bakarken bize kenarları kumaş olanı tercih etmeyin dediler. Sivri bi cisim değince deliniyormuş

Yaaa canım kafeinsiz kahveler var bi bak istersen

Onu duymadım hiç mantıklı askında her şeyr dikkat etmek lazım

Belim bacaklarım çok fena ya bi işi yapıyorsam diğerini yapamıyorum

Hah işte onu sordum genel olarak gelişimi tamam oluyor 38 en ideali ama 37 de de çok sıkıntı yaşanmıyor ozaman anladım canım teşekkür ederim
Kuzum ben ikinci
Bebegimi 36. Haftada dogum yaptım hiç bir sıkıntı olmadı 9. Ayda olmuş oluyor zaten direk benimle çıktı yanıma. Ve genelde sezeryan olacakları zaten 37. Haftada alıyorlar hiç bir sıkıntı olmuyor. Tabi allahtan gelene bişe diyemeyiz ama doktorlar 36. Haftada başlayan dogumlarda sıkıntı görmüyor bütün gelişimini tamamlamış oluyor tek fark be kadar fazka durursa o kadar kilosu güzel doguyor

Aay kızlar daha lohusalık dönemi gelmeden ben artık hamilelikle çocukla ilgili yorumlara sinir olmaya başladım
Çok kıyafet alma giyemiyorlar, bebek bezi niye aldın ya pişik yaparsa, şu marka modeli almışsın ama ona iyi değil diyorlardı bilmem ne. Yani ben zaten bir şeyi araştırmadan almam zaten dimi? Sanki hadi şu olsun diye almışım gibi. Param var alıyorum diyesim geliyor artık. Bezi pişik mi yaptı ihtiyacı olan bir aileye veririm alırım başka marka. Belki ben her gün 4-5 kıyafet değiştircem. Giydiremezsem 2. Çocuk yaparsam ona giydiririm. Ya da yine lazım olan birisine veririm. Yok bunlar iyi günleriniz bol bol uyuyun falan. Her şey bana daha şimdiden batmaya başladı eşim her şeyi çok düşünüyorsun he de geç diyor da geriliyorum gerçekten. Yani doğum yaptığımda sütle, doğumla, bebekle ilgili yorum yapanlara susmayacakmisim gibi hissediyorum

Haksız olduğun tek kelime yok ya
Ben normalde takılmam kimseye umursamam bile ama bu dönem de kendim kendime yabancı geliyor.
Hamilelik dönemi geçirmiş olanlar kesinlikle bu dönemi unutuyor bence , yoksa şimdi hamile olan birine böyle akıllar verilmez. Ay bir de ben sormadan sana ne ye akıl veriyorsun demi

Benim bu tarz insanlara senin fikrini önemsesem yapmadan sana sorardım diyesim geliyo da neyse ki kibar biriyim

Ay benim arkadaşlarım da aynı böyle sinir oluyorum herşeye olumsuz yorum yapıyorlar işte şimdiden uyu bol bol , yok işte neden tüm eşyalarını almadın, niye şunu almadın yok işte sen 2 yıl çalışamazsın unut, diğerini hemen yapma bile diyen oldu ya bir dur daha bunu doğurmadık insanlar herşeye ota boka yorum yapıyorlar çok bilmişler her bokologlar onlar. Bizler cahiliz herşeyi onlar biliyorlar sırf bu yüzden görüşmek istemediğim o kadar kişi var ki bir kahve içmeye gidiyorum yani elli tane tavsiye işitiyorum çoğu da bırak bebekliyi bekar. Evli tek bir iki arkadaşım var. normal sohbet edemiyoruz hep bebekle ilgili konuşuyorlar ve ben rahatsız oluyorum artık

Söyleme kimseye ne aldın ne ettin yoksa susmazlar

Ben laf sokusturuveriyorum vallahi..ornegin 'yaa senin o dedigin eskide kaldi, yeni surum geldi'..yada 'doktor bunu tavsiye etti, sonucta o ne derse o' gibi yada acimasiz ol ' ay o ne oyle gettolar ' gibi de geç

Ben de benzer durumdayım hatta söylediğime pişman oldum keşke doğurduktan sonra söyleseydim millete dedim.
O kadar nefret ediyorum bu konulardan aileler de sıkılıyor beni.
Hergün arayıp hamilelik nasıl hep aynı muhabbetler bunaldım çok.
Bir de anormal şekilde şaşırmalar nasıl yaa niye böyle demeler.
Mesela benim bulantım yok olmadı yani teyzemler her seferinde soruyor yok diyorum her defasında aynı şekilde şaşırıyorlar
O yüzden konuşmuyorum sık sık artık yada konuyu değiştiriyorum

Kizlaar ben utu işine de giriştim bugun dayanamadim.artik kendim temizligi yapamiyorum,is guç git gel tarumar oluyorum bi sure yardimci kadin tuttum.bugun kadin temizlerken dedim bos durma utu yap cogu gitti azi kaldi lakin ben bildiginiz pert. Yavas yavas yapcam artik kalan utuleri zor zaten yarim saat sonra bel falan kalmiyor vakti olan yavastan dalsin.

Heh aynen öyle ben zaten bilmediğim bir şeyi soruyorum şöyle mi yapmaliyim böyle mi yapmalıyım diye ama sormadan tavsiyeler bir şeyler sordum mu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…