2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Salaklar ya Allah akıl fikir versin

Önemlisi de bu canımbenim biraz daha damarıma basilirsa artık lafımı asla esirgemicem yani herkesin de bir sınırı var

Ay ufak ufak aldım bişeler de 3 5 kıyafet de geçiştir kuzum ayrıntılı söyleme, eve gelenede gösterme geçiştir valla. İlla bi kulp bulurlar
Valla illa bir şey çıkıyor iyilik için söylediklerini düşünüyorlar da sinirlendirmekten başka bir şey yapmıyorlar

Ben kendımı hiç tutmuyorum herkes de bunun farkında kendı oz abım bıle sana ne oldu diyor artık susmuyorum daha gucluyum ben anneyım dıyorum herkes haddini bilsin
Evet susmamak gerek sanırım ya ben de küçük küçük laf sokmalı söylüyorum da anlayana iste

Ben cok yönlü hastane cıkısı alıcam baya 12 parcalık en azından tam olan bı takımı olur
Ben 2 tane 5li aldım yenidoğan olarak, çünkü annem battaniyelerini yaptı epeyi sağ olsun aynı şekilde ağız bezlerini de bana sadece takımı almak kaldı bir kac tane daha 5li yenidoğan alsam olur herhalde çünkü 0-3 aylarda genelde 62 cm oluyor. Bebisler de genelde 48-52 cm arası falan doguyorlar sanırım. Elleri ayakları boş kalacak o kıyafetlerde sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…