- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Ya babam bile bizim arabaya binmek istemez bir şey olur vs diye yani dışarıdan bu kadar rahat nasıl istiyorlar. Bir de kasko yokmuş yaptırırım arabanizi dese arabanın değer kaybı ne olacak. Kolay almıyoruz sonuçta bu arabaları da disimizden tirnagimizdan arttırıyoruz. Bebeği öne sur canım, araban varken sen neden taksiyle gidiyorsun. Madem o kadar gezmek istiyorlar taksiye binsinler o zmaan. Madem bu kadar elzem gezmeleri için araba çocuk yapmadan önce alsalarmis arabalarını. Biz senelerce düzenimiz otursun diye çocuk yapmıyoruz. İnsanların düşüncesizligi canımı sıkıyor. Eşi nasıl kabul ediyor. Benim eşim başkasından araba alacak olsa kabul etmemEvet canım kesinlikle biz birde bu sene kasko yapamadık çok pahalı geldi arabanın modeli olunca ev dizince arabanın bakımı derken gerçekten gücümüz yetmedibende oyle düşünüyorum eşimle nasıl konuşcam bilmiyorum isteyende de hata var ben gerçekten acil bir şey yaşayabilirim ve o arabayı beklerken ki beklemem artık taksiye ne kadar verir burdan medstara bilemem kendin düşün derim kızarım..
Hee anladım canim en iyisini yapmışsınız son halini çok merak ediyorum odaninKuzum duvar kağıdı için armuttan usta buldu uygulamadan ona sipariş verdik bizimkinde hem duvar kağıdı hem ustanın parası olduğu için bilemiyorum ne kadara geldi
2 senedir prizin teki sökük odadaBenim eşimde öyle çok rahat ille benim üstüne düşüp araştırıp bulmam lazım.. evde bir şey bozuk 3-4 aydır öyle duruyo orda
Yapılmaya başlasın etiketlerim yine çok sürmez duvarlar da mobilyanin gelmesi nisanı bulacakHee anladım canim en iyisini yapmışsınız son halini çok merak ediyorum odanin
Zaten eşi bi yerlere gitmek istiyor adam da dayanamayıp istiypr anladığım kadarıyla.. Bende öyle bugün anneme sitem ettim şu dünyada dedim niye bu kadar düşünceli duyarlı yetistirdin ki diye ne güzel.gamsiz olmak vardı dedim yada bir şeyleri düşünmemek çok yoruluyorum dedim.. Ya antalyayi biliyon canım her yerden otobüs tramvay var hadi benim yaşadığım yere kadar tramvay gelmiyo ama yakın yani ben olsam otobüse binip tramvayla gideceğim yere giderdim..Ya babam bile bizim arabaya binmek istemez bir şey olur vs diye yani dışarıdan bu kadar rahat nasıl istiyorlar. Bir de kasko yokmuş yaptırırım arabanizi dese arabanın değer kaybı ne olacak. Kolay almıyoruz sonuçta bu arabaları da disimizden tirnagimizdan arttırıyoruz. Bebeği öne sur canım, araban varken sen neden taksiyle gidiyorsun. Madem o kadar gezmek istiyorlar taksiye binsinler o zmaan. Madem bu kadar elzem gezmeleri için araba çocuk yapmadan önce alsalarmis arabalarını. Biz senelerce düzenimiz otursun diye çocuk yapmıyoruz. İnsanların düşüncesizligi canımı sıkıyor. Eşi nasıl kabul ediyor. Benim eşim başkasından araba alacak olsa kabul etmem
Tabii canım her türlü otobüs vs var. Dediğin gibi emanet yani Allah korusun bir şey olsa. Sen eşine hiç böyle eşya muhabettinden bahsetme. Direkt bebeği söyle acil bir durum olur vs diye. Dr'a yazıyorsun mesela hemen gel diyor. Ne yapacaksın taksi mi bulacaksin. Araban varken niye yani. Artık çocuğunuz var hayatınız değişti oailenin de bunun bilincinde olması lazımZaten eşi bi yerlere gitmek istiyor adam da dayanamayıp istiypr anladığım kadarıyla.. Bende öyle bugün anneme sitem ettim şu dünyada dedim niye bu kadar düşünceli duyarlı yetistirdin ki diye ne güzel.gamsiz olmak vardı dedim yada bir şeyleri düşünmemek çok yoruluyorum dedim.. Ya antalyayi biliyon canım her yerden otobüs tramvay var hadi benim yaşadığım yere kadar tramvay gelmiyo ama yakın yani ben olsam otobüse binip tramvayla gideceğim yere giderdim..
