- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.469
- 63
Evet benimde aynı malesef hayır hikayeden görüyorum bende bu kadar mi benzer ya bari hikaye atma veya bana gizle.. tamam öyle açıyım konuyu az önce kv konusunu açtım nabiz ölçmek için cevap vermedi bugünde kv konuştum bebegin kıyafetlerine yıkadım ya benim zamanımda öyle değildi elimle yıkıyordum bir gün diğer gün bizim kiyafetlerimizi yikiyordum makine yoktu o zamanlar falan dedi. Sustum sonra neyse dedi kendi konuyu kapatti eşime dedim az önce tepkisini ölçmek için işte dedim kaynanam yanlış zamanda yaşadığını düşünüyor aynı benim babaannemle öyleydi şimdiki hayata ne var yanlış zamanda gelmişiz derdi dedim sadece bana öpücük attı sustu yani konuşmaya kapalı şuan...
Soyguncu bu hastaneler ya. Kuzum 4 adet ilaç yazdı doktor ikisini bir seruma katıp ilk dozu alacaksın bir hafta sonra diğer ikisini bir alacaksın dedi. Bu fiyat iki tanesi için. Haftaya yine aynı şekilde alıp ödeme yapıcamKız hastane niye ücret aldı ben ödememiştim. Allahtan serumun fiyatı degişmemiş 2 adeti bu fiyata aldın degil mi
Aynen aynenİstiyor ki dereye inip sabunla sopayla çamaşır yıka şartları kıskanıyorlar aslında ezilip yorulmuşlar ondan.kv konusunda boşver erkekler tepkisizleşiyor zamanla öyle olunca insan iyice sinir oluyor. Kv söyleyince öyle o anda kırmadan cevap ver yada espriyle geçiştir ciddiye almadığını.
Araba konusunda yarın öbür gün ciddice söylersin.
Açık kapı bırakmış kullansınlar ben sık sık yıkatırıma gelmiş ben istemiyorum de baktın veriyor kendime araba kiralayayım o zaman ben deAynen aynensöyledim bu arada şey dedi utana sıkıla istedi bugün dedi zaten benim çalıştığım günler istiyor dedi bende dedim ki benim acil bir şeyim olduğunda ne olacak peki dedim sey dedi ben hemen araba bulup gelirim dedi ben bebegimin eşyalarını arabaya koyucam dedim ilerleyen haftalarda istemiyorum bu durumu emanete vermeni dedim. İşte arabayı zaten içini de yikatcam temizletcem dedi sık sık yaparım dedi bende iyi dedim kisacasi açık kapı bıraktı gibi geldi anlamadım
Ben buradan yine vermeye devam edeceğini anladım canımAynen aynensöyledim bu arada şey dedi utana sıkıla istedi bugün dedi zaten benim çalıştığım günler istiyor dedi bende dedim ki benim acil bir şeyim olduğunda ne olacak peki dedim sey dedi ben hemen araba bulup gelirim dedi ben bebegimin eşyalarını arabaya koyucam dedim ilerleyen haftalarda istemiyorum bu durumu emanete vermeni dedim. İşte arabayı zaten içini de yikatcam temizletcem dedi sık sık yaparım dedi bende iyi dedim kisacasi açık kapı bıraktı gibi geldi anlamadım
Bende birer ara hafta ile almıştım ama taktırmaya ücret vermedim. Yarın benimde kan sonucun çıkacak 10 çıkarsa banada pazartesi yol gözüküyorSoyguncu bu hastaneler ya. Kuzum 4 adet ilaç yazdı doktor ikisini bir seruma katıp ilk dozu alacaksın bir hafta sonra diğer ikisini bir alacaksın dedi. Bu fiyat iki tanesi için. Haftaya yine aynı şekilde alıp ödeme yapıcam
Sık sık iyi yıkatir ya yok bende zamana bıraktımAçık kapı bırakmış kullansınlar ben sık sık yıkatırıma gelmiş ben istemiyorum de baktın veriyor kendime araba kiralayayım o zaman ben de
Sabreden derviş muradına ermiş hesabı bende zamana bıraktımBen buradan yine vermeye devam edeceğini anladım canımbiraz bastır sen de sözünü geçir canım aaa
İyi sabrediyosun valla ben vermeni istmeiyorum diye direkt kapatirdim konuyuSık sık iyi yıkatir ya yok bende zamana bıraktım
Sabreden derviş muradına ermiş hesabı bende zamana bıraktımbakalım kazanan ben olcam ama inanıyorum ahahha
Yuru beeİyi sabrediyosun valla ben vermeni istmeiyorum diye direkt kapatirdim konuyuaçık kapi falan kalmazdı
Aaaa bak onu bize söylemedin biz sadece ütüyü biliyordukEvet o şahıs benimkiydi ertesi gün de tuz lambasının içine ampülü koyayım derken fişi takıp denemiş tüm patladı evin şartelleri aşağıdan kapandıelektrikli alet vermeyin eşlere bozuk olsun artık no problem benim için
