2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İstiyor ki dereye inip sabunla sopayla çamaşır yıka şartları kıskanıyorlar aslında ezilip yorulmuşlar ondan.kv konusunda boşver erkekler tepkisizleşiyor zamanla öyle olunca insan iyice sinir oluyor. Kv söyleyince öyle o anda kırmadan cevap ver yada espriyle geçiştir ciddiye almadığını.
Araba konusunda yarın öbür gün ciddice söylersin.

Kız hastane niye ücret aldı ben ödememiştim. Allahtan serumun fiyatı degişmemiş 2 adeti bu fiyata aldın degil mi
Soyguncu bu hastaneler ya. Kuzum 4 adet ilaç yazdı doktor ikisini bir seruma katıp ilk dozu alacaksın bir hafta sonra diğer ikisini bir alacaksın dedi. Bu fiyat iki tanesi için. Haftaya yine aynı şekilde alıp ödeme yapıcam

Aynen aynen söyledim bu arada şey dedi utana sıkıla istedi bugün dedi zaten benim çalıştığım günler istiyor dedi bende dedim ki benim acil bir şeyim olduğunda ne olacak peki dedim sey dedi ben hemen araba bulup gelirim dedi ben bebegimin eşyalarını arabaya koyucam dedim ilerleyen haftalarda istemiyorum bu durumu emanete vermeni dedim. İşte arabayı zaten içini de yikatcam temizletcem dedi sık sık yaparım dedi bende iyi dedim kisacasi açık kapı bıraktı gibi geldi anlamadım

Açık kapı bırakmış kullansınlar ben sık sık yıkatırıma gelmiş ben istemiyorum de baktın veriyor kendime araba kiralayayım o zaman ben de

Ben buradan yine vermeye devam edeceğini anladım canım biraz bastır sen de sözünü geçir canım aaa

Bende birer ara hafta ile almıştım ama taktırmaya ücret vermedim. Yarın benimde kan sonucun çıkacak 10 çıkarsa banada pazartesi yol gözüküyor

Açık kapı bırakmış kullansınlar ben sık sık yıkatırıma gelmiş ben istemiyorum de baktın veriyor kendime araba kiralayayım o zaman ben de
Sık sık iyi yıkatir ya yok bende zamana bıraktım
Ben buradan yine vermeye devam edeceğini anladım canım biraz bastır sen de sözünü geçir canım aaa
Sabreden derviş muradına ermiş hesabı bende zamana bıraktım bakalım kazanan ben olcam ama inanıyorum ahahha

Aaaa bak onu bize söylemedin biz sadece ütüyü biliyorduk artık evde herhangi bişeye dokunmamaya yeminlidir heralde
aboo benim ev icindeki hareker icinde bile degil ahahahah siz birde benim merdivenleri 2li çıktığımı görseniz ne diceksiniz
sus sessizce telefonu yere bırak ve buradan uzaklaş
Hayır yani böyle anlatıyorsun anlatıyorsun sonra biyerin ağrıyor nazar ettiniz diyorsun anlatma bacım sen

Ahahaha çenem durmuyor ki sağolsun

Bende birer ara hafta ile almıştım ama taktırmaya ücret vermedim. Yarın benimde kan sonucun çıkacak 10 çıkarsa banada pazartesi yol gözüküyor
Haftaya da taktırınca benimki toplam 4 bine gelmiş olcak işte kuzum ne diyelim şifa olsun inşallah. Seninki iyi çıkar inşallah da bi daha gerek kalmaz

Bazı insanlar üretmemeli
inşallah bu duruş bozukluğu kalıcı olmaz ya böyle alışırsam hiç sevmediğim duruş şekli ama kendimi hep böyle buluyorum ah şu kiloda başıma bela zaten mümkün mertebe dik durmam lazım dediğin gibi
ay evet farkettim valla hep bu kilodan ben kesin 100 olmuşumdur heryerim ağrımaya başladı zaten son zamanlarda da ayy bende de bebeği bulamazlarsa yağdan
Ahahaha çenem durmuyor ki sağolsun
farkındayım

Hemen araba bulur gelirim yemin ederim aynı cümle ya.. Arabam varken çıkıp araba biz niye arıyoruz demiştim.. Onlara verince yıkatacak. Erkekler hayır diyemiyor. Neyse bekle bakalım ama ben olsam oto koltuğu vs olacak istemiyorum verme diye net kapatırım konuyu. Kendi kendini doldurup sinirlenme şimdi baktın devamı geliyor sert çıkınca huzur kaçınca vermez o da artık.

Aynen ya demek ki hepsi aynı.
Bak şimdi kız sakince söyledi ya o hemen çözüm buldu yıkatırım diye ama ilerleyen zamanlarda sesini yükseltip kavga edince tamam aşkım deyip sözünü dinleyecek

sakinlestirici almış gibi geziyorum dimi
Hahahahah hamişlik kartını kullan her şeye çemkirmeye hakkımız var bişi diyemiyolar hele normal zamanda hep uysalsan şimdi çemkirmenin tam zamanı işe yarar bence yine kocanı sen tanıyosun tabi benim yüzümden kavga çıkarsa hiç üstüme alınmam bunları söylememiş gibi yaparım

Hadi canimm bende o an mantıksız buldum hemen araba bulup gelirim kısmını ama bebeğimin eşyalarını koymak istiyorum dedim hani başkasının arabasını istemiyorum anlamında yikamalarda aldı başını gitti hayır iç yıkama her seferinde hiç inandırıcı değil valla geçen sene mi 750 tlydi hayatta kimse vermez sürekli en az o kadar parayı az önce yine konuyu açtım bir şeyden hadi çocukları olmasa neyse de dedim çocuklara elleme dokunma desen dokunacaklar bende başka bi çocuğun benim bebeğimin eşyalarına dokunsun istemiyorum dedim o zaman vermem dedi ya gorcez
Zaten benim hep öyle oluyor baktı huzur kaçacak o şeyi yapmıyor

çok fenasın bakiyim bakalım bu süreçte zaten sabır katsayım azalıyor daha da dediğimin tam tersini yaparsa tırnaklarımı çıkarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…