Ya zaten bizde başkasından bir şey alsak emanet malın canı g.tunde olur hesabi başına bir şey gelir diye almayız bilmiyorum ya bakiyim eşime dicem ne diyecek kızar mı bu düşünceme üzülür mü anlayış mi gösterir ne yapar bilmiyom
Kesinlikle canım bu dediğini yapicam direkt çocuktan yola çıkarak konuşcam.. eşimde ona göre artık ne derse desin karşı tarafaTabii canım her türlü otobüs vs var. Dediğin gibi emanet yani Allah korusun bir şey olsa. Sen eşine hiç böyle eşya muhabettinden bahsetme. Direkt bebeği söyle acil bir durum olur vs diye. Dr'a yazıyorsun mesela hemen gel diyor. Ne yapacaksın taksi mi bulacaksin. Araban varken niye yani. Artık çocuğunuz var hayatınız değişti oailenin de bunun bilincinde olması lazım
Ayy bıde gezme ıcın mı cok sınır bozucu canım hastalık olur sağlık olur amennada arabası yoksa da uzak yere gezmeye gıtmesın bı zahmet kırsın dızını otursun iyice kızdımZaten eşi bi yerlere gitmek istiyor adam da dayanamayıp istiypr anladığım kadarıyla.. Bende öyle bugün anneme sitem ettim şu dünyada dedim niye bu kadar düşünceli duyarlı yetistirdin ki diye ne güzel.gamsiz olmak vardı dedim yada bir şeyleri düşünmemek çok yoruluyorum dedim.. Ya antalyayi biliyon canım her yerden otobüs tramvay var hadi benim yaşadığım yere kadar tramvay gelmiyo ama yakın yani ben olsam otobüse binip tramvayla gideceğim yere giderdim..
Ya zaten bizde başkasından bir şey alsak emanet malın canı g.tunde olur hesabi başına bir şey gelir diye almayız bilmiyorum ya bakiyim eşime dicem ne diyecek kızar mı bu düşünceme üzülür mü anlayış mi gösterir ne yapar bilmiyom
Daha önce de istiyorlar mıydı canım yoksa ilk defa mı istedi? Daha önce de aldılarsa alışkanlık olmasın onlarda. Bazı insanlar düşünmüyor çünküKesinlikle canım bu dediğini yapicam direkt çocuktan yola çıkarak konuşcam.. eşimde ona göre artık ne derse desin karşı tarafa
Ayy bıde gezme ıcın mı cok sınır bozucu canım hastalık olur sağlık olur amennada arabası yoksa da uzak yere gezmeye gıtmesın bı zahmet kırsın dızını otursun iyice kızdım
Çocukların sağlığını öne sürerek işlerini halledip alışveriş merkezine gidiyorlar..Daha önce de istiyorlar mıydı canım yoksa ilk defa mı istedi? Daha önce de aldılarsa alışkanlık olmasın onlarda. Bazı insanlar düşünmüyor çünkü
Hareketsizlik kötü oluyor ya, bende bazen çok salıyorum sonra az bi iş yapmaya ah belim uh belim oluyorum. Sonrada eşim kızıyorBen masa başı otur otur hareket etmeyi unutmuşumkaburgalarım batıyor bir de skolyozum var bebisi zor tasiyorum şu an belim kopuyo
Valla benim de hep hareketsizlikten, 2 adım yurusem yoruluyorum artıkHareketsizlik kötü oluyor ya, bende bazen çok salıyorum sonra az bi iş yapmaya ah belim uh belim oluyorum. Sonrada eşim kızıyor
Ben dün 4 km yürüdüm geberdim ki ben yine hareketli geçirdim gebeliği sizi düşünemiyorumValla benim de hep hareketsizlikten, 2 adım yurusem yoruluyorum artık
Ay siz resmen arabayı ortaklaşa kullanıyorsunuz bunlar da hiç düşünmüyor mu insanlardan alıyoruz insanlar da bizi kırmak istemiyor ama yeter demiyorÇocukların sağlığını öne sürerek işlerini halledip alışveriş merkezine gidiyorlar..