susaboo benim ev icindeki hareker icinde bile degil ahahahah siz birde benim merdivenleri 2li çıktığımı görseniz ne diceksiniz
Ahahaha çenem durmuyor ki sağolsunAaaa bak onu bize söylemedin biz sadece ütüyü biliyordukartık evde herhangi bişeye dokunmamaya yeminlidir heralde
sussessizce telefonu yere bırak ve buradan uzaklaş
Hayır yani böyle anlatıyorsun anlatıyorsun sonra biyerin ağrıyor nazar ettiniz diyorsun anlatma bacım sen
Haftaya da taktırınca benimki toplam 4 bine gelmiş olcak işte kuzum ne diyelim şifa olsun inşallah. Seninki iyi çıkar inşallah da bi daha gerek kalmazBende birer ara hafta ile almıştım ama taktırmaya ücret vermedim. Yarın benimde kan sonucun çıkacak 10 çıkarsa banada pazartesi yol gözüküyor
Kız sen kocandan niye bu kadar çekiniyosun ben şimdiye ağzına s.çmıştım araba onun olduğu kadar senin de sonuçta. Vermiceksin dicen olcak bitcek çok uysal gördüm seniYuru beegerçekten iyi sabrediyorum her seye
Bazı insanlar üretmemeliAz önce instada bir video gordum."hamileler mutlaka izlesin ben bilmiyodum" diye. Kadın bebeğin kiyafetlerinin yıkanması gerektiğini bilmiyomus shdhddhdjd boyle saçma bir şey olabilir mii Birisi de daha da şok olacaksın ama utulemen de gerekiyor demişanlayamıyorum yani yeni aldığın bir kıyafeti yıkarsın bebeğin olsun olmasın öyle kutularıyla hastaneye gidecek saniyomus uni baby aldım biraz pahalı da bunlar demiş deterjan için de o sırada bebiş için aldığı her ürünü ince eleyip sık dokuyan biz çok şaşkınım ya insanlar bazen çok garip
inşallah bu duruş bozukluğu kalıcı olmaz ya böyle alışırsam hiç sevmediğim duruş şekli ama kendimi hep böyle buluyorumCanım hamilelikten vücudun tüm denge merkezi göbeğe göre şekilleniyor tekrardan o yüzden en basiti memelerimiz bile omzu agritiyor zaten bel bebekten ötürü agriyo boyunda aşağı çok bakma telefona veya başka bir şeye düz tutmaya çalış vücuduna göre
ay evet farkettim valla hep bu kilodan ben kesin 100 olmuşumdur heryerim ağrımaya başladı zaten son zamanlarda daCanım yanlıs anlama bende kilolu hamıle kaldım ya hantallastık ıyıce dık duramıyorum bende sureklı yatsam keske diyordum bugun nstde bebeği bulamadılar yuru bıraz dedıler yarım saat yuruduydum dımdık durabıldım yoksa karnım asagı cekıyor gibiydi
farkındayımAhahaha çenem durmuyor ki sağolsun
Hemen araba bulur gelirimAynen aynensöyledim bu arada şey dedi utana sıkıla istedi bugün dedi zaten benim çalıştığım günler istiyor dedi bende dedim ki benim acil bir şeyim olduğunda ne olacak peki dedim sey dedi ben hemen araba bulup gelirim dedi ben bebegimin eşyalarını arabaya koyucam dedim ilerleyen haftalarda istemiyorum bu durumu emanete vermeni dedim. İşte arabayı zaten içini de yikatcam temizletcem dedi sık sık yaparım dedi bende iyi dedim kisacasi açık kapı bıraktı gibi geldi anlamadım
Aynen ya demek ki hepsi aynı.Ben buradan yine vermeye devam edeceğini anladım canımbiraz bastır sen de sözünü geçir canım aaa
Kız sen kocandan niye bu kadar çekiniyosun ben şimdiye ağzına s.çmıştım araba onun olduğu kadar senin de sonuçta. Vermiceksin dicen olcak bitcek çok uysal gördüm seni
Hahahahahsakinlestirici almış gibi geziyorum dimi
Hadi canimm bende o an mantıksız buldum hemen araba bulup gelirim kısmını ama bebeğimin eşyalarını koymak istiyorum dedim hani başkasının arabasını istemiyorum anlamındaHemen araba bulur gelirimyemin ederim aynı cümle ya.. Arabam varken çıkıp araba biz niye arıyoruz demiştim.. Onlara verince yıkatacak. Erkekler hayır diyemiyor. Neyse bekle bakalım ama ben olsam oto koltuğu vs olacak istemiyorum verme diye net kapatırım konuyu. Kendi kendini doldurup sinirlenme şimdi baktın devamı geliyor sert çıkınca huzur kaçınca vermez o da artık.
Hahahahahhamişlik kartını kullan her şeye çemkirmeye hakkımız var bişi diyemiyolar hele normal zamanda hep uysalsan şimdi çemkirmenin tam zamanı işe yarar bence yine kocanı sen tanıyosun tabi benim yüzümden kavga çıkarsa hiç üstüme alınmam bunları söylememiş gibi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?