- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Yeni güncellemelerde valiz hazırlıkları organizerler var bide dolap için çamaşırlarını koymaya organizerler. Tırnak makası ve fırça da rövanşta şuan gruptaYani ölçüm haftadan az olunca endıselenmemi istemedi bence aynen boyda sıkıntı yok gıbı cok sukur canım Rabbım o haftaları bıze göstersin inşallahkızım büyüyor teyzeleri eksikleri çok fazla bu ara foruma gıremedım neler aldınız geri kaldım
İşim zor ama alıştım ya artık en ufak bir şey bile olsa o çözmek istemeden ben hemen anlatıyorum ona herşeyiAy senin işin çok zoorr alışmışsındır gerçi ama okadarı da fazlaymış ciddenben karışsın istemem video filanda izlemez öyle arkadaşları anlatır filan onları dinler gelir bana anlatır yada mesela geçen intagramda video atmış çorapların iç iplerini kesin filan diyor videoda bak ipleri temizlemek lazımmış diyor bilmiyor ki o ipleri temizlerken kaç çorap kestim yanlışlıkla ohooo geçmiş olsun dedim
Keyfını cıkar canımmm benımkı herseyı üzerime yıktı resmen butun sorumluluk uzerımde hissediyorum ve benım gercekten halim yok düşünecek arastıracakValla ben şu şu lazım dedim. Benimki youtubedan yeni doğan ihtiyaçları videosu izledi orda ne kafasına yattıysa liste yaptı gittik aldık birde inceliyor kurcalıyor maalesef bana pek seçim hakkı kalmıyor bere alacağım zaman bile tanesi 20 liralık şey geliyor karışıyor eldiven üçlü paket aldım yeter diyor videoda üç tane yeter demiş diye bize de yetermişevlenmeden önce de böyleydi huyunu bildiğim için maalesef isyan edemiyorum
Ay deme deme daha var daha var evrene en az 38 mesajı yollayalım tüm hepimiz heyecan yok son ana kadarAy kızlar mart anneleri de teker teker doğuruyor. Şubatı da bitirdik hayırlısıylamart Nisan başka ne kaldı ki şunun şurasında. Heyecanlandım
Ayy evet resmen ne kaldı ki bızde de nisanda doğuran olur mu kiAy kızlar mart anneleri de teker teker doğuruyor. Şubatı da bitirdik hayırlısıylamart Nisan başka ne kaldı ki şunun şurasında. Heyecanlandım
Hallediyorsundur sen alttan alttan işiniİşim zor ama alıştım ya artık en ufak bir şey bile olsa o çözmek istemeden ben hemen anlatıyorum ona herşeyi
Ay şu tırnak makasını ne aldınız bana da link atar mısınız organizerlerı cok ev ev gezdıgım ıcın cok once almıstımYeni güncellemelerde valiz hazırlıkları organizerler var bide dolap için çamaşırlarını koymaya organizerler. Tırnak makası ve fırça da rövanşta şuan grupta
İşte kaldı iki ay bizde mayısta başlarız nasipse her birimiz vakti saatinde inşallahAy deme deme daha var daha var evrene en az 38 mesajı yollayalım tüm hepimiz heyecan yok son ana kadar
nasipse benim 29 Nisan olacak. Vaktini beklerse Allahın izniyleAyy evet resmen ne kaldı ki bızde de nisanda doğuran olur mu ki
BırakamıyorumO seyi bende yiyiyorum ve bir sıkıntı yokye canım ama uyumadan 2 saat önce yemeyi birak
Yaa bekler inşallah canım beklemesi çok önemli su 40 haftaya gelıp doğuramayanlara imreniyorumİşte kaldı iki ay bizde mayısta başlarız nasipse her birimiz vakti saatinde inşallah
nasipse benim 29 Nisan olacak. Vaktini beklerse Allahın izniyle
Son karar sac tarağı olarak ne almaya karar verdikYeni güncellemelerde valiz hazırlıkları organizerler var bide dolap için çamaşırlarını koymaya organizerler. Tırnak makası ve fırça da rövanşta şuan grupta
