2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ya babam bile bizim arabaya binmek istemez bir şey olur vs diye yani dışarıdan bu kadar rahat nasıl istiyorlar. Bir de kasko yokmuş yaptırırım arabanizi dese arabanın değer kaybı ne olacak. Kolay almıyoruz sonuçta bu arabaları da disimizden tirnagimizdan arttırıyoruz. Bebeği öne sur canım, araban varken sen neden taksiyle gidiyorsun. Madem o kadar gezmek istiyorlar taksiye binsinler o zmaan. Madem bu kadar elzem gezmeleri için araba çocuk yapmadan önce alsalarmis arabalarını. Biz senelerce düzenimiz otursun diye çocuk yapmıyoruz. İnsanların düşüncesizligi canımı sıkıyor. Eşi nasıl kabul ediyor. Benim eşim başkasından araba alacak olsa kabul etmem

Benim eşimde öyle çok rahat ille benim üstüne düşüp araştırıp bulmam lazım.. evde bir şey bozuk 3-4 aydır öyle duruyo orda
2 senedir prizin teki sökük odada geçen dayanamadım taktım bak carpilabilirim dedim yine unuttu gitti benim elimde tornavidayla gelip ben burayı duzeltcem demem lazim o zmaan yapar sinirlendigimi anlayıp

Zaten eşi bi yerlere gitmek istiyor adam da dayanamayıp istiypr anladığım kadarıyla.. Bende öyle bugün anneme sitem ettim şu dünyada dedim niye bu kadar düşünceli duyarlı yetistirdin ki diye ne güzel.gamsiz olmak vardı dedim yada bir şeyleri düşünmemek çok yoruluyorum dedim.. Ya antalyayi biliyon canım her yerden otobüs tramvay var hadi benim yaşadığım yere kadar tramvay gelmiyo ama yakın yani ben olsam otobüse binip tramvayla gideceğim yere giderdim..
Ya zaten bizde başkasından bir şey alsak emanet malın canı g.tunde olur hesabi başına bir şey gelir diye almayız bilmiyorum ya bakiyim eşime dicem ne diyecek kızar mı bu düşünceme üzülür mü anlayış mi gösterir ne yapar bilmiyom

Tabii canım her türlü otobüs vs var. Dediğin gibi emanet yani Allah korusun bir şey olsa. Sen eşine hiç böyle eşya muhabettinden bahsetme. Direkt bebeği söyle acil bir durum olur vs diye. Dr'a yazıyorsun mesela hemen gel diyor. Ne yapacaksın taksi mi bulacaksin. Araban varken niye yani. Artık çocuğunuz var hayatınız değişti oailenin de bunun bilincinde olması lazım

Kesinlikle canım bu dediğini yapicam direkt çocuktan yola çıkarak konuşcam.. eşimde ona göre artık ne derse desin karşı tarafa

Ayy bıde gezme ıcın mı cok sınır bozucu canım hastalık olur sağlık olur amennada arabası yoksa da uzak yere gezmeye gıtmesın bı zahmet kırsın dızını otursun iyice kızdım

Kesinlikle canım bu dediğini yapicam direkt çocuktan yola çıkarak konuşcam.. eşimde ona göre artık ne derse desin karşı tarafa
Daha önce de istiyorlar mıydı canım yoksa ilk defa mı istedi? Daha önce de aldılarsa alışkanlık olmasın onlarda. Bazı insanlar düşünmüyor çünkü

Ayy bıde gezme ıcın mı cok sınır bozucu canım hastalık olur sağlık olur amennada arabası yoksa da uzak yere gezmeye gıtmesın bı zahmet kırsın dızını otursun iyice kızdım
Daha önce de istiyorlar mıydı canım yoksa ilk defa mı istedi? Daha önce de aldılarsa alışkanlık olmasın onlarda. Bazı insanlar düşünmüyor çünkü
Çocukların sağlığını öne sürerek işlerini halledip alışveriş merkezine gidiyorlar..
Evet canım istiyorlardı düşünmüyorlar eşimde baba olmak çok istiyor yok öyle kucağıma atladı çocuk vs diye anlattı teslim ederken öyle hevesli mutlu anlatınca bir şey diyemedim de dicem

A
Ay siz resmen arabayı ortaklaşa kullanıyorsunuz bunlar da hiç düşünmüyor mu insanlardan alıyoruz insanlar da bizi kırmak istemiyor ama yeter demiyor zaten bir defa verince gerisi geliyor bu tarz şeylerin şimdi eşin vermese bak gör sen eşine atacağı tripleri

Ay ay soyle bızede haber ver canım

Aynen canım sindire sindire ağır ağır yaparız artık olan olur olmayana da napalım yani kp görünce insanlar ne dertlerle uğraşıyor benim eksik gedik olsa ne olur olmasa ne olur moduna giriyorum sonra eve gidince gene kafa bi gidiyor işte aman ya dediğin gibi su akar yolunu bulur elbet üst başsız kalmaz ya bebişler

2 senedir prizin teki sökük odada geçen dayanamadım taktım bak carpilabilirim dedim yine unuttu gitti benim elimde tornavidayla gelip ben burayı duzeltcem demem lazim o zmaan yapar sinirlendigimi anlayıp
Benim taşındığımızdan beri avizelerin bazıları sabitlenecek o üst kısım sallanıyor, kızın odasındaki kitaplık monte edilecek, fortmanto monte edilecek, oğlanın dolap kurulacak, dyson süpürgenin dübeli duvardan çıkmış sadece alt kısım tutuyor o sabitlenecek bide gelip gidip duvara asma düşmesin diyor kendime takıp şarj ederim artık dedim dur bakalım Allah büyük ne zaman yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…