- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Bir ay mıiyiymiş kız sağolsunlar arada arabanızı size de veriyorlarmış ne insaflılarmış bak düşünceli insanların hali de bir başka oluyor
Eşime konuyu acicam kibar yolla ama nasıl acicam bilmiyorum.. çocuktan gircem konuya ama bu durumdan rahatsız olduğumu soylicem insanların düşüncesiz olmasıyla alakalı bakalım ne dicekBaşkasının arabasını istemek de ne biliyim ya acil durumda bile taksi kullanılabilir yani. Eşine söyle bence canım acil bir durum olsa hastaneye gitmemiz gerekse napıcaz diye, bundan sonraki haftalar önemli, vermesin yani. Bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz bize lazım desin
Kız seninki de zayıfsa daha ne olsun yaniboşver sen takma onu
Bir sıkıntı olmamasına sevindim canım hadi bakalım beklesin bebişin zamanını
Ayy çok pahalıymış ya inşallah benim 2 hapla artmıştır mı diyim ne diyimşifa olsun sana canım
Oha bu yaşına kadar nasıl yaşamış birde bunun çocuğu olacak vah halimizeAz önce instada bir video gordum."hamileler mutlaka izlesin ben bilmiyodum" diye. Kadın bebeğin kiyafetlerinin yıkanması gerektiğini bilmiyomus shdhddhdjd boyle saçma bir şey olabilir. Birisi de daha da şok olacaksın ama utulemen de gerekiyor demişanlayamıyorum yani yeni aldığın bir kıyafeti yıkarsın bebeğin olsun olmasın öyle kutularıyla hastaneye gidecek saniyomus uni baby aldım biraz pahalı da bunlar demiş deterjan için de o sırada bebiş için aldığı her ürünü ince eleyip sık dokuyan biz çok şaşkınım ya insanlar bazen çok garip
Hahahahahahahgerçekten hatta biz ayıp ediyoz araba bizde kalmamali
Allah'tan hamileligin 8. Ayında öğrenmis bı de bebek doğunca ogrenseydi yazık yavrucagaOha bu yaşına kadar nasıl yaşamış birde bunun çocuğu olacak vah halimizeya kirlenince yıkanması gerektiği ve uni baby olayını nasıl öğrenmiş şok oldum ya
NeeeeeAllah'tan hamileligin 8. Ayında öğrenmis bı de bebek doğunca ogrenseydi yazık yavrucagabı de bilmeyenler benden öğrenenler varmış diyor saka gibi bir kiyafeti denemekle 3 saat giymek aynı şey değilmiş, kadın aldığı hiçbir şeyi yıkamiyor demek ki böyle görünce hep her evde yiyip içilmez sözü aklıma geliyor ya evinde kim bilir normal gelen neler yapıyor
Kilo çok etkiliyor yaÜtüyü bozan da seninkiydi dimi
Kilodan mı100 olmuşumdur artık ben aynen benimde omuzlarım aşağı çekiliyor ciddi duruş bozukluğum başladı
Canım hamilelikten vücudun tüm denge merkezi göbeğe göre şekilleniyor tekrardan o yüzden en basiti memelerimiz bile omzu agritiyor zaten bel bebekten ötürü agriyo boyunda aşağı çok bakma telefona veya başka bir şeye düz tutmaya çalış vücuduna göreKızlar ya bende ciddi duruş bozukluğu başladı boynum omuzlarım çok ağrıyor göbek öne çekiyor olamaz dimi olur mu ki niye böyle oldum ben kendimin farkına varıp dik duruyorum ama sonra yine eğik pozisyona geçiyorum otururken. Oda boynumu omuzlarımı ağrıtıyor
