Çok sevindim kuzum inşallah böyle devam eder kocaman bebiş olmuşGüzel anneler hastaneden geldim 30+5 günlük ne önde ne geride tam uyumlu kilosu 1750 gram olmuş boyu 43.5cm bis sıkıntı yok bebek hala ters duruyor makat geliş erken dogum riskim devam 34. Haftada tekrar çagırdı yarında ciger geliştirici ignem yapılacak. Yüzünü yine göstermedi elleriyle kapatmış
Aynen ne bekliyor anlamadım yaniAyrıca yalancı bir yenge belli ki 31 de 3 kiloysa onun ki 40ta 6 kilo o zaman p
Eeee bu da çok güzel
Eşim o konuyu düşünmez bende karismiyordumYok canım vermeyın bence birde maddi külfetide var bıyerıne bısey olsa işin içinden cıkılmaz bı kere olur ıkı kere olur malınıza ortak mı
Bence artık karış senın çocuğun olacakEşim o konuyu düşünmez bende karismiyordum
Canım bence çok haklısın, sona yaklaştık artık acil doktora gitmen gerekebilir. Bebiş doğunca gece gündüz demeden arabanın sizde olması gerekir Allah korusun acil bir şey olsa araba yok çıldırırım ben. Oto koltuğu vs bebeğe göre arabanın bir düzeni olcak başka bebeler gelsin de orasını burasını oynasınlar istemem. Ayrıca araba almak neymiş ya kaza olsa bir şey olsa sıkıntı. Esin bence artık bebeğinizi bahane etsin acil durumlar için araba bizde olmalı desin.Kızlar bende git gide pimpiriklesiyorum size bir şey anlatcam.. eşimin yakın olduğu bi arkadaşı var ve bunun 2 küçük çocuğu var her neyse bizden araba istiyorlar muhakkak helali hoş olsun gezsinler vs ama 2 gün sonra bebeğimin eşyaları olacak ve başka çocukta olsa kullansın istemiyorum bu konuda bir pimpirikligim var ben her şeyini araştırıyorum çamaşırını bile durulatiyorum asla yapmadığım şey ekstradan ama bu düşünce beni çok geriyor ne yapsam eşime ne desem bilmiyorum doğum öncesi eşyaları da arabaya koycam puset olsun valiz olsun vs yani hep böyle istediğim tam olmayacak bu düşünce canımı çok sıkıyor bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum..
Çok sevindim maşallah minnosuna annesiGüzel anneler hastaneden geldim 30+5 günlük ne önde ne geride tam uyumlu kilosu 1750 gram olmuş boyu 43.5cm bis sıkıntı yok bebek hala ters duruyor makat geliş erken dogum riskim devam 34. Haftada tekrar çagırdı yarında ciger geliştirici ignem yapılacak. Yüzünü yine göstermedi elleriyle kapatmış
Ay benim eşim hele her şeyi erteler asla umrunda değil sonra ben sinirlenirim kendim girisirim sinirlendigimi gorunce hemen yapasi gelirEşler inanılmaz rahat davranıyor koltuk halı yıkanılacak denilince. Biz güya yazdan beri yıkıyacağız hamile halimle kaldıracak değilim eşim de erteledikçe kış bitti nerdeyse bırak yazıbence sen kendin el at bende öyle yapacağım
Kız o kadar şeyi nasıl yaptiiin, ben şu an bulaşık dizsem yoruluyorumRamazan gelmeden dolabı temizleyim dedim temizle otursana bide üstüne 2 ölçek poğaça yaptım buzluğa, bide üstüne dolabı temizlerken yere bişeler döküldü diye mutfağı süpürdüm mutfaktan koridora ordan salonu süpürdüm, şuan belimdeki ağrıyı ne siz sorun ne ben söyleyimBirazdan da kv delere gidecez
Huyum kurusun bi işe girince illa peşine bişeler yaparımKız o kadar şeyi nasıl yaptiiin, ben şu an bulaşık dizsem yoruluyorumgeçen bir banyo tuvalet yikiyayim dedim eşim geldi sen çık ben yapcam dedi o kadar pert oldum ki normalde dokunmaz banyo tuvalet işlerine şu ara hiç bir iş yapamiyorum 70 yaşında teyze = ben
Benimde 10.9Kuzum 10.9’du hapı günde ikiye çıkarmıştık ona rağmen 10.6’ya düşmüş vücudumda hiç kalmıyomuş bebek alıyomuş hepsini serum şart dedi doktor. Sağol canım benim
Doğuma yakın artık doğum yakın o yüzden veremeyiz dese eşin. Yada kıramaz gibi durum olursa sende eşyaları son hafta indirirsin. Zaten büyük ihtimalle sezeryan olur diyodun öyle olursa ozaman indirirsinKızlar bende git gide pimpiriklesiyorum size bir şey anlatcam.. eşimin yakın olduğu bi arkadaşı var ve bunun 2 küçük çocuğu var her neyse bizden araba istiyorlar muhakkak helali hoş olsun gezsinler vs ama 2 gün sonra bebeğimin eşyaları olacak ve başka çocukta olsa kullansın istemiyorum bu konuda bir pimpirikligim var ben her şeyini araştırıyorum çamaşırını bile durulatiyorum asla yapmadığım şey ekstradan ama bu düşünce beni çok geriyor ne yapsam eşime ne desem bilmiyorum doğum öncesi eşyaları da arabaya koycam puset olsun valiz olsun vs yani hep böyle istediğim tam olmayacak bu düşünce canımı çok sıkıyor bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum..
