2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Öyle mi alayım o zaman ya çocuk bu illa hasta olur kullanılır Nexus nebulizatör demişler ben de diğer sayfalarda gördüm iyi midir sence
Evet canım illaki hasta oluyor. Hiç bişey olmazsa kış dönemi burun kuruyor bi serum fizyolojik rahatlatıyor. Bendeki de o marka link atarmısın canım bana da

Eklentiler

• IMG_8087.webp
    14 KB · Görüntüleme: 45
Bu fiyat da iyi o zaman artık 600e felan imkansız düşmez
Aynen canım iyi oldu valla link attığın. Aldım hemen bitane. Öbürünü kızım düşürdü çalışıyor ama randumansız gibi. Şimdi kızıma sonra bebişe kullanırım nasipse

Kuzum senin bebegin kaç haftalık dogmuştu 6 aylık prematüre dedin ama haftasını merak ettim beni sancı yokluyor iki üç gündür

Çok salaklar gerçekten dün de birisi geldi 1 haftadır memleketteyim burda doğur annenle.kaynanan bakar diyo.. kendisi kendi kizi doğum yapacak diye 16 saat uzaklıktaki yere gitmiş eee bu sefer dedeler göremeyecek diyo bende dedim ki burda dogursam kocam goremeyecek bu sefer dedim ya böyle birini sağlam elime geciresim geliyo bilmiyorum şu memlekete geldigimden beri sinir sistemim bozuldu kaynanam desem sürekli midesi bulanır iştahı kesilir saçma sapan şeyler hamile olan benim ben bir şey demiyorum..
Allah herkese sabır versin gerçekten Cook zor.bu surec

Kızlar şimdi okudum son sayfaları bana alma denileni de aldım bez de aldım mama sandalyesi de aldım beğenmeyen kendi doğurduğuna almasın ben hevesliyim ilk bebek ve zor oldu aldım ve alacağım da herkes kendi işine baksın dün kaynanam bebeğin dolabını alalım yatağı kalsın büyüyünce alırız dedi ilk defa yok canım ben takım olarak alacağım parça parça alamam odasını ,istemiyorum dedim ohh olsun valla herkes çok biliyor

Okurken ben rahatladım ağzına sağlık canım çok biliyorlar

Bu arada babymall varsa şehrinizde indirim var baya 3600 e kanz anne yanı park yatak , 1600 e kanz mama sandalyesi aldım düşünenler bakabilir

Okurken ben rahatladım ağzına sağlık canım çok biliyorlar
Valla bir yere kadar eyvallah ama sabrın sonu var öyle yarım takım mı alınır delirtiyor bazen eşimde o sosyetik parça parça almaz diyor Yok onların zamanında oda mı varmış yatak mı varmış bilmem ne bir daha derse o senin oğlun bu benim oğlum der geçerim tutmuyorum kendimi

Hee benimkide dedi gecen bizim zamanimizda yoktu böyle şeyler diye işte şimdi var ne güzel torununa nasip olmuş gözüyle bakmaz.anca kendi zamaniyla karsilastirma derdi.. Bende tutmuyorum dün bir limon muhabbeti yüzünden birbirimize girecektik biz işi büyüttük kisacasi

Senin zamanın 30 yıl önceydi artık var kabul et işte yok 2 body alır yıkarlarmış böyle boşa harcanıyormuş kendi cebinden de çıkmıyor milletin aldığına da laf ediyor gerçekten kaynanalık ömür boyu

Birde sürekli herkes erken doğumdan bahsediyor hayır ne olsun istiyorlar daha minicik bebekler ben 24 haftalığım daha çok var diyorum cahillik erken doğunca bunu sürekli dillendirince madalya mı veriyorlar ya sezeryan muhabbeti ya erken doğum muhabbeti

Aynen aynen kendisi dikermis benimkinin.. Hepsi kıskançlıktan bu kadınların neyini kıskanıyorlar bilmiyorum..gorumcemde bir sürü takım kıyafet battaniye almış işte insan ne güzel seviniyorsa belli ediyor kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…