Evet canım istiyorlardı düşünmüyorlar eşimde baba olmak çok istiyor yok öyle kucağıma atladı çocuk vs diye anlattı teslim ederken öyle hevesli mutlu anlatınca bir şey diyemedim de dicem
Ay ay soyle bızede haber ver canımÇocukların sağlığını öne sürerek işlerini halledip alışveriş merkezine gidiyorlar..
Evet canım istiyorlardı düşünmüyorlar eşimde baba olmak çok istiyor yok öyle kucağıma atladı çocuk vs diye anlattı teslim ederken öyle hevesli mutlu anlatınca bir şey diyemedim de dicem
4 km miBen dün 4 km yürüdüm geberdim ki ben yine hareketli geçirdim gebeliği sizi düşünemiyorum
Günde tek hapla böyleyse ikiye çıkarırsın canım belki sende işe yarar bende yaramadıBenimde 10.9
Ağlancak halime gülerken benAllah seni napmasin güldürdün şu halinlegeçmiş olsun
İnşallah canım sağolasınŞifa olsun canım
Hiç içmiyorumkiGünde tek hapla böyleyse ikiye çıkarırsın canım belki sende işe yarar bende yaramadı
Aynen canım sindire sindire ağır ağır yaparız artık olan olur olmayana da napalım yani kp görünce insanlar ne dertlerle uğraşıyor benim eksik gedik olsa ne olur olmasa ne olur moduna giriyorum sonra eve gidince gene kafa bi gidiyor işte aman ya dediğin gibi su akar yolunu bulur elbet üst başsız kalmaz ya bebişlerValla hepimiz bı şekilde öyleyiz canım sıkma canını, kıyafet yıkıyorum utulemeye zaman olmuyor. Ağız bezlerini yıkıcam daha onlar utulenecek. Kadının hala gelmemiş olması kafamda ayrı bir şey zaten ev asla temiz değil sadece toz alıp süpürüp siliyorum oylr dip bucak bir sey yok. Bir de gücüm de yetmiyor enerjim yok. Akşama kadar iş akşam yemek yemekten sonra yorgunluk hiç bana zaman kalmıyor. Haftasonu da bı etkinlik bir sey derken her şey yarım yamalak bakınca da zmaan yaklaşıyor su akar yolunu bulur dicez mecbur
Benim taşındığımızdan beri avizelerin bazıları sabitlenecek o üst kısım sallanıyor, kızın odasındaki kitaplık monte edilecek, fortmanto monte edilecek, oğlanın dolap kurulacak, dyson süpürgenin dübeli duvardan çıkmış sadece alt kısım tutuyor o sabitlenecek bide gelip gidip duvara asma düşmesin diyor kendime takıp şarj ederim artık dedim2 senedir prizin teki sökük odadageçen dayanamadım taktım bak carpilabilirim dedim yine unuttu gitti benim elimde tornavidayla gelip ben burayı duzeltcem demem lazim o zmaan yapar sinirlendigimi anlayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?