- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 31
Ayy oh olmus dıycem cocuklara kıyamadımBenim sezaryen ya normalde 38+2 de 6 Mayıs olarak söyledi doktor sezaryen tarihini. Ben kızımla aynı gün olsun doğum günleri diye 29 Nisan istedim kabul etti ozamanda 37+2 oluyor. Doktor sorun olmaz dedi
ay evet hatırladımama cidden çok yoruyolar bazen insanı o ilk dönem lohusa psikolojisi bi yandan eşlerin o tavırları bi yandan bi ara yalın ayak sokağa kaçıp yangın var diye bağırasım geliyordu bigün açık havaya gidelim istedim deniz kenarına gittik ondan öncede kv gitmiştik görümceler çoluk çocuk kalabalıktı ortam. Neyse iki gün sonra kızım hasta oldu vay efendim gezmek diye tutturmuşum üşütmüşüz çocuğu bi ton laf. Doktora gittik direk evde okula giden abi abla kuzen filan varmı dedi kuzeni var aynı ortamdaydık biraz rahatsızdı bide açık havada gezdirdik o mu çarptı acaba dedim açık hava çocuğa hiç bişey yapmaz dedi sürüntü testi yaptı kuzene söyleyin domuz gribi olmuş sizinkine de bulaştırmış dedi. O an eşimin yüz ifadesini görmeliydin o son oldu artık karışmıyor
Tamam canım cok cok sağolCanım törpü önerdiler bugün Kitchen Beauty YenidoÄan Bebek Tırnak Törpüsü Pilli 6 BaÅlıklı Ãocuk Tırnak Parlatıcı Tırnak Makası Manikür Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Makas olarakta e bebek saplı makaslar var onlarda iş görüyor
herşey güzel olcak hepimiz için Allahın izniyle kötü düşünme
Gariplerim sınırları zorluyorlar ama son söz bizde oluyor sürekli ah bir kabul edip bizi de yormasalar keşkeBenim sezaryen ya normalde 38+2 de 6 Mayıs olarak söyledi doktor sezaryen tarihini. Ben kızımla aynı gün olsun doğum günleri diye 29 Nisan istedim kabul etti ozamanda 37+2 oluyor. Doktor sorun olmaz dedi
ay evet hatırladımama cidden çok yoruyolar bazen insanı o ilk dönem lohusa psikolojisi bi yandan eşlerin o tavırları bi yandan bi ara yalın ayak sokağa kaçıp yangın var diye bağırasım geliyordu bigün açık havaya gidelim istedim deniz kenarına gittik ondan öncede kv gitmiştik görümceler çoluk çocuk kalabalıktı ortam. Neyse iki gün sonra kızım hasta oldu vay efendim gezmek diye tutturmuşum üşütmüşüz çocuğu bi ton laf. Doktora gittik direk evde okula giden abi abla kuzen filan varmı dedi kuzeni var aynı ortamdaydık biraz rahatsızdı bide açık havada gezdirdik o mu çarptı acaba dedim açık hava çocuğa hiç bişey yapmaz dedi sürüntü testi yaptı kuzene söyleyin domuz gribi olmuş sizinkine de bulaştırmış dedi. O an eşimin yüz ifadesini görmeliydin o son oldu artık karışmıyor
Ayyyy çok güzel o zaman bizden erken kavuşuyorsunBenim sezaryen ya normalde 38+2 de 6 Mayıs olarak söyledi doktor sezaryen tarihini. Ben kızımla aynı gün olsun doğum günleri diye 29 Nisan istedim kabul etti ozamanda 37+2 oluyor. Doktor sorun olmaz dedi
Kız korkar kız senin canını acıtmaktan korkmuştur bende öyleyim sevdiğim birine asla yapamam iğne hatta onun yarasını görmeye bile tahammül edemem eşin de bence ondan istemiyordur. Az ortası olsa eşlerin mis gibi olacakAyy bencede ya ne senınkınden ne benımkınden az az ortaya karısıkbende alıştım canımda bugun iğne konusunda sinir oldum bakma ya şöyle yap diyorum yok korktu kactı bıraz cesaretli ol demi
