2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bana da arkadaşım yüksek tansiyon var diye bebek düşebilir falan demişti. Böyle yekten dümdüz demişti.
Yani dostmu düşmanmı anlaşılmayan kişilikler. Bi hayır duası yapmazlar felaket tellallığına gelince oh Allah versin. Böylelerinin hayatımızda yeri olmamalı

Kızlar doona marka sıfır bebek arabası bizde mevcut garantili düşünen varsa

Eklentiler

• IMG_0452.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 50
Aay boşver canım olumsuza odaklanma hiç, zamanında doguracagiz inşallah hepimiz yorum yapmış olmak için çok bilmis çok bilmis yorum yapıyorlar ne konuştuğunu bilmiyor insanlar

Aay ben daha çok var diye hiç o kısmı dusunmuyorum yenidoğan olarak ortalama ne kadar kıyafeti var bebisinin, ben hep büyük aldım gibi hissediyorum

İşte he denilip gecılemıyor bırde neden gecılsın neden ıdare eden taraf bız oluyoruz kı bırazda ınsanlar bızı ıdare etsın

Ay bende hep buyuk alıyorum gıbı kayınvalıdem herhalde on kerr dedı kucuk alma dıye
Benim de 3-4 tane yenidoğan var galiba 0-1 ay gibi gerisi hep 0-3 ay 62 cm falan oluyor sanırım o da. Kocaman olur herhalde doğunca aay evet hep bı küçük alma lafı var da bu cocuklar 1 ay boyunca ne giyecek kocaman kocaman mi giydircez çocukları

İnsanlar işte maalesef …

Aay boşver canım olumsuza odaklanma hiç, zamanında doguracagiz inşallah hepimiz yorum yapmış olmak için çok bilmis çok bilmis yorum yapıyorlar ne konuştuğunu bilmiyor insanlar
Evet canım o kadar boş yapıyorlar ki sırf konuşmak için işte birde bunu diyen ne bebekli ne evli felaket tellahlığına soyuluyor insanlar hemen ben şahsen hiç öyle bir kişi değilim hep iyiyi düşünürüm evrene pozitif enerji yollarım

Yok kuzum 0 3 ay kocaman olmuyor onlarda oluyo merak etme. Gerçekten hızlı büyüyolar bu doğru

Ben cok yönlü hastane cıkısı alıcam baya 12 parcalık en azından tam olan bı takımı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…