O kadar haklısın kiBence artık karış senın çocuğun olacakben bu dusunceyle kim ne der umursamaz oldum
Evet canım kesinlikle biz birde bu sene kasko yapamadık çok pahalı geldi arabanın modeli olunca ev dizince arabanın bakımı derken gerçekten gücümüz yetmediCanım bence çok haklısın, sona yaklaştık artık acil doktora gitmen gerekebilir. Bebiş doğunca gece gündüz demeden arabanın sizde olması gerekir Allah korusun acil bir şey olsa araba yok çıldırırım ben. Oto koltuğu vs bebeğe göre arabanın bir düzeni olcak başka bebeler gelsin de orasını burasını oynasınlar istemem. Ayrıca araba almak neymiş ya kaza olsa bir şey olsa sıkıntı. Esin bence artık bebeğinizi bahane etsin acil durumlar için araba bizde olmalı desin.
Çok sevindim maşallah minnosuna annesiinşallah en az 37ye kadar sabreder
Ay benim eşim hele her şeyi erteler asla umrunda değil sonra ben sinirlenirim kendim girisirim sinirlendigimi gorunce hemen yapasi gelir
Kız o kadar şeyi nasıl yaptiiin, ben şu an bulaşık dizsem yoruluyorumgeçen bir banyo tuvalet yikiyayim dedim eşim geldi sen çık ben yapcam dedi o kadar pert oldum ki normalde dokunmaz banyo tuvalet işlerine şu ara hiç bir iş yapamiyorum 70 yaşında teyze = ben
Benim eşimde öyle çok rahat ille benim üstüne düşüp araştırıp bulmam lazım.. evde bir şey bozuk 3-4 aydır öyle duruyo ordaCanım bence çok haklısın, sona yaklaştık artık acil doktora gitmen gerekebilir. Bebiş doğunca gece gündüz demeden arabanın sizde olması gerekir Allah korusun acil bir şey olsa araba yok çıldırırım ben. Oto koltuğu vs bebeğe göre arabanın bir düzeni olcak başka bebeler gelsin de orasını burasını oynasınlar istemem. Ayrıca araba almak neymiş ya kaza olsa bir şey olsa sıkıntı. Esin bence artık bebeğinizi bahane etsin acil durumlar için araba bizde olmalı desin.
Çok sevindim maşallah minnosuna annesiinşallah en az 37ye kadar sabreder
Ay benim eşim hele her şeyi erteler asla umrunda değil sonra ben sinirlenirim kendim girisirim sinirlendigimi gorunce hemen yapasi gelir
Kız o kadar şeyi nasıl yaptiiin, ben şu an bulaşık dizsem yoruluyorumgeçen bir banyo tuvalet yikiyayim dedim eşim geldi sen çık ben yapcam dedi o kadar pert oldum ki normalde dokunmaz banyo tuvalet işlerine şu ara hiç bir iş yapamiyorum 70 yaşında teyze = ben
Sezeryan olursa o günden bir gün önce indiririm hatta ama eşimin öyle demesi gerekiyor bakalım acabilirsem konuyu açıyım bugün bu durumu istemediğimi ne diyecek bakalimDoğuma yakın artık doğum yakın o yüzden veremeyiz dese eşin. Yada kıramaz gibi durum olursa sende eşyaları son hafta indirirsin. Zaten büyük ihtimalle sezeryan olur diyodun öyle olursa ozaman indirirsin
Bence normal anlatsan bile anlar yumuşat biraz yani bana çok normal geldi istememen ona da gelirYok canım konuşmadım ama inan nasıl konuşacağımı bilmiyorum.. nasıl konuşsam ki
Allah seni napmasin güldürdün şu halinleKan ter gözyaşıilk dozu aldım ilaçlar raporlu haliyle 1150 tl hastanede serum takma parası 850 tl içime inceden oturdu haftaya da 2.dozu olmam gerekiyo bi bu kadar daha öder miyim bilemedim kan çok lazım mı ya ajsjsj @Chen31
İnşallah başlıyoruz odaya bu hafta bitmiş halini de gösteririmEeee bu da çok güzelkonseptli çok tatlı olur oda
Canım ayıptır sorması çıta bende istiyorum odasına ama ne kadara nerden aldınBence normal anlatsan bile anlar yumuşat biraz yani bana çok normal geldi istememen ona da gelir
Kuzum duvar kağıdı için armuttan usta buldu uygulamadan ona sipariş verdik bizimkinde hem duvar kağıdı hem ustanın parası olduğu için bilemiyorum ne kadara geldiCanım ayıptır sorması çıta bende istiyorum odasına ama ne kadara nerden aldınıhlamur yeşili çok hoşuma gidiyor çıta kısmı öyle yapıp yukarı kısmı açık renk kalmasını istiyorum
Şifa olsun canımKan ter gözyaşıilk dozu aldım ilaçlar raporlu haliyle 1150 tl hastanede serum takma parası 850 tl içime inceden oturdu haftaya da 2.dozu olmam gerekiyo bi bu kadar daha öder miyim bilemedim kan çok lazım mı ya ajsjsj @Chen31
Ben masa başı otur otur hareket etmeyi unutmuşumHuyum kurusun bi işe girince illa peşine bişeler yaparımkendime işkence ettim ama artık yapmamam lazım suan nasıl ağrıyor belim.
Sende naptın kız okadar harketsiz olma
Gerçi ben 2 çocuk daha olduğu için çoğu rutinime mecbur devam ediyorum, ilk çocukta bende çok bi iş yapmıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?