Benim doğum fotoğrafçısı bir arkadaşım var o da demişti bazı aileler kıyafetleri paketiyle getiriyor hiç yıkamadan orada hemşireler açıp giydiriyor diye, yazık bebeklere yaAz önce instada bir video gordum."hamileler mutlaka izlesin ben bilmiyodum" diye. Kadın bebeğin kiyafetlerinin yıkanması gerektiğini bilmiyomus shdhddhdjd boyle saçma bir şey olabilir mii Birisi de daha da şok olacaksın ama utulemen de gerekiyor demişanlayamıyorum yani yeni aldığın bir kıyafeti yıkarsın bebeğin olsun olmasın öyle kutularıyla hastaneye gidecek saniyomus uni baby aldım biraz pahalı da bunlar demiş deterjan için de o sırada bebiş için aldığı her ürünü ince eleyip sık dokuyan biz çok şaşkınım ya insanlar bazen çok garip
Aay çok kötü yaa yemek yaparken kaşıkla tadına bakıp karıştırıyordur daNeeeeehatta bak sana bi ornek veriyim bi tanıdığım var şey yapıyordu su içiyor ya o bardağı hiç deterjanlamadan suyla calkalayip geri bulasik sepetine koyuyordu ve ona normal geliyordu bu durum artık kimse misafirlikte bardakta bir şey içmeyecek bunu anlattım diye
Çıkardın mı 2 hapaBaşkasının arabasını istemek de ne biliyim ya acil durumda bile taksi kullanılabilir yani. Eşine söyle bence canım acil bir durum olsa hastaneye gitmemiz gerekse napıcaz diye, bundan sonraki haftalar önemli, vermesin yani. Bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz bize lazım desin
Kız seninki de zayıfsa daha ne olsun yaniboşver sen takma onu
Bir sıkıntı olmamasına sevindim canım hadi bakalım beklesin bebişin zamanını
Ayy çok pahalıymış ya inşallah benim 2 hapla artmıştır mı diyim ne diyimşifa olsun sana canım
Aay yazık gerçektenBenim doğum fotoğrafçısı bir arkadaşım var o da demişti bazı aileler kıyafetleri paketiyle getiriyor hiç yıkamadan orada hemşireler açıp giydiriyor diye, yazık bebeklere yahadi kendisi bilmiyor diyelim hayır hiç mi aile büyükleri eş dost vs yok bir şey demiyorlar mı çok ilginç
İyyyyy evet ya kesin yapıyordur en azından o kaşıkla yemesi yine minimum en az şeydir diye düşünüyorumAay çok kötü yaa yemek yaparken kaşıkla tadına bakıp karıştırıyordur daeskiden öyle herkesin elinden yemezdim ben midem kaldırmazdi sonra sonra alistirdim kendimi ama gerçekten herkesin hijyen anlayışı çok farklı kim bilir neler neler yedik yaa
Biz aynı durumu yaşadık. 1 istediler verdik 2,3 derken baktım sonu yok.Zaten eşi bi yerlere gitmek istiyor adam da dayanamayıp istiypr anladığım kadarıyla.. Bende öyle bugün anneme sitem ettim şu dünyada dedim niye bu kadar düşünceli duyarlı yetistirdin ki diye ne güzel.gamsiz olmak vardı dedim yada bir şeyleri düşünmemek çok yoruluyorum dedim.. Ya antalyayi biliyon canım her yerden otobüs tramvay var hadi benim yaşadığım yere kadar tramvay gelmiyo ama yakın yani ben olsam otobüse binip tramvayla gideceğim yere giderdim..