Kız hiç imrenme kız benim eşim herşeyi didikler inceler merak eder. Bekarken yalan atıyor muyum diye beni kaç kere takip etmişKeyfını cıkar canımmm benımkı herseyı üzerime yıktı resmen butun sorumluluk uzerımde hissediyorum ve benım gercekten halim yok düşünecek arastıracakbenım yerıme baksa buda guzelmıs dese alsa ayy bebekten bile korkuyor karnıma dokunmayı bıraktı bugun iğnemı yap diye yalvardım en azından sen gerde ben yapayım dedım bayılırım dedo herseyden kacıyor suan sana ımrendım
Hala karar veremedik grupça havada kaldı tarak hepimizdeSon karar sac tarağı olarak ne almaya karar verdik
Aaaaa senin sat benden 8 gün daha geç nasıl 29 Nisan oluyoİşte kaldı iki ay bizde mayısta başlarız nasipse her birimiz vakti saatinde inşallah
nasipse benim 29 Nisan olacak. Vaktini beklerse Allahın izniyle
Hahahahahaha kız buraya yazdım ya daha doğmadan emzik için tartışıyoruzHallediyorsundur sen alttan alttan işiniçocuk doğunca da başta karışır sonra normale döner o süreç te sıkıntı. Çok biliyolar sanki de herşeye karışıyorlar neyseki benimki kesti karışmayı tabi bebe geldi 2 yaşına
Hala karar veremedik grupça havada kaldı tarak hepimizde
Canım törpü önerdiler bugün Kitchen Beauty YenidoÄan Bebek Tırnak Törpüsü Pilli 6 BaÅlıklı Ãocuk Tırnak Parlatıcı Tırnak Makası Manikür Seti Fiyatı, Yorumları - TrendyolAy şu tırnak makasını ne aldınız bana da link atar mısınız organizerlerı cok ev ev gezdıgım ıcın cok once almıstım
herşey güzel olcak hepimiz için Allahın izniyle kötü düşünmeYaa bekler inşallah canım beklemesi çok önemli su 40 haftaya gelıp doğuramayanlara imreniyorumben hapsursam acaba rahim ağzım mı kısaldı dıye dusunuyorum
Benim sezaryen ya normalde 38+2 de 6 Mayıs olarak söyledi doktor sezaryen tarihini. Ben kızımla aynı gün olsun doğum günleri diye 29 Nisan istedim kabul etti ozamanda 37+2 oluyor. Doktor sorun olmaz dediAaaaa senin sat benden 8 gün daha geç nasıl 29 Nisan oluyobenimki internet sitesinde sat 4 agustos oldugu halde 10 mayıs gözüküyor
ay evet hatırladımHahahahahaha kız buraya yazdım ya daha doğmadan emzik için tartışıyoruztabi ben dediğin gibi alttan alttan işimi hallediyorum emzik biberon aldım göğüs pompası bakıyorum beğendiğim olunca onu da aldırırım bakalım benimki ne zaman pes edecek bebekten çok o yoracak beni diye düşünüyorum
Ayy bencede ya ne senınkınden ne benımkınden az az ortaya karısıkKız hiç imrenme kız benim eşim herşeyi didikler inceler merak eder. Bekarken yalan atıyor muyum diye beni kaç kere takip etmiştelefonuma yüzünü okutmuş , ondan habersiz attığım adım problem, arkadaşlarımla buluşayım bir yarım saat sonra muhakkak ya gelir beni alır ya da rahatsız eder. Annemde kalmaya bile gidemiyorum gidince elli kere arar bir kere haftasonu gideyim dedim otobüsle gittim memlekete, bir saat geçmedi bir baktım zil çaldı o da gelmiş beraber annemde kaldık. Asla kendime ait bir zamanım olmuyor tek başıma asla gezemiyorum. Ha asla romantik de değildir tam bir öküz. Ne benim eşim gibi olacak ne senin eşin gibi bence ortası olmalı kendi vaktimiz de olacak onlarla da vakit olacak ama bu ortası yok mu kocişlerin ben alıştım artık dört yıl sevgililik bir yıl evlilik olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?