2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar merhaba yarın sabah detaylı ultrasona gireceğim bebişi hareketlendirmek için ne yiyebilirim oğlum biraz miskin daha önce çikolata yedim fayda etmedi

Kızlar merhaba yarın sabah detaylı ultrasona gireceğim bebişi hareketlendirmek için ne yiyebilirim oğlum biraz miskin daha önce çikolata yedim fayda etmedi
Benim kız ekşi bi şey yersem hareketleniyor

Haklısınız randevu bulamazsam devlette ben de aytul corbacıoglu diye bı doktor buldum yorumlar hep ıyı ona randevu alırım dıye dusunuyorum. sız nasılsınız sımdı umarım hersey yolundadır

Ben oraya gidene kadar kahvaltı yapmadım sabahtı benim de girmeden kahvaltı yaptım üstüne de çikolata yedim 15-20 dakika sonra felan girdim çok hareketliydi

Tecrübeli anneler ya da bilgisi olan bebeğe nebulizatör kullanılıyor mu şuan indirimdeymiş sanırım alsam mı sizce

Tecrübeli anneler ya da bilgisi olan bebeğe nebulizatör kullanılıyor mu şuan indirimdeymiş sanırım alsam mı sizce
Çocuğun durumuna bağlı,benim ilk kızım 4 aylıkken bronşit oldu malesef hemen nebulizatör aldık ve 11 yaşında şu an hala kışın tıkanır ara ara kullanırım,diğer kızım ise hiç ihtiyaç duymadı,hiç kullanmadım onun için...yani inşallah siz de gerek duymazsınız şimdiden almanıza gerek var mı bilmiyorum,onun yerine hava nemlendirici alırsanız bronşit olmaz Allah'ın izniyle...

Şuan indirimdeymiş de alsam mı dedim o zaman daha önümü görmeden almayayım hava nemlendircisine bir bakayım

Ben tavsiye ederim canım hatta hangi marka indirimdeymiş bende bitane daha almayı düşünüyorum elimdeki bozulacak gibi.
Kızıma almıştım ben başta prematüre olduğu için evde gece hava veriyordum sonra kestik onu uzunca yaz dönemi filan kullanmadım şimdi mesela arada burnu kuruyor belli nefes alışından. İçine serum fizyolojik koyup uyurken veriyorum rahatlıyor yumuşatıyor mukusu. Her halükarda lazım oluyor yani. Bide sessiz çalışması çok avantaj.
Bazen bronşit filan olunca verilen havadan gözlerini korumak gerekiyor ilk aylarda uyanıkken bereyi takıp tutabiliyosun ama bi tık büyüyünce tutulmuyor uyuyoken veriyorum ihtiyaç halinde. Oyüzden sessiz çalışması avantaj

İnstagramda görmüştüm perinatoloji uzmanı kahve içmesini önermişti bebeğin hareketlenmesi için

aaa bundan benim bilgim yok
Ben rutin kontrole tok üstüne küçük bi parça çikolata yiyip gitmiştim asla durmadı yerinde. Doktor ölçümleri zor aldı. Detaylıya giderken aç git biraz yerinde dursunda ölçümler rahat alınsın dedi canım.

Öyle mi alayım o zaman ya çocuk bu illa hasta olur kullanılır Nexus nebulizatör demişler ben de diğer sayfalarda gördüm iyi midir sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…