2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar ya bende ciddi duruş bozukluğu başladı boynum omuzlarım çok ağrıyor göbek öne çekiyor olamaz dimi olur mu ki niye böyle oldum ben kendimin farkına varıp dik duruyorum ama sonra yine eğik pozisyona geçiyorum otururken. Oda boynumu omuzlarımı ağrıtıyor

Bazen yapmamaları daha iyi, yapınca tüm şarteller atıyor bazen

Bunların çoğu kilodan Bende öyleyim omuzlarım aşağı çekiyor sanki kendini

Tabi canım ne büyük dertler var, Allah şifasını versin bı şekilde olur temizlik vs, sağlık olsun da

Geçen hafta liste çıkarttım daha bir tane tik yok alıştım artık böyle olmasına da şimdi zaman dar sinirim bozuluyo

Kesinlikle canım bakım kasko sigorta parasını ortak girelim dicem artık eşime gerçekten suyu çıktı en azından bugüne kadar hani hoş görüyordum da yani benimde karnım burnumda olunca olmuyo be artık
Ay ay soyle bızede haber ver canım
Tamam canım
4 km mi ben 100 metrede tikaniyorum
Ahahahhaa diyorum ya dün o kadar spor yaptım boşa gidecek diye Allah seni güldürdün beni

Arada benzin koyup sizi şaşırtıp şımartıyorlar mı canım

Ütüyü bozan da seninkiydi dimi

Kilodan mı 100 olmuşumdur artık ben aynen benimde omuzlarım aşağı çekiliyor ciddi duruş bozukluğum başladı
Evet o şahıs benimkiydi ertesi gün de tuz lambasının içine ampülü koyayım derken fişi takıp denemiş tüm patladı evin şartelleri aşağıdan kapandı elektrikli alet vermeyin eşlere bozuk olsun artık no problem benim için

Eşimin ağzından öyle bir şey duymadım sadece 1 Ay bir şey için araba onlarda kaldı biz burda yoktuk o zaman hani full alıp full verdiler onu biliyorum o kadar
Bir ay mı iyiymiş kız sağolsunlar arada arabanızı size de veriyorlarmış ne insaflılarmış bak düşünceli insanların hali de bir başka oluyor

Başkasının arabasını istemek de ne biliyim ya acil durumda bile taksi kullanılabilir yani. Eşine söyle bence canım acil bir durum olsa hastaneye gitmemiz gerekse napıcaz diye, bundan sonraki haftalar önemli, vermesin yani. Bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz bize lazım desin
Kızlar moralim çok bozuldu ya 31. Haftada 2.150 gram bebeğim. Profesör doktor ordinaryüs yengem ayyy niye öyle zayıf felan dedi doktor normal demişti halbuki. Kendimi avakadoya verdim
Kız seninki de zayıfsa daha ne olsun yani boşver sen takma onu
Bir sıkıntı olmamasına sevindim canım hadi bakalım beklesin bebişin zamanını
Ayy çok pahalıymış ya inşallah benim 2 hapla artmıştır mı diyim ne diyim şifa olsun sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…