2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayy oh olmus dıycem cocuklara kıyamadım

Gariplerim sınırları zorluyorlar ama son söz bizde oluyor sürekli ah bir kabul edip bizi de yormasalar keşke lohusayken seni çıldırtan hayat bize neler yapmaz

Ayyyy çok güzel o zaman bizden erken kavuşuyorsun

Ayy bencede ya ne senınkınden ne benımkınden az az ortaya karısık bende alıştım canımda bugun iğne konusunda sinir oldum bakma ya şöyle yap diyorum yok korktu kactı bıraz cesaretli ol demi
Kız korkar kız senin canını acıtmaktan korkmuştur bende öyleyim sevdiğim birine asla yapamam iğne hatta onun yarasını görmeye bile tahammül edemem eşin de bence ondan istemiyordur. Az ortası olsa eşlerin mis gibi olacak

Kızlar yarın kandil oruç tutacak olan var mı ben tutmak istiyorum ama bir yandan da bir şey olurmu diye tedirginim

Ayy oh olmus dıycem cocuklara kıyamadım
Ay de de vallahi bende dedim neyseki sorunsuz atlattık o süreci ama akıllandı
Gariplerim sınırları zorluyorlar ama son söz bizde oluyor sürekli ah bir kabul edip bizi de yormasalar keşke lohusayken seni çıldırtan hayat bize neler yapmaz
senin iş biraz daha zor gibi görünüyor ama her çıldırmaya ramak kaldığında şu sözümü hatırla ve kendini telkinle. Geçecek bu günler

Kızlar yarın kandil oruç tutacak olan var mı ben tutmak istiyorum ama bir yandan da bir şey olurmu diye tedirginim
Ana kandil mi ne kandili kız ay yeni öğreniyorum ya çevremde hiç yok ki böyle dini bilgisi olan biz de haberdar olalım cahil geldik cahil gideceğiz

Zor günler geride kaldı sırada daha da zor günler var

Off bana yine geldiler ya bi sinir bi agrasiflik. Önüme gelene çatmak istiyorum
Karnın aç mı bacım bişeyler ye toksan da tatlı ye mutluluk hormonun artsın bende agrasiflik başlayınca çevremdeki herkes açmısın diye soruyor
Burdakilerin yarısı nisanda dogum yapacak bence mayıs başı olanlarımız nisana kayacaz
bencede aynen öyle olacak yine de demeyim dedim 40 ı görmek isteyen vardır belki diye

Ben 36 haftayı tamamlarsam çok şükür artık gelirse gelsin dicem ve hislerim bana nisan 1 ve 10 arası dogum yapacagımı söylüyor nedense

Kaçak filan olunca dayanilmaz bi aci oluyormuş . Birde oksopar kulaniyorsunuz zaten magnezyum d calsiyum üçlüsünü deneyin iyi gelecektir . Ben ağrim olunca 2 kez içiyorum .
Kalsiyumu içtikten sonra bana eczane yarım saat yürüyüş yapın dedi sizede öyle dedi mi?

Kacinci haftadan sonra sezeryan yapilabilir ?Eğer sezeryan olursa 24 nisan istiyorum 36+5 oluyor doktor yapar mi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…