Noldu kız dur sakin olOff bana yine geldiler ya bi sinir bi agrasiflik. Önüme gelene çatmak istiyorum
Ay de de vallahi bende dedimAyy oh olmus dıycem cocuklara kıyamadım
senin iş biraz daha zor gibi görünüyor ama her çıldırmaya ramak kaldığında şu sözümü hatırla ve kendini telkinle. Geçecek bu günlerGariplerim sınırları zorluyorlar ama son söz bizde oluyor sürekli ah bir kabul edip bizi de yormasalar keşkelohusayken seni çıldırtan hayat bize neler yapmaz
Ana kandil mi ne kandili kız ay yeni öğreniyorum ya çevremde hiç yok ki böyle dini bilgisi olan biz de haberdar olalımKızlar yarın kandil oruç tutacak olan var mı ben tutmak istiyorum ama bir yandan da bir şey olurmu diye tedirginim
Nasipse vaktini beklerse Allahın izniyle inşallah canımAyyyy çok güzel o zaman bizden erken kavuşuyorsun
Burdakilerin yarısı nisanda dogum yapacak bence mayıs başı olanlarımız nisana kayacazAy kızlar mart anneleri de teker teker doğuruyor. Şubatı da bitirdik hayırlısıylamart Nisan başka ne kaldı ki şunun şurasında. Heyecanlandım
Zor günler geride kaldı sırada daha da zor günler varAy de de vallahi bende dedimneyseki sorunsuz atlattık o süreci ama akıllandı
senin iş biraz daha zor gibi görünüyor ama her çıldırmaya ramak kaldığında şu sözümü hatırla ve kendini telkinle. Geçecek bu günler
Karnın aç mı bacım bişeyler ye toksan da tatlı ye mutluluk hormonun artsınOff bana yine geldiler ya bi sinir bi agrasiflik. Önüme gelene çatmak istiyorum
bencede aynen öyle olacak yine de demeyim dedim 40 ı görmek isteyen vardır belki diyeBurdakilerin yarısı nisanda dogum yapacak bence mayıs başı olanlarımız nisana kayacaz
Hahahah tam olarak öyleZor günler geride kaldı sırada daha da zor günler var
Ben 36 haftayı tamamlarsam çok şükür artık gelirse gelsin dicem ve hislerim bana nisan 1 ve 10 arası dogum yapacagımı söylüyor nedenseKarnın aç mı bacım bişeyler ye toksan da tatlı ye mutluluk hormonun artsınbende agrasiflik başlayınca çevremdeki herkes açmısın diye soruyor
bencede aynen öyle olacak yine de demeyim dedim 40 ı görmek isteyen vardır belki diye
Kalsiyumu içtikten sonra bana eczane yarım saat yürüyüş yapın dedi sizede öyle dedi mi?Kaçak filan olunca dayanilmaz bi aci oluyormuş . Birde oksopar kulaniyorsunuz zaten magnezyum d calsiyum üçlüsünü deneyin iyi gelecektir . Ben ağrim olunca 2 kez içiyorum .
O tarihler arası kaç haftalık oluyorBen 36 haftayı tamamlarsam çok şükür artık gelirse gelsin dicem ve hislerim bana nisan 1 ve 10 arası dogum yapacagımı söylüyor nedense
Kacinci haftadan sonra sezeryan yapilabilir ?Eğer sezeryan olursa 24 nisan istiyorum 36+5 oluyor doktor yapar mi meselaBenim sezaryen ya normalde 38+2 de 6 Mayıs olarak söyledi doktor sezaryen tarihini. Ben kızımla aynı gün olsun doğum günleri diye 29 Nisan istedim kabul etti ozamanda 37+2 oluyor. Doktor sorun olmaz dedi
Hayir hiç demedi . Neden acaba ? Araştirdiniz mi ?Kalsiyumu içtikten sonra bana eczane yarım saat yürüyüş yapın dedi sizede öyle dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?