2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kıskançlık kesinlikle kadın kadının her durumda düşmanı bende olmadı sende de olmasın düşüncesi çok kötü sende de olsaydı fena mı olurdu ne güzel artık var yani

Bu dünyada en zor şey kaynana olmak galiba

Ay kızlar benim kaynanalığı annem yapıyor
Kaynanama bişey bırakmıyor. Bir de iyi anlaşıyorlar ki birlikte olunca beni de kocamı da susturuyorlar
Hamile olduğumdan beri artık bişey demiyorlar

Kuzum senin bebegin kaç haftalık dogmuştu 6 aylık prematüre dedin ama haftasını merak ettim beni sancı yokluyor iki üç gündür
26+5 te doğurmuştum canım. Benimde hafta yaklaştıkça bi sıkıntı çöküyor içime ama olumsuz düşünmüyorum. Sancıların sık mı bende doğum nişanı dedikleri akıntıdan sonra oluşan sancılarım vardı ama nts de çıkmıyordu. Belki üşüttün mü acaba o tip bi sancımı ki.
Ay bide bu resimdeki senmisin

Benim eşim ilk çocukta oda yapmayalım biraz büyüyünce çocuğun kendi istediğine göre yapalım demişti bende direttim oda yapcam diye. Eşimin ailesi aaa olur mu oda olmadan bi beşik bi dolap alamamışlar mı derler okadar çevremiz gelip gidecek demişlerdi Buda farklı bi bakış açısı tabi gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Canım zaten sürekli yatsamda kalktıgım zaman çok geriliyor karnım ve aşırı aşagıda öyle böyle degil. 2 3 gündür biraz rahatsızlık var çok baskı gelip giden sancı dün banyo yaparken sag alt kasıgıma 3 defa aralıklı hoplatacak kadar sancı girdi korktum. Digerlerinde bende böyle sancı olmadı ne suyum geldi be kanama karnım çok taş gibi
Olunca gitmiştim bebekte sancıdan dolayı doguma almışlardı. Bunda korkuyorum 7 ayı tamamlarsam rahatlıcam. Evet benim kuzum 4 aylıkken çekilmiştim

melegim can valla bende senmisin diye sordum şaşırdım hiç iki çocuk sahibi üçüncüyü doğuracak gibi durmuyor maşallah ne güzelmişsin
Teşekkür ederim canım benim. Biz gebelik planlayanlar grubundayken belli
Bir saat ayarlardık herkes resmini katardı birbirimizi
Görmüştük hep o geldi
Aklıma degiştirim dedim birAz

Görmüştük hep o geldi
Aaay evet o zaman bazılarını kacirmistim ama çoğu kişiyi görmüştüm seni de gördüm diye hatırlıyorum ama unutmusumm çok yakışmış hamisliiik

İnşallah bırak 7 yi 9. Ayı görcez Allah büyük sancıların bi kaç gün daha devam ederse bi doktora görün istersen için rahat eder bide belki duruma göre ciğer geliştirici yaparlar o yönden de iyi olur ciğer geliştiriciyi yaptıktan sonra bebek nekadar daha durursa okadar iyi oluyor etkisi baştan tedbirli gidilmiş olur.
Görmüştük hep o geldi
vallahi maşallah canım çok güzelmişsin iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…