2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çok sevindim kuzum inşallah böyle devam eder kocaman bebiş olmuş

Canım bence çok haklısın, sona yaklaştık artık acil doktora gitmen gerekebilir. Bebiş doğunca gece gündüz demeden arabanın sizde olması gerekir Allah korusun acil bir şey olsa araba yok çıldırırım ben. Oto koltuğu vs bebeğe göre arabanın bir düzeni olcak başka bebeler gelsin de orasını burasını oynasınlar istemem. Ayrıca araba almak neymiş ya kaza olsa bir şey olsa sıkıntı. Esin bence artık bebeğinizi bahane etsin acil durumlar için araba bizde olmalı desin.
Çok sevindim maşallah minnosuna annesi inşallah en az 37ye kadar sabreder
Ay benim eşim hele her şeyi erteler asla umrunda değil sonra ben sinirlenirim kendim girisirim sinirlendigimi gorunce hemen yapasi gelir
Kız o kadar şeyi nasıl yaptiiin, ben şu an bulaşık dizsem yoruluyorum geçen bir banyo tuvalet yikiyayim dedim eşim geldi sen çık ben yapcam dedi o kadar pert oldum ki normalde dokunmaz banyo tuvalet işlerine şu ara hiç bir iş yapamiyorum 70 yaşında teyze = ben

Huyum kurusun bi işe girince illa peşine bişeler yaparım kendime işkence ettim ama artık yapmamam lazım suan nasıl ağrıyor belim.
Sende naptın kız okadar harketsiz olma
Gerçi ben 2 çocuk daha olduğu için çoğu rutinime mecbur devam ediyorum, ilk çocukta bende çok bi iş yapmıyordum

Doğuma yakın artık doğum yakın o yüzden veremeyiz dese eşin. Yada kıramaz gibi durum olursa sende eşyaları son hafta indirirsin. Zaten büyük ihtimalle sezeryan olur diyodun öyle olursa ozaman indirirsin

Evet canım kesinlikle biz birde bu sene kasko yapamadık çok pahalı geldi arabanın modeli olunca ev dizince arabanın bakımı derken gerçekten gücümüz yetmedi bende oyle düşünüyorum eşimle nasıl konuşcam bilmiyorum isteyende de hata var ben gerçekten acil bir şey yaşayabilirim ve o arabayı beklerken ki beklemem artık taksiye ne kadar verir burdan medstara bilemem kendin düşün derim kızarım..

Benim eşimde öyle çok rahat ille benim üstüne düşüp araştırıp bulmam lazım.. evde bir şey bozuk 3-4 aydır öyle duruyo orda

Doğuma yakın artık doğum yakın o yüzden veremeyiz dese eşin. Yada kıramaz gibi durum olursa sende eşyaları son hafta indirirsin. Zaten büyük ihtimalle sezeryan olur diyodun öyle olursa ozaman indirirsin
Sezeryan olursa o günden bir gün önce indiririm hatta ama eşimin öyle demesi gerekiyor bakalım acabilirsem konuyu açıyım bugün bu durumu istemediğimi ne diyecek bakalim

Bence normal anlatsan bile anlar yumuşat biraz yani bana çok normal geldi istememen ona da gelir
Canım ayıptır sorması çıta bende istiyorum odasına ama ne kadara nerden aldın ıhlamur yeşili çok hoşuma gidiyor çıta kısmı öyle yapıp yukarı kısmı açık renk kalmasını istiyorum

Kuzum duvar kağıdı için armuttan usta buldu uygulamadan ona sipariş verdik bizimkinde hem duvar kağıdı hem ustanın parası olduğu için bilemiyorum ne kadara geldi

Ben masa başı otur otur hareket etmeyi unutmuşum kaburgalarım batıyor bir de skolyozum var bebisi zor tasiyorum şu an belim kopuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…