Ya zaten bizde başkasından bir şey alsak emanet malın canı g.tunde olur hesabi başına bir şey gelir diye almayız bilmiyorum ya bakiyim eşime dicem ne diyecek kızar mı bu düşünceme üzülür mü anlayış mi gösterir ne yapar bilmiyom
Canım yanlıs anlama bende kilolu hamıle kaldım ya hantallastık ıyıce dık duramıyorum bende sureklı yatsam keske diyordum bugun nstde bebeği bulamadılar yuru bıraz dedıler yarım saat yuruduydum dımdık durabıldım yoksa karnım asagı cekıyor gibiydiKızlar ya bende ciddi duruş bozukluğu başladı boynum omuzlarım çok ağrıyor göbek öne çekiyor olamaz dimi olur mu ki niye böyle oldum ben kendimin farkına varıp dik duruyorum ama sonra yine eğik pozisyona geçiyorum otururken. Oda boynumu omuzlarımı ağrıtıyor
Gerçekten sonu yok ve buradaki olayı bilen kızlar konuşmamı bekliyorlar farkındayım ama inanın eşime konuyu açamıyorum bi türlü az öncede dedi sen eve geldiğimden beri durgunsun bi dedi ama açamadım işte.. Evet canım hele bu devirde ucuz bir şey yok emek veriliyor biriktiriliyo.. en basiti tekerleklerini yeni değiştirdik 10 bin girdi onda da normal lastik taktirdik yani eee bu masraflar işte mal bizim olunca bize bakıyor..Biz aynı durumu yaşadık. 1 istediler verdik 2,3 derken baktım sonu yok.
Bir de sinirlerim bozuldu lafa gelince milletin havasından geçilmiyor herşey lüks, marka burnu havada.
Ben tutumluyumdur çalışıp didinip biriktirip almışım emek verdiğim herşey kıymetli. Eşimle tartıştım bir daha vermedi bizs acil lazım oluyor dedi.
Bilmiyorum ama ben çok rahatsız oluyorum almam da vermem de.
Hastaneye gitcez lazım diyordu kızın hikayesinde görüyordum piknikte orda burda keyfe keder.Gerçekten sonu yok ve buradaki olayı bilen kızlar konuşmamı bekliyorlar farkındayım ama inanın eşime konuyu açamıyorum bi türlü az öncede dedi sen eve geldiğimden beri durgunsun bi dedi ama açamadım işte.. Evet canım hele bu devirde ucuz bir şey yok emek veriliyor biriktiriliyo.. en basiti tekerleklerini yeni değiştirdik 10 bin girdi onda da normal lastik taktirdik yani eee bu masraflar işte mal bizim olunca bize bakıyor..
Eşine nasıl açtın bu konuyu canım birde isterlerken ne diyorlardı?
Evet benimde aynı malesef hayır hikayeden görüyorum bende bu kadar mi benzer ya bari hikaye atma veya bana gizle.. tamam öyle açıyım konuyu az önce kv konusunu açtım nabiz ölçmek için cevap vermedi bugünde kv konuştum bebegin kıyafetlerine yıkadım ya benim zamanımda öyle değildi elimle yıkıyordum bir gün diğer gün bizim kiyafetlerimizi yikiyordum makine yoktu o zamanlar falan dedi. Sustum sonra neyse dedi kendi konuyu kapatti eşime dedim az önce tepkisini ölçmek için işte dedim kaynanam yanlış zamanda yaşadığını düşünüyor aynı benim babaannemle öyleydi şimdiki hayata ne var yanlış zamanda gelmişiz derdi dedim sadece bana öpücük attı sustu yani konuşmaya kapalı şuan...Hastaneye gitcez lazım diyordu kızın hikayesinde görüyordum piknikte orda burda keyfe keder.
Konuyu açmak için uygun ortam bekleme.
Direkt söyle " kafama takıldı ya bunlar sürekli istiyor verme artık acil durum olsa biz ne yapcaz" diye aç konuyu.
Eşim arabayı istiyorlar vercem dediğinde direkt hayır ben onaylamıyorum demiştim. Ona rağmen verdi sonra ben evi başına yıkınca bir daha vermedi. Taksiyle gitsinler valla Ufacık arızası kaç bin lira.
Kız hastane niye ücret aldı ben ödememiştim. Allahtan serumun fiyatı degişmemiş 2 adeti bu fiyata aldın degil miKan ter gözyaşıilk dozu aldım ilaçlar raporlu haliyle 1150 tl hastanede serum takma parası 850 tl içime inceden oturdu haftaya da 2.dozu olmam gerekiyo bi bu kadar daha öder miyim bilemedim kan çok lazım mı ya ajsjsj I ImaginaryLife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?